QUOTE(micefee @ 2011 07 06, 17:28)
Kas ten Argile veidui ir kaip?
Ir kempinėlės veidui kartais ne Annemarie Borlind?
Argile žalias molis (jau paruoštas kaip košelė). Pravalo odelę, tačiau man baltas molis (va toks:

) daug labiau patiko, tai šitą "damušinėju".
kempinėlės iš Eurokos, firmos nepamenu..
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 07 06, 17:37)
sultry 
domina kaip patinka ir kaip naudoji visas naturalias plauku priemones kurios prasideda nuo AZ proteino
taip pat kaip tau Dr. organics vit.E balzamas
Dr. hauschkos aliejukas ten berods? kaip patinka, ar gerai drekina?
Kaip patinka St. Moriz savaiminio idegio putos?
Aciu
Kokosų aliejų tepu nakčiai įlašinus kažkurio iš et.aliejų (ten levandos, atlasinių kedrų EA ir et.aliejų mišinys "Sklandus virsmas" iš KN. mišinio sudėtis - Kardamonas, bergamotė, citrina,kiparisas ir santalas.).
Proteinus irgi arba lašinu nakčiai į kokosų aliejų arba lašinu į saują į plaukų kaukę kažkurią iš natūralių ir laikau kaip įprasta kaukei.
Dr.Organic balzamas visai nieko, gan skystokas. šiaip iš natūralių balzamų man geriausias kol kas Sante. Bet žadu balzamų atsisakyt, kai pabaigsiu šį ir Eubionos ir vėl naudoti tik kaukes (mano plaukai banguoti, sausi,tad reikia nemažai drėkinimo). Kaukės palaikymas kad ir minutę man įprastai labiau pasiteisina nei balzamo naudojimas.
Ten tik Dr. Hauschka buteliukas,o supiltas ten dabar KN aliejų mišinys nuo celiulito

naudoju nereguliariai, tad apart drėkinimo ir švelnumo nepastebiu nieko

kvapas truputį nervina, nes ilgai laikosi.
Įdegio putos patinka savo greitu efektu ir suteikiama spalva, tačiau reikia jų tepant nepadaugint antraip nueina "burbulais"
QUOTE(Galadrielė @ 2011 07 06, 17:40)
Sultry, užpilsiu klausimais
1. Kas ten iš MAC pirmoje foto? Maskuoklis? Kaip jis?
2. Kaip Anemarie Borlind pudra? Patinka? kaip maskuoja, išsilaiko?
3. Kaip laikosi ir ar gerai pigmentuoti Isadora ir Hauschkos šešėliai?
4. Kaip Weledos levandų dušo gelis?
5. Kas ten iš Eubionos plaukams? Kaip patinka ir kokie jūsų plaukai?
6. Kaip tas Batiste sausas šampūnas?
pilkit pilkit
1. MAC tūbelė- tai paakių maskuoklis, o MAC apskritas indelis - tai akių vokų prep+prime.
maskuoklis visai patinka (žinant, kad esu išbandžius jų begales), gan neblogai maskuoja net mano amžinai juodai-violetiniai-mėlynai baisius paakius
o prep/prime tikrai vertas dėmeso šešėlių pagrindas,labai gerai tepasi/skirstosi, tik reikia nepadauginti jo

prieš tai turėjau Artdeco pagrindą, tai irgi laikė gerai,bet labai sunkiai tepėsi ir uskietėjo (turėjau tą mažą statinaitę).
2. Pudra patinka, palygina odos spalva (ko aš iš pudros ir noriu pagrinde), lengvai skirstosi, spalva gan intensyvi,tai tepu maišydama su kremu. dėl maskavimo negaliu labai komentuot, nes ne tuo tikslu dažniausiai naudoju

esu labai nekompetetinga pudrų naudotoja,nes nedaug jų esu turėjusi,tad ir dėl išlaikymo sunku komentuoti man. na, laiko, nėra taip,kad po poros valandų kaip nesidažius

o dar atsižvelgus, kad ji iš natūralesnių,tai esu ja patenkinta. gal net labiau nei prieš tai naudota skysta Dr. Hauschka pudra.
3. Dr. H šešėliai vieni mano mylimiausių, ypač šviesi spalvytė (net dangtelis nulūžo nuo dažno naudojimo

) Spalvos tikrai neblogai pigmentuotos, o dėl laikymosi man visi šešėliai neblogai laiko,o su šešėlių pagrindu laiko super
Isadora tik vakar gavau siuntinį, tai spalvos puikios

, tik ta tamsiausia tokia su mažiau pigmento, bet ji man mažiausiai iš visų reikalinga, nes panašią turiu iš Make up store (ta pilka juoda). o dėl laikymosi vėliau galėsiu komentuoti,nes ant akių dar nebandžiau
šešėlių tai norėčiau atsikratyti kai kurių ir pasilikti tik Make up store, dr. H ir Isadora, nes nemėgstu gausos (taip taip, man čia jau gausa/netvarka

) makiažo srityje... bet pagailiu išmest (laiks nuo laiko visgi prisireikia...)
4. Weledos dušgeliai man iš viso tobuli, taupūs,gerai putoja su kempine. Dievinu šaltalankių kvapo dušgelį Weledos, o šį kvapą gavau dovanų, bet irgi neerzina, toks gaivos kvapas.
5. Eubionos plaukų balzamas ir kaukė. Abu geri,bet kaukė geresnė

Mano plaukai garbiniuoti, banguoti, sausoki, buvo dažyti, o dabar atauginu natūralią spalvą. Turėjau ir Eubionos šampūną repair, subaigiau iki paskutinio lašo neseniai,tai tik geri atsiliepimai buvo- švelnus, tirštokas, gero kvapo ir poveikio. ir vėlgi, prie natūralesnių.
6. Batista šampūnas buvo "eksperimento" tikslu pirktas pirmas mano sausas šampūnas. Nepateisinau šito pirkinio,bet pasilikau ekstra atvejui. Nepatiko man tas miltų principas, man reikalingas vanduo, o ir ant tamsių plaukų kažkaip neišsišukuoja tas baltumas pilnai, arba aš ča tiesiog "kompleksuoju". Ateityje norėčiau kokį geresnės firmos analogiškos paskirties daiktą išbandyti.