Kas ten veido odai iš kairės antram purškiamam buteliuke? šlamučių kažkas...
Kas per raminamasis veido serumas? natūralus? kaip patinka?
Kūno odai... Kaip Crystal deo, Suhada duškė ir Biocura losjonas? kur pirkot?
Plaukams....Kaip jums JMO kondicionierius ir Avalon šampūnas?
Antras iš kairės,tai šlamučių hidrolatas.Anksčiau šios produkcijos neteko matyti,pirkau mugėje per Jūros šventę.O veidui tai ten Nahla Primrose calming serumas,natūralus,tik nėra sertifikuotas.Naudoju dar neilgai,bet pirmi įspūdžiai geri,ir man,rodos,pradejus ji naudot,reciau beišsikelia koks negerybinis spuogas
Dėl Crystal deo,tai reikals toks,kad kai nėra karščių,tai visai neblogas variantas, kvapą sulaiko iki pavakario,bet jei tik karščiau,tai iš jo jokios naudos.Tuomet tenka naudoti,tik dabar esu pabaigusi,Hydrofugal.
Suhada ir Biocura produkcija perku Klaipėdoj,muitinės sandėliuose.Kaip už tokią kainą,kurią moku,
4Lt)tai visai nieko.Tik kūno kremas ganėtinai sunkiai geriasi.
O plaukų priemonės šios naudojamos jau nebe pirmąkart.JMO kondicionierius kolkas geriausias iš bandytųjų natūralių

, pirksiu dar ne vienakart.Avalon šampūnas irgi patinka,gerai putoja,plaukai po išplovimo švelnūs lieka,o ne kaip stagarai.Tik va jo sudėtyje yra silicon'o,kas ne itin zavi
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 06, 23:04)
oho, kad užderėjo krepšelių
Labiausiai stillos patiko
Kaip Jums actipur?
Kaip Kerastase ?
Va actipur pudrą nusipirkau prisikaičiusi gerų atsiliepimų,tik man įspūdžio gero nepaliko.Labai greitai geriasi į odą,tad reikia mygom suspet gražiai paskirstyti.Spalvą ėmiau šviesiausią,bet man ji per tamsi,oranžinė tokia.Gaila buvoi šmest,tai pasilikau,paskui gal kam padovanosiu
O Kerastase tai labai labai

Naudoju prieš fenuojant plaukus ar tiesinant žnyplėmis.Plaukai tampa minkštučiai,glotnūs.Po šios priemonės naudojimo užsidegiau noru daugiau priemoniu iš Kerastase pabandyt