QUOTE(NORIKA @ 2011 06 15, 11:00)
O man visai neblizgūs Guerlain meteoritai

Kur jūs tą blizgumą matot??? Tikrai nepadaro odos lyg riebinos, tik iš arti prilindus prie veidrodžio lyg žėrutis matosi, bet bendram vaizde jokio blizgesio nematyti....
Nu man atidave Golden atrodo likuti, tai kai kaledine eglute.. bet ten jau miltukai, tai gal ir del to... visam veidui neisivaizduoju ju
Papildyta:
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 14, 23:03)
gal gali ikelti foto is neto kaip ji atrodo?

ir jei esi bandzius Guerlain meteoritus, gal gali palyginti su jais? vis dar ieskau kazkokio pakaitalo meteoritams, bet maziau blizgesnio
Man ji net siek tiek per blizgi veidui... bet kaip shimeris ji nemanau, kad tinkama.. nerandu pacios pudros foto

pas mane nr 3 glow vadinas, gal dar ir del to tokia blizgi

su meteoritais negaliu lygint, nes ju f-jos skirtingos.. clinique skaitos kaip biri pudra tiesiog
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 06 15, 20:37)
patiko jusu krepselis

smagu kai yra keletas priemoniu kai gali pasirinkti vienaip ar kitaip pasidazyti
sakykit ta to faced didele palete kaip ji vadinas? ir ar ji limituota buvo?
kuris simeris labiau patinka dior ar bobbi brown?
kaip patinka mac lupdaziukas? ir koki nr turit?
kaip chanel skysta pudra? (seniau turejot lyg ir bourjois? gal galit palygint abi, kuri ilgiau islaiko matiskuma? ar si chanel sausai odai pudra?)
I mane prasom tu

aciu
Palete vadinas Natural eye palette atrodo, ju yra kelios, mano butent sita. Nemanau,kad ji limituota
Man jie zinokit labai skirtingi.. Dior tinka labiau kaip shimeris, nes auksinis svytejimass, kaip seseliai irgi, o BB kaip skaistalai daugiau, tiksliau ant skaistalu, nes rozinis toks svytejimas daugiau

negaleciau kazkuriu labiau isskirt, ziurint kam norit naudot.
Mac lupdazis yra Creame cup. Vasarai man jis labai fainas.. labai isryskina idegi.. ziema buvo per daug rozinis gal

o seip fainas... labai norejau is mac lupdazio

siek tiek noretusi riebesnio, bet nieko..
Chanel labai myliu

senai ieskojau tokios pudros, kurios nesimatytu, suteiktu svytejima, sulygintu spalva.. kvapas dieviskas.. is pradziu nlb draugavau su spalva, bet kazkaip dabar tinka

sausai odai irgi sakyciau, kad tinka, nesausina, neisryskina sausu vietu, nebent ziema gal jei suuuuuuuper sausa tuo metu. Vitalumiere butent sausai odai

dar Guerlain parure aqua nebloga sausai odai

Bourjois turejau, bet pardaviau, nes sausai odai man ji netiko .. matiskuma aisku labiau islaiko bourjois, nes ji savaime nera skirta sausai odai

bet jei turit riebia oda irgi manau netiks..
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2011 06 15, 21:04)
Amber , kaip tau Matrix priemones ?
Dar per trumpai naudoju, kad galeciau ka pasakyt.. biski ne ta linija nusipirkau.. norejau parduot, bet ai, pati sunaudosiu.. vis tiek apsimoka

o seip, kazkokio ipatingo poveikiol kol kas nejauciu