Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet neprasta

QUOTE(Dolita @ 2011 08 24, 16:14)
musu mieste tokios parduotuves nera sad.gif

El. parduotuvese paieskok smile.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje rasti "Collection 2000" kosmetikos? 4u.gif Gal kuriam nors "Eurokos" matėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 25 rugpjūčio 2011 - 09:54
jeigu kas kur nors pamatysite eveline push up-parasykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2011 08 25, 11:43)

Visai neseniai šį kremą pirkau "Martinoj", Vilniuje, Šiaurės miestelyje, Parkas Outlet'e.
Bet čia vilnietėms ko gero aktualiau...
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2011 08 25, 15:19)
Visai neseniai šį kremą pirkau "Martinoj", Vilniuje, Šiaurės miestelyje, Parkas Outlet'e.
Bet čia vilnietėms ko gero aktualiau...

aciu,na reiks paziureti Siauliuose Martinoj 4u.gif
Atsakyti
Kokias dar pigias bet geras? nemanau kad tokiu buna smile.gif pirkti brangesnius bet geresni gi rezultatai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2011 08 25, 10:43)

Aš turiu tą push - up'ą, jokios naudos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėčiau nusipirkti toniką. Ka rekomenduotumėt? Mano oda nėra riebi ir nėra sausa. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2011 08 25, 18:27)
Sveikutės, norėčiau nusipirkti toniką. Ka rekomenduotumėt? Mano oda nėra riebi ir nėra sausa.  4u.gif

yra lumene (dabar eurokos nuolaida) toks su melynu kamsteliu buteliukas permatomas, matinis, be alkocholio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2011 08 23, 17:41)
Tas pats bigsmile.gif (Urea).

ir cia skaitosi gerai jeigu produktas su urea? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 25, 20:17)

Papildyta:
ir cia skaitosi gerai jeigu produktas su urea?  g.gif

čia rusų kalba apie urea
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 23, 07:31)
Iš lenkiškų labai geri kūno pieneliai Eveline su šlapalu: gera sudėtis, greitai įsigeria, jokios plėvelės, patogi pakuotė su dozatorium, dieviškas kvapas, kuris ilgai laikosi, odos drėkinimas tiesiog 10 balų  4u.gif

Dar labai įdomu, ar jie lengvai tepasi? Pasitaiko tokių bjaurių losjonų/pienelių, kurie tepant pradeda tartum "muiluotis", veltis ant odos - na, turbūt suprantat apie ką aš čia mirksiukas.gif
Ir dar - kuris iš jų būtent taip "dieviškai kvepia" jums? Ar tas pats, kurio foto įkėlėte?
Atsakyti
QUOTE(Rumute @ 2011 08 25, 17:27)
Sveikutės, norėčiau nusipirkti toniką. Ka rekomenduotumėt? Mano oda nėra riebi ir nėra sausa.  4u.gif

Man geriausias Rasos jautriai odai su vaistazolem, perku per akcijas ~11lt 4u.gif
Atsakyti