Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

[quote=amber123,2011 06 12, 16:08]
patiko jusu krepselis 4u.gif smagu kai yra keletas priemoniu kai gali pasirinkti vienaip ar kitaip pasidazyti smile.gif
sakykit ta to faced didele palete kaip ji vadinas? ir ar ji limituota buvo?
kuris simeris labiau patinka dior ar bobbi brown?
kaip patinka mac lupdaziukas? ir koki nr turit?
kaip chanel skysta pudra? (seniau turejot lyg ir bourjois? gal galit palygint abi, kuri ilgiau islaiko matiskuma? ar si chanel sausai odai pudra?) 4u.gif
Atsakyti
Amber , kaip tau Matrix priemones ?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 06 15, 11:00)
O man visai neblizgūs Guerlain meteoritai  g.gif  Kur jūs tą blizgumą matot??? Tikrai nepadaro odos lyg riebinos, tik iš arti prilindus prie veidrodžio lyg žėrutis matosi, bet bendram vaizde jokio blizgesio nematyti.... unsure.gif

Nu man atidave Golden atrodo likuti, tai kai kaledine eglute.. bet ten jau miltukai, tai gal ir del to... visam veidui neisivaizduoju ju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 06 14, 23:03)
gal gali ikelti foto is neto kaip ji atrodo? bigsmile.gif ir jei esi bandzius Guerlain meteoritus, gal gali palyginti su jais? vis dar ieskau kazkokio pakaitalo meteoritams, bet maziau blizgesnio

Man ji net siek tiek per blizgi veidui... bet kaip shimeris ji nemanau, kad tinkama.. nerandu pacios pudros foto sad.gif pas mane nr 3 glow vadinas, gal dar ir del to tokia blizgi smile.gif su meteoritais negaliu lygint, nes ju f-jos skirtingos.. clinique skaitos kaip biri pudra tiesiog
user posted image
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2011 06 15, 20:37)
patiko jusu krepselis 4u.gif  smagu kai yra keletas priemoniu kai gali pasirinkti vienaip ar kitaip pasidazyti smile.gif 
sakykit ta to faced didele palete kaip ji vadinas? ir ar ji limituota buvo?
kuris simeris labiau patinka dior ar bobbi brown?
kaip patinka mac lupdaziukas? ir koki nr turit?
kaip chanel skysta pudra? (seniau turejot lyg ir bourjois? gal galit palygint abi, kuri ilgiau islaiko matiskuma? ar si chanel sausai odai pudra?) 4u.gif

I mane prasom tu 4u.gif aciu drinks_cheers.gif
Palete vadinas Natural eye palette atrodo, ju yra kelios, mano butent sita. Nemanau,kad ji limituota schmoll.gif
Man jie zinokit labai skirtingi.. Dior tinka labiau kaip shimeris, nes auksinis svytejimass, kaip seseliai irgi, o BB kaip skaistalai daugiau, tiksliau ant skaistalu, nes rozinis toks svytejimas daugiau 4u.gif negaleciau kazkuriu labiau isskirt, ziurint kam norit naudot.
Mac lupdazis yra Creame cup. Vasarai man jis labai fainas.. labai isryskina idegi.. ziema buvo per daug rozinis gal biggrin.gif o seip fainas... labai norejau is mac lupdazio biggrin.gif siek tiek noretusi riebesnio, bet nieko..
Chanel labai myliu 4u.gif senai ieskojau tokios pudros, kurios nesimatytu, suteiktu svytejima, sulygintu spalva.. kvapas dieviskas.. is pradziu nlb draugavau su spalva, bet kazkaip dabar tinka biggrin.gif sausai odai irgi sakyciau, kad tinka, nesausina, neisryskina sausu vietu, nebent ziema gal jei suuuuuuuper sausa tuo metu. Vitalumiere butent sausai odai 4u.gif dar Guerlain parure aqua nebloga sausai odai 4u.gif Bourjois turejau, bet pardaviau, nes sausai odai man ji netiko .. matiskuma aisku labiau islaiko bourjois, nes ji savaime nera skirta sausai odai 4u.gif bet jei turit riebia oda irgi manau netiks..
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2011 06 15, 21:04)
Amber , kaip tau Matrix priemones ?

Dar per trumpai naudoju, kad galeciau ka pasakyt.. biski ne ta linija nusipirkau.. norejau parduot, bet ai, pati sunaudosiu.. vis tiek apsimoka smile.gif o seip, kazkokio ipatingo poveikiol kol kas nejauciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 15, 21:39)
Nu man atidave Golden atrodo likuti, tai kai kaledine eglute.. bet ten jau miltukai, tai gal ir del to... visam veidui neisivaizduoju ju  smile.gif

jei cia apie gold temptetion - limituoto leidimo meteoritus, tai tikrai jie labai blizgus, ir neisivaizduoju kas isvis ir kur tokius tept randa g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 06 15, 22:13)
jei cia apie gold temptetion - limituoto leidimo meteoritus, tai tikrai jie labai blizgus, ir neisivaizduoju kas isvis ir kur tokius tept randa  g.gif

Turejau juos, tai drasiai tepiau ant skruostu. Esu ir ant viso veido lengvai perbraukus ir nieko ten baisaus is to blizgejimo. Na taip, blizgus, bet ne vieninteliai tokie - isvis limituoti meteoritai visada blizgus buna, gi isleidziami sventems. Pvz 'midnight butterfly' irgi blizguciu turejo, bet juos naudojau visam veidui (tik jau aisku tada visa kita makiaze be blizgumu darydavau). ax.gif O vat is praeitu kalediniu turiu issirinkus rozinius-alyvinius rutuliukus naudojimui kaip skaistalus, tai man per daug svytejimo duoda, kaip tikras highlighter'is gaunasi, tai graziau ant skaistalu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 06 16, 01:04)
Turejau juos, tai drasiai tepiau ant skruostu. Esu ir ant viso veido lengvai perbraukus ir nieko ten baisaus is to blizgejimo. Na taip, blizgus, bet ne vieninteliai tokie - isvis limituoti meteoritai visada blizgus buna, gi isleidziami sventems. Pvz 'midnight butterfly' irgi blizguciu turejo, bet juos naudojau visam veidui (tik jau aisku tada visa kita makiaze be blizgumu darydavau).  ax.gif O vat is praeitu kalediniu turiu issirinkus rozinius-alyvinius rutuliukus naudojimui kaip skaistalus, tai man per daug svytejimo duoda, kaip tikras highlighter'is gaunasi, tai graziau ant skaistalu.

na, taip ,sventem gal, kokiem karnavalam, bet kasdienai g.gif aisku, ir nuo zmogaus priklauso.. as labai nemegstu to blizgejimo doh.gif tad tokius pinigus moket , kad vos karta ( jei ir tiek) per metus perbraukciau per skruostus g.gif nebent del dezutes wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinok yra kurios dažnai baliukų turi, priėmimų, susitikimų ir t.t., tai ir maliavotis su blizgalais yra kur ir kada biggrin.gif
O dar keletą pažystu, kur dienos metu su vakariniais makiažais laksto doh.gif Va ir jom gal susinaudoja toks blizgių rutuliukų kiekis... O visumoj tai pritariu - daugeliui tokių blizgių meteoritų turbūt visam gyvenimui pakaktų, kiek čia tų progų būna, kai norisi žibėt net veidu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 15, 21:39)
Palete vadinas Natural eye palette atrodo, ju yra kelios, mano butent sita. Nemanau,kad ji limituota  schmoll.gif

o too faced paletes lt pirkot? 4u.gif noreciau kad placiau pakomentuotumet seseliu paletes abi is too faced, kaip patinka kaip dengiasi.. (as ir vis svarstau apie jas ir ar uz jas verta tiek moket..) biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Manasis toli grazu ne gerasis krepselis, truksta nemazai ko, bet gal kaip nor po susikaupsiu smile.gif

Seseliu paletes:
user posted image
user posted image
Pavieniai seseliai:
user posted image
user posted image
Lupu priemones gausa nepazisizymi, kazkaip nelabai ju perku smile.gif
user posted image
Sepeteliai ir piestukai ( truxta vieno eco t. rinkinuko, negaliu rasti namie sad.gif
user posted image
Pametinukai smile.gif
user posted image

Papildyta:
Veido priemones:
user posted image
Plauku priemones:
user posted image
Kuno priemones:
user posted image
Pametinukai:
user posted image
Kuklus kvepaliukai ir pora pametinuku:
user posted image

Papildyta:
tusai, lineris
user posted image
Atsakyti
Cherry_, grazu thumbup.gif

1.Kas per lupdaziukas pats kairiausias (su baltu viduriuku)?
2.Kokie blizgiai du patys desiniausi?
3.Kokios firmos sepeteliai baltu kotu? Kaip patinka?
4.Gal galit patikslint keturias priemones is kaires (apatinej eilej) veido prieziuros foto? Lyg pirma ir ketvirta kazkas is Akomos, bet daugiau neiziuriu...
5.Kas per dalykas kuinui 'coffee'?
Atsakyti
jetus, kaip jus tiek tu tusu sunaudojat vienu metu doh.gif
grazus krepsas 4u.gif
kaip tas rimmel tusas kur reguliuojasi tankumai, ar kazkas panasaus ax.gif (melyna pakuote)
Atsakyti
Cherry_ grazu 4u.gif kaip patinka TBS piestukinis dezodorantas?
Atsakyti