QUOTE(Cherry_ @ 2011 07 27, 19:03)
Kaip Gasulo moli naudojate, ar patinka , kur pirkote ?
Ten maisiuke gal Juodasis Afrikos muilas , kokie atsiliepimai butu ?
Siek tiek nedamatau ten Aubrey ( prie malonumu skilties

) kauke veidui ? ar patinka, koks poveikis ?
O kaip jums muilas ir ir saltalankiu aliejukas ? kaip aliejuka naudojate ?
Kolkas tiek klausimuku , labai laukiu deko

pamirsau paklausti apie Burt n bees kauke veiduikui
Gasulo molis - vienintelis daiktas patekęs į kadrą, bet dar nebandytas. Vos prieš kelias dienas nuspirkau ir dar neturėjau progos pradaryt maišelį. Bet jau šiandien bandysiu kaip prausiklį...o gal net ir kaukę, jei nepamiršiu

Parašysiu pirmąjį įspūdį.
AO ten kaukė su šaltalankiais. Man visa ši linija atradimas yra. Mano oda šiaip riebi, o serijos su šaltalankiais priemonės sausai normaliai odai skirtos, bet man labai tinka ir patinka. Kaukė riebi, su grudeliais, tad plaunant kartu ir pašveičia lengvai odą. Tikrai padrėkina neblogai. Kažkokių stebuklų nedaro, bet pakaitalioju su molio kaukėmis, kad skirtingą efektą gauti
Sibu muilas labai patinka...labai taupus būdas prausti veidą. Pirmiausiai šiek tiek nervina, bet aš gabaliuką atsipjaunu ir naudoju, kad neištižtų visas gabalas muilinėj. Nuprausia puikiai veido makiažą (akių nebandžiau), nesausina, kvapas malonus.
Aliejuką naudoju probleminėm vietom - dėmelėms, spuogams. Dėmeles tikrai sumažino, bet spuogams atrodo atvirkštinį procesą sukelia, kažkaip jautriai reaguoja ir tikrai jų negydo ir nemažina.
Aij, afrikos muilas

Patinka, kaitalioju jį su šaltalankių muiliuku, nes šiek tiek sausina. Bet kiek į vietą pastatė spuogus, kurie jau buvo visai be kontrolės...Jų dar yra, bet tikrai mažiau, nei anksčiau.
Valgyti medų labai smagu, bet yra tokia akimirka, prieš pat valgant, kai būna dar smagiau...