Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas XI

Kadangi begioju ne stadione, sunku apskaiciuoti kiek km nubegu. Kiek minuciu/valandu jus isbegat per diena? Ir kiek kartu per savaite begiojat? Gaila, kad mano tel per prastas tai endomondo programai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pink peony @ 2012 04 04, 22:15)
Kadangi begioju ne stadione, sunku apskaiciuoti kiek km nubegu. Kiek minuciu/valandu jus isbegat per diena? Ir kiek kartu per savaite begiojat? Gaila, kad mano tel per prastas tai endomondo programai  biggrin.gif

aš išbėgu apie 35min, bet esu pradedančioji ax.gif
Atsakyti
noriu pasidalint info , tikiuos kam nors bus naudinga.. labai idomiu dalykeliu apie begima radau saite http://skirun.ru/cat...running-school/ (tiesa, cia rusu kalba)
Atsakyti
Mano begimas taip pat trunka apie 30 min. turiu laikroduka specialu, tai matau kiek km. prabegu per toki laika, nesu dar as sparti begike, sunkoka po ziemos dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2012 04 04, 12:44)
Geris yra begimas is tiesu, smagu kai randi tokia tema  smile.gif . Pabodo ratus sukioti po mikrorajonus, tad uzsiregistravau i begima Vingio parke vakarais nuo 18 val. gal yra praktikuojanciu jau si reikala?

Gal galima placiau apie ta begima Vingio parke, kur cia registrtuotis? ax.gif
Atsakyti
Sakau prisirašysiu čia pas jus, atidariau sezoną (pirmą kartą gyvenime bėgau pabėgiot) ir įlindus čia net susigėdau, nes net pradedančiojo lygio neįveikiau kai paskaičiau biggrin.gif bet pradžia padaryta, sekančiam kartu pagal pradedančiojo normas bandysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2012 04 05, 19:09)
Sakau prisirašysiu čia pas jus, atidariau sezoną (pirmą kartą gyvenime bėgau pabėgiot) ir įlindus čia net susigėdau, nes net pradedančiojo lygio neįveikiau kai paskaičiau biggrin.gif bet pradžia padaryta, sekančiam kartu pagal pradedančiojo normas bandysiu thumbup.gif

user posted image 4u.gif
Atsakyti
Patiko šis posakis biggrin.gif
Aš tikrai žaviuosi, kurios pradeda bėgioti ir prabėga bent 20 minučių, kai kurios matau ir 35 bigsmile.gif aš pradėjau nuo 2 ratų stadione (apie 600m) ir toks jausmas įdomus buvo tarsi kokie sunkūs svarmenys uždėti ant kojų ir labai sunku bėgti ir kvėpuoti sunku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 06 balandžio 2012 - 05:41
Sveikos mergaites.. bandau po truputi jungtis i begiojanciuju gretas, bet pabegiojusi su namie turetais sportbatukais, supratau, kad vis delto reiktu tam specialiai skirtu.. tad va ir klausimukas - visos batelius siunciates per interneta?.. Nes pavyzdziui Kauno Akropolyje apejau pardes ir Asics firmos radau tik dvejus modelius - is kuriu vienas stipriai apspaudzia koja (net ir didesnis dydis ir tikrai nepatogu.. o kito modelio - super patogu, bet kaina zveriska.._ tad ir idomu - kur dar butu galima rasti (domintu Kaunas) pasimatuoti sportbatuku, kurie labiausiai tiktu?.. kazkokia atbukusi jauciuosi, bet zinau tik tas pagrindines parduotuves didziuosiuose prekybos centruose..
4u.gif ech pripilsciau as cia, bet gal kas supras mano beda lotuliukas.gif
Atsakyti
ausrinelt - ačiū už palaikymą, nuteikė labai gerai thumbup.gif

summmer, aš nubėgau 4 stadiono ratus, kiekvieno rato gale paėjėdama porą metrų ir paskutinį ratą bėgdama jaučiau, kad kojų nuo žemės nebepakeliu ir galiu apvirsti lygioj vietoj karsta.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(summmer @ 2012 04 06, 06:40)
Patiko šis posakis biggrin.gif
Aš tikrai žaviuosi, kurios pradeda bėgioti ir prabėga bent 20 minučių, kai kurios matau ir 35  bigsmile.gif aš pradėjau nuo 2 ratų stadione (apie 600m) ir toks jausmas įdomus buvo tarsi kokie sunkūs svarmenys uždėti ant kojų ir labai sunku bėgti ir kvėpuoti sunku doh.gif

QUOTE(vasara_ @ 2012 04 06, 08:27)
ausrinelt - ačiū už palaikymą, nuteikė labai gerai thumbup.gif

summmer, aš nubėgau 4 stadiono ratus, kiekvieno rato gale paėjėdama porą metrų ir paskutinį ratą bėgdama jaučiau, kad kojų nuo žemės nebepakeliu ir galiu apvirsti lygioj vietoj karsta.gif  hihihi.gif

Tai ir gerai,kad nepersistengiat pirma karta isbegusios, o tai visam laikui begimas gali tapti atgrasus. O su kiekvienu isbegimu bus tikrai lengviau ir lengviau, kojos stipriau laikys mirksiukas.gif
Atsakyti
labas 4u.gif

as irgi pradejau tik nuo keliu ratu, dabar jau 10 isbegt nera ka veikt, o dar tik pora savaiciu begu smile.gif po truputi didinau ir tiek.

pradejau klausytis paskaitu begiodama ivairiu,tai daug lengviau begt, nes sukoncentruoji demesi i paskaitu turini, tai ir pamirstu, kad begu hihihi.gif labai lengvai prasibegau siandien thumbup.gif

bet man siek tiek maudzia kelius g.gif neskauda, bet kai begu siek tiek kartais pamaudzia, kazi kodel g.gif siaip avalyne tinkama, bet begioju ne zole, na kietu pagrindu, gal del to g.gif
Atsakyti