Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

QUOTE(pepilota @ 2011 08 07, 10:37)
Gal zinot kaip angliskai tiksliai vadinasi tas aparaciukas, kur rodo pulsa, kiek kcal sudegini, kiek km nubegi ir t.t.? Nugi labai man jo prisireike biggrin.gif

Jeigu norit, kad viską rodytų, tai geriau ieškokite Sports Watch. Pvz., čia vienas iš tokių.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2011 08 07, 13:28)
Gal gali parasyt koki tu pirkai konkreciai? Ar tavo turi visas sias funkcijas?

ne, kilometrų nerodo. vadinasi 'Polar F6'. turi kalorijas ir pulsą
Atsakyti
QUOTE(*Auksinė* @ 2011 08 07, 20:38)
Jeigu norit, kad viską rodytų, tai geriau ieškokite Sports Watch. Pvz., čia vienas iš tokių.

susigundžiau šituo, nusipirkau, bet už 53 dolerius, rudeniop parvažiuos cool.gif
ačiū už nuorodą 4u.gif

na ką, po trijų savaičių bėgimo pasiekimai tokie: nubėgu apie tris km maždaug per 18 minučių, skauda kelius (amžius matyt daro savo g.gif ), bet kvėpuoju normaliai ir šiaip jau malonu bėgti rolleyes.gif
orai atvėso, tai daug smagiau smile.gif
Atsakyti
sveiki, ar begate kas nors rudeni vilniaus puse maratono? man idomu ar ten buna begiku megeju ar visi tik profai?
Atsakyti
Aš čia su tokiu klausimuku... Po kiek laiko reiktu begioti kiekv dieną, kad per mėn nukristų tarkim 3kg? blink.gif
ar as jau cia per daug noriu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koko_sa: 10 rugpjūčio 2011 - 15:55
kad nukristu 1kg reikia sutaupyti apie 7000 kaloriju., kad 3kg - 21 000 kal.
jei begate 10km/h greiciu ir jusu svoris ~60kg tai per valanda sudeginate 600 kal.
21000 padalinus is 30dienu bus 700kaloriju.
taigi begioti reiktu kasdien 11.7km smile.gif jei neesat begiojus toks kruvis bus l.didelis
Atsakyti
QUOTE(pma @ 2011 08 11, 12:03)
kad nukristu 1kg reikia sutaupyti apie 7000 kaloriju., kad 3kg - 21 000 kal.
jei begate 10km/h greiciu ir jusu svoris ~60kg tai per valanda sudeginate 600 kal.
21000 padalinus is 30dienu bus 700kaloriju.
taigi begioti reiktu kasdien 11.7km  smile.gif jei neesat begiojus toks kruvis bus l.didelis

Ačiū. 4u.gif neesu begiojus... Labai greit gaunu pompa, pasidaro silpna begiojant. Gal kvepuoti nemoku tinkamai. Bet vis dažniau pagalvoju, kad reiktų pradėt pratintis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 08 11, 12:18)
Ačiū. 4u.gif neesu begiojus... Labai greit gaunu pompa, pasidaro silpna begiojant. Gal kvepuoti nemoku tinkamai. Bet vis dažniau pagalvoju, kad reiktų pradėt pratintis. g.gif

jei nebėgiojus, tai normalu, kad ir 2km sunku įveikti. bet visur galima patobulėti=)
Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2011 07 29, 09:28)
Dar: vat dėl to man labai keista pasidarė, kad kvėpuoti reikia tik per burną. Nu jūs pagalvokit, kai bėgi jau iškaitus, o lauke -20 ir kvėpuoji per burną, o ne įkvėpi per nosį ir iškvėpi per burną, tai, manau, labai didelė tikimybė, kad gerklei bus ne kas.
4u.gif

As irgi galvojau, kad negerai kvepuoti per burna, bet pastebejau save, kad visada taip ir kvepuoju per burna, o kai isgirdau per TV Balciunaites paaiskinima- nusiraminau. Ziema begioju ir gerkle nuo to nenukencia (nezinau net kaip toki dalyka paaiskinti, nes realiai po pirmo prasibegimo turetum atgulti)

QUOTE(Gardee @ 2011 07 31, 21:34)
sveikos, merginos, aš taip pat pradėjau bėgioti. kol kas esu 1 lygyje (2min ėjimo+1min bėgimo) blush2.gif
kiek jame reikia "užtrukti"? t.y., ar yra kokie terminai tiems lygiams, ar žiūrėti pagal save, kada jau gali pereiti į sekantį?
bėgiojau visą savaitę 1 lygyje (tiksliau 4 d/sav), jau man norisi šiek tiek daugiau pabėgt  smile.gif

Jei jauciate, kad organizmas gali daugiau, tai pirmyn: didinkite kruvi, mazinkite ejimo laika
QUOTE(pma @ 2011 08 10, 14:07)
sveiki, ar begate kas nors rudeni vilniaus puse maratono? man idomu ar ten buna begiku megeju ar visi tik profai?

Vilniuje nebegsiu, bet siais metais jau sesis pusmaratonius iveikiau blush2.gif Patikekite esu tikrai neprofe, net nepanasi i sportininke biggrin.gif mirksiukas.gif Tad tik
pirmyn ir registruokites, o mes palaikysime!!!! Per kiek planuojate iveikti si atstuma? 4u.gif

QUOTE(koko_sa @ 2011 08 11, 12:18)

Jei patinka begioti, tai greitai pajusit to pomegio smaguma. Tik pradekite nepergreitai ir neperdaug, nes pradzioje atrodo jegu daug, bet greitai pavargstama veliau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Himeko: 11 rugpjūčio 2011 - 19:47
o! sesi pusmaratoniai tai jau daug! per kiek laiko jum pavykdavo nubegt?
as paprastai begu 11.5km/h bet nezinau ar pavyktu 21km nubegt per 2h.. nebent labai jau gerai sektusi.
Atsakyti
QUOTE(pma @ 2011 08 12, 19:13)
o! sesi pusmaratoniai tai jau daug! per kiek laiko jum pavykdavo nubegt?
as paprastai begu 11.5km/h bet nezinau ar pavyktu 21km nubegt per 2h.. nebent labai jau gerai sektusi.

perskaicius jusu komentarus irgi norisi prisijungti smile.gif
Atsakyti
Himeko, įkvepiantys jūsų rezultatai thumbup.gif
papasakokit, kiek laiko jau bėgiojat ir po kiek kartų-km per savaitę ax.gif

Kaip sekasi kitoms bėgikėms?

aš šią savaitę kol kas nebėgau tik penktadienį, vis dar po tuos kuklučius 3 km blush2.gif
Atsakyti