QUOTE(SigitasD @ 2006 03 04, 14:25)
Ačiū už patarimus. Tikrai išbandysiu keletą.
Dėl to ir parašiau, kad mes su ja kaip ir kalbėjome ta tema. Bet nei ji, nei aš nežinome ką tai reiškia ir ką daryti. Malonu, kad yra pavyzdžių, kai viskas susitvarkė gerai. Aišku gaila, kad ne pas visus
Bet matyt ir tokio varianto atmesti negalima.
O erdvės duodu kiek galiu mes gyvenam atskirai, stengiuosi paskutiniu laiku į akis nelysti. Bet aš taip pat turiu poreikiu. Jei jau pagalvojote kažką meskit iš galvos. Aš kalbu apie bendravimą. Ar bandėte laikytis nuo žmogaus kurio jums labai trūksta toliau? Mane tai žudo daugiau nei jos pykimai
Dėl to ir parašiau, kad mes su ja kaip ir kalbėjome ta tema. Bet nei ji, nei aš nežinome ką tai reiškia ir ką daryti. Malonu, kad yra pavyzdžių, kai viskas susitvarkė gerai. Aišku gaila, kad ne pas visus
Bet matyt ir tokio varianto atmesti negalima.
O erdvės duodu kiek galiu mes gyvenam atskirai, stengiuosi paskutiniu laiku į akis nelysti. Bet aš taip pat turiu poreikiu. Jei jau pagalvojote kažką meskit iš galvos. Aš kalbu apie bendravimą. Ar bandėte laikytis nuo žmogaus kurio jums labai trūksta toliau? Mane tai žudo daugiau nei jos pykimai
Iš tikrųjų tai sunku kažką patarti tokioje situacijoje. Bet gal tiesiog nėra viskas taip baisu, gal ji paprasčiausiai pervargus, gal problemos darbe, moksluose. Juk yra žmonių, kurie negali atvirai išsikalbėti, viską kaupia savyje ir vaikščioja tarsi bet kada galinčios sprogti bombos. Todėl visi aplinkiai būna kalti. Gal pasiūlyk jai kelioms dienoms, pvz. savaitgaliui prie jūros nuvažiuoti, gal kitoje aplinkoje ji atsipalaiduos, išsikalbės. Jeigu tikrai mylite vienas kitą, turite viską išbandyti, norėdami išsaugoti svo santykius. Bet jeigu meilės nebėra - tai, kad ir kaip būtų gaila, jau niekas nebepadės