Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(smaggiuke @ 2011 07 27, 20:21)

aciu labai pasidomesiu saltalankiu serija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 27, 19:05)
Mano klausimai kol kas butu tokie :
1. Kaip avalon organics prausiklis ?  Kokia tavo oda ? as ji irgi planuoju uzsisakyti.
2. Kas ten per aliejukas su saltalankiais ?
3. Kaip Alpha Hydrox kremukas , ar tinka ? Sudetyje aha rugsties yra ?
4. Ar patinka babushkos kauke plaukams ? Man tai labai. thumbup.gif
5. Lygtais matau bath and body works purskikli kunui. g.gif Ar patinka kvapas , verta pirkti?
6. Domina atsiliepimas apie NYX blizgi. biggrin.gif

Avalon prausiklis skaniai kvepia ir prausia gana švariai, bet man vis koks spuogas iškyla juo nusiprausus, tai labai ilgai naudoju, bandydama suprasti ar čia nuo jo, ar ne biggrin.gif Ten tų šviesinamųjų vitamino C galių su tokiu nereguliariu naudojimu pastebėti turbūt neįmanoma.

Aliejukas Sibu firmos. Parašiau apie jį aukščiau 4u.gif

Alpha Hydrox rašo, kad turi 10 proc. Man atrodo jis teršia mano odą, nes tose vietose, kur tepdavau jį atsirasdavo labai daug juodulių...Bet teigti, jog būtent nuo šito daikto 100 proc. negaliu.

Babushkos kaukė labiau veikia, kaip balzamas. Šiaip nebloga, pašvelnina plaukus. Bet nėra, kad būtų Wow.

BBW purškiklyje užuodžiu spirito kvapą...labai subtiliai ir dauguma, kam daviau uostyti - neužuodžia, bet man kažkaip nemalonus jis...Nors tas pagrindinis kvapas visai nieko smile.gif Labai jis didelis...amžinybė turbūt reiktų naudoti biggrin.gif O tas kitas (mažesnis, šviesus buteliukas) - puikaus kvapo ir jokio spirito background'e biggrin.gif Labai vasariškas.

NYX blizgio struktūra faina - riebus, bet nelipnus ir spalvos duoda. Visa bėda, kad man ta spalva labai nepatinka, nes ant mano lūpų atrodo, kaip rudai ruda biggrin.gif Žodžiu man nelabai tinka, bet kartais pasitepu, kai noriu negraži būti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2011 07 27, 19:14)
Kaip jusm ELF seseliu primeris, sepeteliai is studio linijos  ?
Kas ten per melynas blizgesiukas ?
Kuri PP presuota pudryte jums labiau patinka ?

ELF primeris tikrai geras. Ir pigus! Ir naudojasi amžinybę. Blogesnius šešėlius išlaiko puse dienos, geresnius - visą. Tiesa, nesu bandžiusi be jo, tai tokia iš manęs ir patarėja biggrin.gif Labai noriu išbandyti Urban Decay...bet negaliu sulaukti, kol šis pasibaigs.

Mėlynas blizgesys iš Bath and Body Works. Labai fainas (lengvas, šaldantis ir truputką lūpų raudonį numušantis). Aij, ir kvepia skaniai...bet čia man atrodo buvo limituota kažkokia serija. Bet gal ir klystu.

Iš PF rinkčiausi Trio (kur shimmeris, pudra ir bronzeris). Ji greitai ir nekonomiškai susinaudoja, bet efektas man jos patinka labiau, nei trijų lapų (joje man perdaug švytėjimo).

P.S. Jei ko neįžiūrit, klauskit, nes nuotraukos tikrai ne pačios didžiausios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(nerigus @ 2011 07 27, 19:18)
Izvelgiu MOON depiliacini. Kokie ispudziai? (vis nedristu isigyti ax.gif )

Skauda. Labai. Bet rezultatas to vertas. Dariau vieną kartą...reikia jau vėl, bet labai sunku prisiruošti biggrin.gif
Atsakyti
Prie kuno svarinimosi priemoniu matau, kuno sveitiklis, kaip jis ? Beje kur pirkote ?
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 07 27, 19:19)
smaggiuke superinis krepšas bigsmile.gif Domina atsiliepimai apie Korres makiažo servetėles bei praimerius 4u.gif

Servetėlės geros, nes: švariai nuvalo ir nejautrina mano odos, nes dauguma tą daro. Primeriai g.gif Net nežinau...nematau aš skirtumo ir nežinau, ar čia tik aš ar čia ne tik aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 07 27, 20:44)
Primeriai  g.gif  Net nežinau...nematau aš skirtumo ir nežinau, ar čia tik aš ar čia ne tik aš  biggrin.gif

O kuo jie skiriasi? g.gif Beje, kur perkate Korres? 4u.gif
Atsakyti
O i mano klausimus neatsakysi? verysad.gif
Atsakyti
smagiuke mazokos foto is dekoratyvines papasakok daugiau.
kaip tau aubrey priemones, kurios labiausiai patinka?
ziuriu daug is i herb'o wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 07 27, 19:20)
1.kaip wet n wild 8 spalvu palete? pati tokia turiu, tai dievinu
2.kaip Nyx palete ta kur daug spalvu? kaip laiko? gal galit palygint su wet n wild?
3.kaip wet n wild skaistalai?
4.kokia spalva VS blizgio?
5. kaip elf skaistalai kreminiai
6. kaip nyx blizgis ten trb spalva Natural? nesubega?
7.kaip elf eyelineris kreminis? as ir toki turiu  bigsmile.gif

Šuniuką vedžiojau cool.gif

Wet n Wild paletė labai labai wub.gif Spalvos gražios, ryškios, pigmentuotos. Neturiu prie ko prikibti. Gal tik galėtų būti matinių spalvų, nes tokios man labiau patinka.

NYX šešėliai man irgi patinka. Konsistencija gera (t.y. neperdaug miltuoti), gerai laikosi, spalvos gana ryškios ir gerai pasiskirsto. Wet n Wild šešėliai "riebesni" jų ir pasiima daugiau su šepetėliu ir dengiasi jie "riebiau". Deja, nerandu savo žodyne geresnio žodžio už "riebiau" biggrin.gif

Wet n Wild skaistalai labai pigmentuoti. Dažniausiai tai yra pliusas, bet skaistaluose man labiau minusas. Kai reikia labai labai mažai, sunku atitaikyti, kad atrodytų laba gerai. Dar mokausi jais naudotis. Va, essence gali tepti kiek nori ir vis tiek atrodysi normaliai...o su Wet n Wild yra pavojus konkuruoti su klounais.

VS blizgio spalva nusitrynusi arba nusilupusi. Bet man atrodo, kad kažkas su sweet candy...

Elf ten lūpų balzamas - blizgis (įtariu, kad apie tai "eina" kalba). Jei trumpai, tai labai patinka wub.gif Graži spalva, gražiai pasidengia ir netgi drėkina.

Apie Nyx blizgį šiek tiek atsakiau. Nesubėga jis man. Spalvą puikiai pataikei mirksiukas.gif Bet man tai visai ne natural ji.

Elf kreminis eyelineris yra blogiausias iš mano turimų, bet įtariu, kad yra ir žymiai prastesnių už jį. Man sunku su juo sodrią spalvą išgaut (t.y. kol kas nepavyko to padaryti). Labai norėjau tamsiai mėlyno, o gaunasi kažkoks pilkas...
Papildyta:
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 07 27, 19:43)
Prie kuno svarinimosi priemoniu matau, kuno sveitiklis, kaip jis ? Beje kur pirkote ?

Ten šveitiklis veidui, bet dėl savo spuogų fermos negaliu jo naudoti veidui, nes per grubus jis ir tik plečia fermos teritoriją. O kūnui labai gerai. Jis toks smulkaus "smėlio" šveitiklis - košė iš smulkiausių dalelių. O ir talpa kaip ne veidui biggrin.gif Bet jei oda nėra problematiška, manau veidui puikus sprendimas.
Papildyta:
QUOTE(Panelė Rožė @ 2011 07 27, 19:47)
O kuo jie skiriasi? g.gif Beje, kur perkate Korres? 4u.gif

Šiuos būtent siunčiausi iš Sephora (akcija buvo). Vienas yra šiaip, kitas brandžiai odai ir "a la" kovoja su senėjimo požymiais. Man jie vienodi biggrin.gif t.y. vienodai nieko nedaro. Turbūt tai buvo paskutinis kartas, kai patikėjau stebuklinga primer'io galia.
Atsakyti

Veido sveitimui galite pabandyti isigyti, veido valymo aparata pvz. : OLAY sveitimo aparatas, pati turiu, labai gerai nuplauna veido oda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 27 liepos 2011 - 20:34
smaggiuke, visai nedaug visko turit biggrin.gif Normos ribose mirksiukas.gif

Pora klausimu, ka ten turit lupoms is ELF desiniam kamputy rozines spalvos? Kaip patinka?

Dar raset, jog turit cukru depiliacijai, kur pirkot? Kiek kainavo? Kaip naudojat? 4u.gif
Atsakyti
Smaggiuke'
*kaip AO kuno losionas su saltalankiais?
*kokios ten essie nagu laku spalvytes? 4u.gif
Atsakyti
kaip jums tigi love the planet? smile.gif
Atsakyti