Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 76 tema

Sveikinimai luizianai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 07 16, 09:57)
1. Na bet biblioteka juk ir elektronine gali buti, ar ne?  mirksiukas.gif
2. O mano Sony skaitykle is tiesu labai nedidele (tokio dydzio mazdaug kaip kiseninio formato paperback). Na man tai ir aktualu gi - i rankinuka lengviau telpa pakeliui i darba  biggrin.gif

1. Na taip, bet aš angliškai paprastai skaitau knygas originalo kalba. Cortazar mieliau gerą vertimą lietuvių kalba skaitysiu, o ne angliškai. Kitas apribojimas - kiek žinau, jo "Žaidžiame klases" skaitoma įvairiais būdais - nebūtinai 'nuo-iki'. Tai vartyti puslapius vis tiek lengviau popierinėje knygoje nei elektroninėje mirksiukas.gif
2. Mano darbo rankinė turi būti tokia, kad į ją tilptų A4 formato dokumentai, tai man ir Kindle atrodo palyginti nedidelis, be problemų į rankinę tilps ax.gif

QUOTE(groovy @ 2011 07 16, 16:05)
Muito nereikėjo mokėti iš JAV? O www.amazon.co.uk nebuvo?

Reikėjo.
Bet į Lietuvą tik iš amazon.com siunčia.
Iš amazon.co.uk tik į UK adresus siunčia. Tai nebent turi, kas tau Anglijoje parsiųstų, o po to persiųstų/atvežtų į Lietuvą.
Popierizmo labai nedaug. Muitą amazon.com iškart prideda prie Kindle ir jo siuntimo kainos, papildomai nieko mokėti nereikia. O muitinės dokumentus el. paštu sutvarkiau - paskambino iš UPS ir tada į mano el.paštą atsiuntė muitinės formą, ją užpildžiau ir persiunčiau jiems kartu su savo asmens dokumento el.kopija.
Atsakyti
luiziana, sveikinu! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Helianta @ 2011 07 16, 20:10)
* Na taip, bet aš angliškai paprastai skaitau knygas originalo kalba. Cortazar mieliau gerą vertimą lietuvių kalba skaitysiu, o ne angliškai.

** Tai vartyti puslapius vis tiek lengviau popierinėje knygoje nei elektroninėje mirksiukas.gif

* Na o as jau senokai skaitau daugiausia anglu kalba (tiesiog paprasciau knygas gauti) - ir didelio skirtumo jau nebejauciu, kuria kalba skaityti. Tiesa, geras lietuviskas vertimas visada labiau sirdi suvirpina ir didesni skaitymo malonuma sukelia negu angliskas, bet kad tu geru man kazkaip retokai pasitaiko... ax.gif Angliskai skaitydama gal tiesiog maziau jautri esu vertimo kokybei, nes tikrai retai kada uzkliuva... unsure.gif

** Del puslapiu vartymo tai teisybe biggrin.gif Nors kita vertus, e-knygoje yra paieskos funkcija - tokiu budu surasti norima puslapi kartais net greiciau mirksiukas.gif

Ir siaip, pagalvojau dabar - kiek as turiu knygu, kurias vis is naujo skaitau? Tikrai gana nedaug. Dauguma gi is tu, kurios lieka lentynose, pasilieku todel, kad geros knygos, nesinori su jom skirtis, bet ar skaitysiu jas dar kada? Ir kada? unsure.gif Biblioteka kaupti busimoms kartoms - tokios ambicijos irgi neturiu... taigi man elektronines bibliotekos ideja visai prie sirdies... maziau vietos uzimtu, maziau dulkiu reiktu valyti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vauu,kokios naujienos !!!
thumbup.gif
Luiziana , nuoširdžiausi sveikinimai sveikinimai Tau ir abiem sveikatėlės.

Atsakyti
Luiziana, nuosirdziausi sveikinimai ir linkiu sveikatos, stiprybes ir kuo daugiau kantrybes. Na ir zinoma, kuo maziau bemiegiu naktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2011 07 16, 21:50)
Zis ar dar pas tave Pribuvėjos trečia dalis ar jau pas Sofija?
Man jos jau kaip ir reikėtų g.gif

Jau labai seniai pas Sofija 4u.gif
Atsakyti
Tik dabar perskaičiau DIDŽIĄJA NAUJIENĄ.. wub.gif Luiziana, nuoširdžiausi sveikinimai Tau ir mažylei .user posted image
Atsakyti
Oi kaip džiugu už Luizianą, sveikinimai didžiausi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Luiziana, malonių motinystės rūpesčių wub.gif

QUOTE(Helianta @ 2011 07 16, 20:10)
Bet į Lietuvą tik iš amazon.com siunčia.
Iš amazon.co.uk tik į UK adresus siunčia. Tai nebent turi, kas tau Anglijoje parsiųstų, o po to persiųstų/atvežtų į Lietuvą.
Popierizmo labai nedaug. Muitą amazon.com iškart prideda prie Kindle ir jo siuntimo kainos, papildomai nieko mokėti nereikia. O muitinės dokumentus el. paštu sutvarkiau - paskambino iš UPS ir tada į mano el.paštą atsiuntė muitinės formą, ją užpildžiau ir persiunčiau jiems kartu su savo asmens dokumento el.kopija.

Aš iš amazon.co.uk batus du kartus siunčiau, pridėjo tik kelis svarus siuntimą ir labai greitai atsiuntė thumbup.gif Tai nebent su skaityklėmis kitaip... unsure.gif Arba sena informacija tai, kad tik į JK ax.gif
Atsakyti
Luiziana, sveikinu, linkiu daug sveikatos ir smagiu rupesteliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 17 liepos 2011 - 18:31
Kaunietės! Meet`inamės! Ateinantį trečiadienį po 16 val.!
Berneliai mūsų jau pasiilgo! lotuliukas.gif

Ne kaunietėms primenu adresą: Donelaičio g. 11. Junkitės, kas tik galit, juk atostogų metas! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 07 17, 19:02)
Kaunietės! Meet`inamės!  Ateinantį trečiadienį po 16 val.!
Berneliai mūsų jau pasiilgo!  lotuliukas.gif

Ne kaunietėms primenu adresą: Donelaičio g. 11. Junkitės, kas tik galit, juk atostogų metas!  mirksiukas.gif 

Kam atostogos, o kam parduotos vasaros sad.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 07 17, 20:10)
Kam atostogos, o kam parduotos vasaros sad.gif
Užjaučiu... console.gif
Bet gal prisijungtum? Sėdim juk ilgokai. mirksiukas.gif
Atsakyti