Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 76 tema

QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 07 18, 22:10)
miškas tebūnie tamsus ir niūrus, dvelkiantis keistu ilgesiu ir nebūtimi.... vakarais pakylantys rūkai daro jį grėsmingu, tad su kiekvienu žvarboku vakaru vis mažiau norisi sėdėti verandoje.... o kur dar žvėrių kauksmai šviesiomis naktimis...

Aprašei vietovę iš mano košmarų unsure.gif
Luiziana, sveikinu susilaukus mažo žmogučio smile.gif
Birželį atostogavau Graikijoje, skaičiau balkone jūrai ošiant, skaičiau ir prie jūros rytais ir popietėm. Ir net prie baseino gultų vacation4.gif Toj pačioj vietoj kasdien ispanės susirinkdavo, savo 3 -4 vaikus vyrams pridavę, irgi su knygomis biggrin.gif O kartą skridau su LRyto krepšinio komanda, tai trečdalis jų knygas išsitraukė bigsmile.gif Fantastika.
O geriausios mano skaitymo atostogos buvo kai sirgau gripu. Gulėjau visą diena lovoj, tyloje ir ramybėje ir skaičiau skaičiau ir skaičiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 19 liepos 2011 - 08:13
QUOTE(Alexia @ 2011 07 19, 08:11)
Aprašei vietovę iš mano košmarų  unsure.gif

biggrin.gif

o vakarais ir naktimis turėtų skraidyti keisti uodai - mažesni nei įprasta, bet įkandimas virstu guzu, o rytais rastum pusiau žmogiškų, pusiau žvėriškų pėdų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 07 19, 09:36)
o rytais rastum pusiau žmogiškų, pusiau žvėriškų pėdų biggrin.gif
Tik negerk iš tų pėdų! lotuliukas.gif
Atsakyti
Beje, mano "svajonių" vasaros rezidencija-skaitykla visada apsaugota. lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
P.s.

Apie pastaruosius skaitymus.

Martyno Starkaus Tuk tuk Indija kažkaip netikėtai hihihi.gif smagiai susiskaitė. Patiko M.S. stilius, lengvas humoras, autoriaus ir keliautojų pagarbus požiūris į svetimą kultūrą. Puiki publicistika.

Velnio skylė suintrigavo "afrikietiškai motyvais", bet nė ketvirčio neperskaičius persisotinau vulgarybėm ir šlykštynėm, neatlaikė net mano iškrypęs skonis... user posted image

Monsinjoras Kichotas ne veltui įtrauktas į XX amžiaus aukso fondą. Tragikomiška istorija apie skirtingų, iš pažiūros nesuderinamų pasaulėžiūrų žmonių draugystę.
Čia jau galiu prilipinti kokias dvi LL biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 07 19, 09:32)
Beje, mano "svajonių" vasaros rezidencija-skaitykla visada apsaugota.  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 07 18, 23:10)
miškas tebūnie tamsus ir niūrus, dvelkiantis keistu ilgesiu ir nebūtimi.... vakarais pakylantys rūkai daro jį grėsmingu, tad su kiekvienu žvarboku vakaru vis mažiau norisi sėdėti verandoje.... o kur dar žvėrių kauksmai šviesiomis naktimis...

cool.gif
Papildyta:
fuuu kokia -  lotuliukas.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2011 07 19, 09:36)
biggrin.gif

o vakarais ir naktimis turėtų skraidyti keisti uodai - mažesni nei įprasta, bet įkandimas virstu guzu, o rytais rastum pusiau žmogiškų, pusiau žvėriškų pėdų biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2011 07 19, 10:06)
Tik negerk iš tų pėdų!  lotuliukas.gif

dar reiktu S.Kinga skaityt tongue.gif ir visai neisgasdinai ...man svarbu ramybe. ir tegu tas miskas su visais priedais manes bijo biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gavau čekį knygai ir norėčiau įsigyti tokią knygą kuria ne tik įdomu būtų perskaityti, bet dar ir perskaičius noretųsi atsiversti vėl ir vėl. ar turite tokių mylimų knygų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2011 07 19, 13:56)
sveikos  4u.gif  gavau čekį knygai ir norėčiau įsigyti tokią knygą kuria ne tik įdomu būtų perskaityti, bet dar ir perskaičius noretųsi atsiversti vėl ir vėl. ar turite tokių mylimų knygų?  ax.gif

O tai bent reikia parašyti, kokio žanro knygos patinka 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
QUOTE(laur* @ 2011 07 19, 15:56)
sveikos  4u.gif  gavau čekį knygai ir norėčiau įsigyti tokią knygą kuria ne tik įdomu būtų perskaityti, bet dar ir perskaičius noretųsi atsiversti vėl ir vėl. ar turite tokių mylimų knygų?  ax.gif

Turbut galeciau isvardinti keleta: pirmoje vietoje man S. Bronte "Dzeine Eir". Tai knyga, kuria vis norisi atsiversti ir kiekviena karta ja skaityti buna idomu. Antra knyga yra Gete "Faustas", tik ja skaitau ne nuo pradziu iki galo, o vis atsiverciu megstamiausias vietas. Ir zinoma, Suskind "Kvepalai-vieno zudiko istorija"-visada mane uzburianti ir pakerinti knyga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 19 liepos 2011 - 14:23
Sveikinu Luiziana su seimynos padidejimu!
Aciu Dolitlei uz nuoroda i Buroko straipsni. Susidomejus atsiverciau ir biblioterapistu "receptu" pavyzdzius http://www.theschool...e-Prescriptions Pralinksmino knygos, skirtos netekusiems darbo: "Mobis Dikas", "Ulisas", Prustas smile.gif Ir komentaras: kam reikalingas darbas, kai yra 3200 psl Prusto bigsmile.gif
Pagalvojau, kad man patiktu ne individualios atostogos su knyga, o Gyvenimo mokyklos siuloma skaitymo stovykla: keli zmones gyvena vienoje vietoje, skaito diena ta pacia knyga o vakarienes metu ja aptaria rolleyes.gif Matyt, kolektyvizmas neistrinamas is manes doh.gif
Vis dar klausausi Arturo Perez-Reverte "Flamandu meistro paveikslas". Gaila, kad nemoku zaisti sachmatais, man ten truputi ju per daug. Bet siaip klausausi su malonumu.
Ir dar maloniai ziuriu seriala "На солнечной стороне улицы" pagal neseniai klausyta to paties pavadinimo Dinos Rubinos romana.
Beje, martux, S.Becketto schema as pastebejau tik skaitydama antra romana. Matyt, nesu tokia igudusi kaip tu mirksiukas.gif Ir nusikalteliu neatspejau, tik itariau unsure.gif Bet buvo neblogai.
Atsakyti
QUOTE(laur* @ 2011 07 19, 14:56)

nupirksi ir mums padovanosi? tongue.gif tongue.gif
Atsakyti