Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

nieko beveik neįžiūriu lens.gif
Atsakyti
Anafi, fainas krepsiukas. 4u.gif Matau daug ka is MAC turite. wub.gif
Kas ten per veido prieziuros priemones buteliukuose. ? biggrin.gif
Ten pudra skysta Bobi Brown ? Nelabai isziuriu, labai jau mazutes foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 04 rugpjūčio 2011 - 12:36
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 04, 12:33)
nieko beveik neįžiūriu  lens.gif

happy.gif lens.gif lens.gif lens.gif gal galetum didesnes foto ideti nes dekoratyvines visai nesimato kas ten kur 4u.gif
Atsakyti
pabandysiu dabar, tikiuos pavyko :

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(lauryna @ 2011 08 04, 13:34)
Anafi, fainas krepsiukas. 4u.gif Matau daug ka is MAC turite. wub.gif
Kas ten per veido prieziuros priemones buteliukuose. ? biggrin.gif
Ten pudra skysta Bobi Brown ? Nelabai isziuriu, labai jau mazutes foto.

dėkui 4u.gif ten priemonės veidui, kurias dažniausiai perku vaistinėje, dabar kai įdėjau didesnes foto, turėtų matytis kas ant jų užrašyta.. tik ant vieno nėr užrašo, tai ten anna lotan hidrofilinis prausiklis veidui, kurį naudoju jau daugiau nei pusę metų..
o skysta pudra tai MAC NC35, jos nekeičiu jau apie metus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anafi: 04 rugpjūčio 2011 - 13:20
QUOTE(anafi @ 2011 08 04, 12:49)
dedu savo krepšelį ( tik prašau nekreipti dėmesio į langus, jie jau " to do" sąraše ) smile.gif
plaukai :
user posted image

kokia ten priemonė plaukams iš aussie? kur pirkta? kiek kainavo? ar verta? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 08 04, 14:25)
kokia ten priemonė plaukams iš aussie? kur pirkta? kiek kainavo? ar verta? biggrin.gif

ten serumas plaukams(coloured hair protection+shine serum), pirkau Londone, bet mačiau, kad ir pas mus yra, kainos nepamenu, bet nebuvo lb didelė.. bet iš tiesų nelabai jis man patinka, nes šiek tiek man riebina plaukus, nors ir stengiuos daug jo nenaudot.. man labiau patiki biosilk, tai prie jo ir grįšiu kai šį baigsiu..
Atsakyti
Anafi, kaip jums balzamas rusiskas nuo plauku slinkimo ?
Atsakyti
Anafi, kokia ten syoss priemonė plaukams ? Ar patinka?
Kaip laikosi versace kvepaliukai ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 08 04, 14:55)
Anafi, kaip jums balzamas rusiskas nuo plauku slinkimo ?

turit omeny tą balzamą - kaukę ? aš jį naudoju kaip kaukę ir laikau visą naktį, kirpėja rekomendavo, pasak jos, gerai drėkina plaukus.. naudoju jau keletą mėn, nepasakyčiau, kad pajutau didelį skirtumą..
Papildyta:
QUOTE(Climent @ 2011 08 04, 15:07)
Anafi, kokia ten syoss priemonė plaukams ? Ar patinka?
Kaip laikosi versace kvepaliukai ?

ten plaukų lakas, išties neblogas turėčiau pasakyti ! o versace pati ant savęs nejaučiu, bet aplinkiniai sako, kad jaučias..bet aš dar dažnai kartu su jais naudoju ir pienelį kūnui, tai dvigubas efektas gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2011 08 04, 14:14)
turit omeny tą balzamą - kaukę ? aš jį naudoju kaip kaukę ir laikau visą naktį, kirpėja rekomendavo, pasak jos, gerai drėkina plaukus.. naudoju jau keletą mėn, nepasakyčiau, kad pajutau didelį skirtumą..

Aha, sitas. biggrin.gif As po poros kartu naudojimo ismeciau lauk, nesamone kazkokia. doh.gif Plaukai riebaluoti likdavo ir tokie siurkstus. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2011 08 04, 15:19)

Anafi, simpatiškas krepšiukas 4u.gif

Man, kaip visada, įdomiausia vaistinių produkcija biggrin.gif Kas ką daro iš tų buteliukinių priemonių, koks rezultatas ir pan?
Čia dermatologo išrašyta ar laisvai galima nusipirkti?
Atsakyti
Labai gražus krepšys bigsmile.gif nuo iki.
Atsakyti