Vakar pradėjau bėgiojimo sezoną
neapsakomas jausmas, labai džiaugiuosi,kad pagaliau atšilo
tik pabėgus 15-20 min pradėjo skaudeti šoną, teko grįti eite
QUOTE(vika8625 @ 2012 03 14, 08:16)
As taip pat vakar dariau uzbegima, bet svelnu kaip pirmam kartui
QUOTE(vika8625 @ 2012 03 14, 09:16)
Reguliuokit kvėpavimą.
QUOTE(gvidux @ 2012 03 14, 09:31)
As taip pat vakar dariau uzbegima, bet svelnu kaip pirmam kartui
- 3 min ejimo, 6 min begimo , tokius du kartus , nors galvojau bent 4 iseis ..
taciau blauzdas pradejo skaudet .. viso atstumas per 18 min- 2.5 km..
bet gal kaip pirmam kartui gerai.. kaip manot ? kaip jums ?
Manau, kad normalu. Aš irgi nuo tokių atstumų pradėjau.
QUOTE(ellinga @ 2012 03 11, 15:32)
as siunciausi is http://www.sportsdirect.com, bet cia gavosi brangiau nei javari.co.uk (anksciau nezinojau apie si adresa) tikrai rekomenduoju, nes siuncia nemokamai i LT, taiko garantija jei batai bus nekokybiski net panesiojus.
Sveikos, bėgiotojos;)
žvilgtelėjau į šį puslapiuką, bet kad siuntimas mokamas į lt.. ar aš kažką negerai supratau
QUOTE(kenis @ 2012 03 15, 09:52)
Sveikos, bėgiotojos;)
žvilgtelėjau į šį puslapiuką, bet kad siuntimas mokamas į lt.. ar aš kažką negerai supratau
nemokamas is javari.co.uk. atrodo, kad ten siom dienom papildoma 20 proc nuolaida duoda su kodu.
Gal blogai isdesciau savo mintis
QUOTE(ellinga @ 2012 03 15, 11:04)
nemokamas is javari.co.uk. atrodo, kad ten siom dienom papildoma 20 proc nuolaida duoda su kodu.
rekomenduoju javari, o ne sportsdirect 
tai gal aš negerai supratau:) dėkoju;)
Sveikos, bėgikės
Smagu, po žiemos tema atsigauna, bėgikių naujų atsiranda. Aš praeitą savaitę irgi jau išėjau į trasą, nors visiškos pertraukos nebuvau padarius, eidavau ir žiemą karts nuo karto palakstyti, tai buvo smagu, kad visai dar nepraradus sprotinės formos, išbėgau apie 6-7 km, stadione dar buvo pliurza, tai bėgau šaligatviais, tai atstumą spėju pagal laiką, kiek bėgau... Ir taip bėgti daug smagiau nei stadione ratus sukti
Norėčiau visai kada (rudenį) kokį pusmaratonį nubėgti, nors kol kas max esu nubėgus 11 km, ir tai dar per lėtai...
QUOTE(ingulia @ 2012 03 16, 08:35)
Sveikos, bėgikės
Smagu, po žiemos tema atsigauna, bėgikių naujų atsiranda. Aš praeitą savaitę irgi jau išėjau į trasą, nors visiškos pertraukos nebuvau padarius, eidavau ir žiemą karts nuo karto palakstyti, tai buvo smagu, kad visai dar nepraradus sprotinės formos, išbėgau apie 6-7 km, stadione dar buvo pliurza, tai bėgau šaligatviais, tai atstumą spėju pagal laiką, kiek bėgau... Ir taip bėgti daug smagiau nei stadione ratus sukti
Norėčiau visai kada (rudenį) kokį pusmaratonį nubėgti, nors kol kas max esu nubėgus 11 km, ir tai dar per lėtai...
Tikrai smagu, kad pagyvėjo tema, aš pradėjau bėgioti gruodžio mėnesį, tai buvo visiškai apmirusi. Mano tikslas šiais metais išbėgti 10km, jau be problemų prabėgu 6km
QUOTE(summmer @ 2012 03 16, 18:29)
Tikrai smagu, kad pagyvėjo tema, aš pradėjau bėgioti gruodžio mėnesį, tai buvo visiškai apmirusi. Mano tikslas šiais metais išbėgti 10km, jau be problemų prabėgu 6km
Kitais metais būtų įdomu sudalyvauti kokiose bėgimų mėgėjų varžybose
Bet kol kas mano bėgimo tempas laaabai lėtas
bet labai džiaugiuosi savo pasiekimais 9kg numesti ir nė karto nesirgau šią žiemą 
jūs čia bėgikės visos, super
Sveikos, mergaites, kaip as noriu irgi pradeti vakarais pabegiot, gal galite man patart?
Siaip 3 kartus per savaite einu dar i fitnes-joga, o kitom dienom, kai nesportuoju salej, darau pratimus namuose. Dabar labai noriu dar pradeti begiot vakarais.
Mano tikslas - numesti svorio
Ar man pradeti kaip visai naujokei? Ir kaip jus skaiciuojat ta laika? Sekat laikrodi, kiek begti ir kiek eiti minuciu ?
Kaip manote, ar uztektu 3 kartus per savaite pabegioti, ar norint pasiekti rezultatu, geriau dazniau?
Siaip 3 kartus per savaite einu dar i fitnes-joga, o kitom dienom, kai nesportuoju salej, darau pratimus namuose. Dabar labai noriu dar pradeti begiot vakarais.
Mano tikslas - numesti svorio
Ar man pradeti kaip visai naujokei? Ir kaip jus skaiciuojat ta laika? Sekat laikrodi, kiek begti ir kiek eiti minuciu ?
Kaip manote, ar uztektu 3 kartus per savaite pabegioti, ar norint pasiekti rezultatu, geriau dazniau?