Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

Kraunu 4u.gif
Kadangi dariau foto ne vienu metu, yra broko-matosi, kad kai kurios nuotarukos nelabai gerai gavosi (per tamsios doh.gif ) bet manau įžiūrėti galima?? JEI NE,ĮKELSIU IŠ NAUJO
smile.gif
Lūpoms
user posted image

Akims
user posted image

user posted image

user posted image

Plaukams
user posted image

Veidui
user posted image

Nagai
user posted image

Kojoms, rankoms
user posted image

Kūnui
user posted image

ir kvepalynas biggrin.gif wub.gif
user posted image

Papildyta:
pamiršti
user posted image
Atsakyti
Kita karta kai fotografuosite isijunkite blygste, pamatysite kaip nuotraukos pasikeis. Nes nuotrauku kokybe gera, taciau apsvietimas netinkamas... 4u.gif
Atsakyti
Svaja10, grazus krepsiukas. 4u.gif O skaitaliuku nenaudojate ?
1. Ar patinka gucci kvepaliukai ?
2. Kaip jums chanelio blizgis ?
3, Kaip Avon priemones foot works ?
Atsakyti
Pagaliau padariau tvarką, rodau tik tai kas liko wink.gif Mano turtas :DDD
Plaukučiams smile.gif
user posted image
Veido odai smile.gif
user posted image
Nagučiams smile.gif
user posted image
Kūnui wink.gif
user posted image

Dažai, kartais prieš kokį vakarėlį jei sumastau pasidažyt wink.gif Šiaip įprastom dienom nesidažau, bet turiu silpnybę kosmetikos pirkimui blush2.gif
user posted image

Ir kvepalai, ir mėginukai wink.gif Melynam buteliuke iš Otiflame karaliauja kiti kvepaliukai smile.gif Buvo gaila buteliuko, labai patogus purškimas doh.gif

user posted image
Atsakyti
Loretutttia - kaip garnier 3in1 ? ar išvalo inkštirus ? ar patinka ? kokia jūsų oda ? ar kartotumėte ? ax.gif o AVON nagų lakai ar patinka ? ilgai išlieka ? kiek sluoksnių dažot ?

beje gražus krepšiukas thumbup.gif
Atsakyti
Vis karts nuo karto užklysdavau į šia temutę,bet savo krepšelio lig šiol nedrįsau užrodyt.O vat šiandien atlikau generalinę tvarką kosmetineje,kaip matau ne aš viena biggrin.gif ir nusprendžiau pagaliau savo "turtus"parodyt biggrin.gif
Veido odai puoselėti:
user posted image
Kūno odai:
user posted image
Plaukams:
user posted image
Dekoratyvinė:
user posted image
Kvepaliukai:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stilla: 06 rugpjūčio 2011 - 20:55
Mano oda normali, tik karts nuo karto, ypač nuo saldumynų antsiranda spuogelių, inkširų. Garnier 3in1 antrą kartą nepirkčiau schmoll.gif Kažkokia oda nuo jo riebi palieka, bet inkštirus išvalo gerai wink.gif
O Avon nagų lakai patinka,spalvos gražios. Vienintelis minusas, kad labai jau ilgai reikia laukt kol nudžius smile.gif Lakuoju dviem sluoksniais, tai išlaiko maždaug iki keturių dienų.

Stilla, o kas čia prie veido odai priskirtų peršviečiamam indelyje mažam ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretutttia: 06 rugpjūčio 2011 - 20:56

Stilla, o kas čia prie veido odai priskirtų peršviečiamam indelyje mažam ?
[/quote]

Persisšviečiančiame indelyje yra gintaro pudra,naudoju kaip pilingą,arba kartais įsimaišau gaminant molio kaukę.Oda tampa tokia švelni,skaisti po pilingo 4u.gif
Atsakyti
Aišku, pakuotė buvo labai panaši i vieną mano labai norimą gaminį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(stilla @ 2011 08 06, 20:49)
Vis karts nuo karto užklysdavau į šia temutę,bet savo krepšelio lig šiol nedrįsau užrodyt.O vat šiandien atlikau generalinę tvarką kosmetineje,kaip matau ne aš viena biggrin.gif ir  nusprendžiau pagaliau savo "turtus"parodyt biggrin.gif

Stilla, patiko thumbup.gif

Kas ten veido odai iš kairės antram purškiamam buteliuke? šlamučių kažkas... unsure.gif
Kas per raminamasis veido serumas? natūralus? kaip patinka?
Kūno odai... Kaip Crystal deo, Suhada duškė ir Biocura losjonas? kur pirkot?
Plaukams....Kaip jums JMO kondicionierius ir Avalon šampūnas?

Na, ir kvepaliukai patiko 4u.gif
Atsakyti
oho, kad užderėjo krepšelių bigsmile.gif
Labiausiai stillos patiko thumbup.gif

Kaip Jums actipur?
Kaip Kerastase ? 4u.gif
Atsakyti
Kas ten veido odai iš kairės antram purškiamam buteliuke? šlamučių kažkas... unsure.gif
Kas per raminamasis veido serumas? natūralus? kaip patinka?
Kūno odai... Kaip Crystal deo, Suhada duškė ir Biocura losjonas? kur pirkot?
Plaukams....Kaip jums JMO kondicionierius ir Avalon šampūnas?

Antras iš kairės,tai šlamučių hidrolatas.Anksčiau šios produkcijos neteko matyti,pirkau mugėje per Jūros šventę.O veidui tai ten Nahla Primrose calming serumas,natūralus,tik nėra sertifikuotas.Naudoju dar neilgai,bet pirmi įspūdžiai geri,ir man,rodos,pradejus ji naudot,reciau beišsikelia koks negerybinis spuogas g.gif
Dėl Crystal deo,tai reikals toks,kad kai nėra karščių,tai visai neblogas variantas, kvapą sulaiko iki pavakario,bet jei tik karščiau,tai iš jo jokios naudos.Tuomet tenka naudoti,tik dabar esu pabaigusi,Hydrofugal.
Suhada ir Biocura produkcija perku Klaipėdoj,muitinės sandėliuose.Kaip už tokią kainą,kurią moku,4Lt)tai visai nieko.Tik kūno kremas ganėtinai sunkiai geriasi.
O plaukų priemonės šios naudojamos jau nebe pirmąkart.JMO kondicionierius kolkas geriausias iš bandytųjų natūralių wub.gif , pirksiu dar ne vienakart.Avalon šampūnas irgi patinka,gerai putoja,plaukai po išplovimo švelnūs lieka,o ne kaip stagarai.Tik va jo sudėtyje yra silicon'o,kas ne itin zavi verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 06, 23:04)
oho, kad užderėjo krepšelių  bigsmile.gif
Labiausiai stillos patiko  thumbup.gif

Kaip Jums actipur?
Kaip Kerastase ?  4u.gif

Va actipur pudrą nusipirkau prisikaičiusi gerų atsiliepimų,tik man įspūdžio gero nepaliko.Labai greitai geriasi į odą,tad reikia mygom suspet gražiai paskirstyti.Spalvą ėmiau šviesiausią,bet man ji per tamsi,oranžinė tokia.Gaila buvoi šmest,tai pasilikau,paskui gal kam padovanosiu 4u.gif
O Kerastase tai labai labai wub.gif Naudoju prieš fenuojant plaukus ar tiesinant žnyplėmis.Plaukai tampa minkštučiai,glotnūs.Po šios priemonės naudojimo užsidegiau noru daugiau priemoniu iš Kerastase pabandyt smile.gif
Atsakyti