Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

Laba diena, bėgikės smile.gif Žinot va ir aš nusprendžiau pradėti bėgioti, ko niekada nesu dariusi nuo mokyklos laikų.. biggrin.gif Kažkaip vat paėmė įkvėpimas ir sakau reikia įgyvendinti šią įdėją. Juolab kad labai mėgstu su dviračiu važinėti, tai sakau gal ir bėgimas patiks smile.gif Tik truputį nedrąsu pradėti, vis galvoju kaip čia iki to stadiono nueiti, nes bijau kad ten kokie vaikai žais, sakys ko čia ta boba laksto.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2012 03 20, 19:12)
Laba diena, bėgikės  smile.gif  Žinot va ir aš nusprendžiau pradėti bėgioti, ko niekada nesu dariusi nuo mokyklos laikų.. biggrin.gif Kažkaip vat paėmė įkvėpimas ir sakau reikia įgyvendinti šią įdėją. Juolab kad labai mėgstu su dviračiu važinėti, tai sakau gal ir bėgimas patiks  smile.gif  Tik truputį nedrąsu pradėti, vis galvoju kaip čia iki to stadiono nueiti, nes bijau kad ten kokie vaikai žais, sakys ko čia ta boba laksto..  blush2.gif  lotuliukas.gif
lakstančių netrukus atsiras daug, nepergyvenkit dėl to. aš pradžioj irgi dairydavausi, kad niekas nepamatytų kaip atrodau ph34r.gif biggrin.gif bet dabar svarbiausia judėjimas, grynas oras, energijos pasikrovimas, riebaliukų 'nusikrovimas' biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Gal galit patarti dėl Acics bėgimo batelių dydžio 4u.gif Pagal Amazon.com dydžių lentelę mano dydis būtų 7.5 (US), o pagal amazon.co.uk 6.5 US dydis blink.gif Šiaip nešioju 37, bet sport.bateliai 37,5 eur.dydžio. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2012 03 21, 00:23)
Labas vakaras. Gal galit patarti dėl Acics bėgimo batelių dydžio 4u.gif  Pagal Amazon.com dydžių lentelę mano dydis būtų 7.5 (US), o pagal amazon.co.uk 6.5 US dydis  blink.gif  Šiaip nešioju 37, bet sport.bateliai 37,5 eur.dydžio.  blush2.gif

radau 4u.gif
Atsakyti
O gal kas skubiai patars, is Anglijos siunciantis asics batelius, ar visgi atitinka ju dydziu lentele surasyta, ar imti vienu dydziu didesnius? Nesioju 36 dydi, bet nezinau, ar imti 3,5 Uk dydi, ar 4 unsure.gif

Gal kas siuntetes is ten, ar gyvenantys UK patartu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Eglė @ 2012 03 20, 18:12)
Laba diena, bėgikės  smile.gif  Žinot va ir aš nusprendžiau pradėti bėgioti, ko niekada nesu dariusi nuo mokyklos laikų.. biggrin.gif Kažkaip vat paėmė įkvėpimas ir sakau reikia įgyvendinti šią įdėją. Juolab kad labai mėgstu su dviračiu važinėti, tai sakau gal ir bėgimas patiks  smile.gif  Tik truputį nedrąsu pradėti, vis galvoju kaip čia iki to stadiono nueiti, nes bijau kad ten kokie vaikai žais, sakys ko čia ta boba laksto..  blush2.gif  lotuliukas.gif

Laba... Eikit iki to stadiono drąsiai. Aš anksčiau irgi kompleksuodavau, tipo kaip aš čia atrodau? Pilvas neiššokęs? Užpakalis neatsikišęs? Bėgu nekerėpliškai? Ir visai be reikalo, nes kiek pati matau bėgiojančių moterų, merginų - niekada nekilo tokios mintys. O bėgiojančių pas mus tikrai daug (gyvenu prie miško) tai nemačiau nė vienos tikros sportininkės-bėgikės, visos mėgėjos, ristele tipena ir taip gražu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2012 03 21, 11:10)
O gal kas skubiai patars, is Anglijos siunciantis asics batelius, ar visgi atitinka ju dydziu lentele surasyta, ar imti vienu dydziu didesnius? Nesioju 36 dydi, bet nezinau, ar imti 3,5 Uk dydi, ar 4  unsure.gif

Gal kas siuntetes is ten, ar gyvenantys UK patartu?  4u.gif

Peda dar issimatuokit:

http://www.online-sh...sics-shoes.html

Bet dabar ziuriu i butent Asics, kad pagal pedos ismatavima, man reiktu 39 dydzio? g.gif Siaip nesioju 37, retai kada 38 reikia. Bet peda mano 24 cm su trupuciu ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 21 kovo 2012 - 14:05
QUOTE(norma @ 2012 03 21, 14:01)
Peda dar issimatuokit:

http://www.online-sh...sics-shoes.html

Bet dabar ziuriu i butent Asics, kad pagal pedos ismatavima, man reiktu 39 dydzio?  g.gif  Siaip nesioju 37, retai kada 38 reikia. Bet peda mano 24 cm su trupuciu ....

Net ejau savo peda matuot biggrin.gif ismatavau beveik 23cm, batai standartinis 37 dydis, 37,5 jau buna didoki. Sau emiau UK 5 dydi, man didoki... bet begiojimui tiks, geriau buciau emus 4.5
Atsakyti
Jo, su tais asics dydziais tai problematiska... Geriausias variantas butu pasimatuoti cia ir paskui siustis, tik kad pas mus modeliu nelabai pasirinkimas. Be to, dar kiek skaiciau atsiliepimus, ir skirtingu modeliu dydziai skiriasi...

O stadione tai man begiojant buvo, kad ten zaidziantys krepsini vaikai sauke pavymui "grazi sikna" doh.gif Bet as i tokius demesio nekreipiu, jau ne tas amzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2012 03 21, 15:02)
O stadione tai man begiojant buvo, kad ten zaidziantys krepsini vaikai sauke pavymui "grazi sikna"  doh.gif Bet as i tokius demesio nekreipiu, jau ne tas amzius  smile.gif

Na tai reikia dziaugtis, kad sikna grazi biggrin.gif nes vaikai moka ir ne tokiu graziu zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.

Kaip manot, pradedančiajai bėgikei užtektų tokių batelių? g.gif

http://www.sierratra...;colorFamily=02

Patarkit kas daugiau jau turėję ir išbandę, kokį modelį geriau rinktis?(Iš Asics) ax.gif
Atsakyti
WOHO!! 4u.gif begimas mano aistra!! atsibudau is po ziemos miego ir jau antra savaite kiekviena vakara suku krosiukus.Jausmas nuostabus( pirmas dienas buvo baisiai sunku).Begioju visaip ir su salku ir su kepure ir su pirstinem, dabar jau karsta tai nusimetu kepure ir pirstines.Su golfu, treningu ir neperslampama striuke.Kiek min begiojat? smile.gif
Atsakyti