QUOTE(dirty_kiss @ 2011 07 07, 19:02)
Kokie jūsų plaukai? Papasakokite apie plaukų priežiūros priemones, apie kurias dar plačiau nerašėte
Mano plaukai ilgi, per visą ilgį šviesinti, blond, sausoki. Keune Silver Reflex pilkinantis šampūnas mano nuolat naudojamas, jau ntasis buteliukas. Jis kiek pasausina plauką, bet minimaliai, tačiau tobulai man nuiima geltonumą. Esu bandžius begalę pilkinančių šampūnų, bet šis pats pačiausias. O kita priemonė tai Protein Spray purškiamas kondicionierius, kurį galima nuplauti arba palikti. Kaip jau atsakiau prieš tai Malenai, Keune proteino purškiklis patinka, tačiau mano šviesintiems plaukams jo mažokai. Nors kaip ir patariama stipresniam poveikiui jį naudoju apipurškiant ir nenuplaunant, bet plaukai prašosi balzamo. Pastebėjau jis idealus lankantis soliariume ir deginantis saulėje.
QUOTE(agnite @ 2011 07 07, 19:27)
Bet ar šis Keune šampūnas labai plauką suvelia ar kaip? Nes esu tokių turėjusi, kad nėjo net ištrinkti galvos, sulipo ir viskas..Nenorėčiau vėl tokio šampūno įsigyti
Ne, tikrai nevelia plauko, tokių veliančių ir aš esu turėjus. Juo išplovus galvą plaukai gan slidūs ir padrėkinti atrodo, tačiau aš kasdien plaukus džiovinu fenu, o jau tada man ir pasijaučia, kad trūksta drėgnumo plaukui. Įdomu, koks efektas būtų, jei plaukai džiūtų natūraliai

Kažkaip su šiuo šampūnu neteko išbandyt to.