QUOTE(pink peony @ 2012 04 04, 22:15)
Kadangi begioju ne stadione, sunku apskaiciuoti kiek km nubegu. Kiek minuciu/valandu jus isbegat per diena? Ir kiek kartu per savaite begiojat? Gaila, kad mano tel per prastas tai endomondo programai 

aš išbėgu apie 35min, bet esu pradedančioji

noriu pasidalint info , tikiuos kam nors bus naudinga.. labai idomiu dalykeliu apie begima radau saite http://skirun.ru/cat...running-school/ (tiesa, cia rusu kalba)
Mano begimas taip pat trunka apie 30 min. turiu laikroduka specialu, tai matau kiek km. prabegu per toki laika, nesu dar as sparti begike, sunkoka po ziemos dar

QUOTE(picolo @ 2012 04 04, 12:44)
Geris yra begimas is tiesu, smagu kai randi tokia tema
. Pabodo ratus sukioti po mikrorajonus, tad uzsiregistravau i begima Vingio parke vakarais nuo 18 val. gal yra praktikuojanciu jau si reikala?

Gal galima placiau apie ta begima Vingio parke, kur cia registrtuotis?

Sakau prisirašysiu čia pas jus, atidariau sezoną (pirmą kartą gyvenime bėgau pabėgiot) ir įlindus čia net susigėdau, nes net pradedančiojo lygio neįveikiau kai paskaičiau
bet pradžia padaryta, sekančiam kartu pagal pradedančiojo normas bandysiu

QUOTE(vasara_ @ 2012 04 05, 19:09)
Sakau prisirašysiu čia pas jus, atidariau sezoną (pirmą kartą gyvenime bėgau pabėgiot) ir įlindus čia net susigėdau, nes net pradedančiojo lygio neįveikiau kai paskaičiau
bet pradžia padaryta, sekančiam kartu pagal pradedančiojo normas bandysiu 

Patiko šis posakis 
Aš tikrai žaviuosi, kurios pradeda bėgioti ir prabėga bent 20 minučių, kai kurios matau ir 35
aš pradėjau nuo 2 ratų stadione (apie 600m) ir toks jausmas įdomus buvo tarsi kokie sunkūs svarmenys uždėti ant kojų ir labai sunku bėgti ir kvėpuoti sunku

Aš tikrai žaviuosi, kurios pradeda bėgioti ir prabėga bent 20 minučių, kai kurios matau ir 35

Sveikos mergaites.. bandau po truputi jungtis i begiojanciuju gretas, bet pabegiojusi su namie turetais sportbatukais, supratau, kad vis delto reiktu tam specialiai skirtu.. tad va ir klausimukas - visos batelius siunciates per interneta?.. Nes pavyzdziui Kauno Akropolyje apejau pardes ir Asics firmos radau tik dvejus modelius - is kuriu vienas stipriai apspaudzia koja (net ir didesnis dydis ir tikrai nepatogu.. o kito modelio - super patogu, bet kaina zveriska.._ tad ir idomu - kur dar butu galima rasti (domintu Kaunas) pasimatuoti sportbatuku, kurie labiausiai tiktu?.. kazkokia atbukusi jauciuosi, bet zinau tik tas pagrindines parduotuves didziuosiuose prekybos centruose..
ech pripilsciau as cia, bet gal kas supras mano beda

ausrinelt - ačiū už palaikymą, nuteikė labai gerai
summmer, aš nubėgau 4 stadiono ratus, kiekvieno rato gale paėjėdama porą metrų ir paskutinį ratą bėgdama jaučiau, kad kojų nuo žemės nebepakeliu ir galiu apvirsti lygioj vietoj

summmer, aš nubėgau 4 stadiono ratus, kiekvieno rato gale paėjėdama porą metrų ir paskutinį ratą bėgdama jaučiau, kad kojų nuo žemės nebepakeliu ir galiu apvirsti lygioj vietoj

QUOTE(summmer @ 2012 04 06, 06:40)
Patiko šis posakis 
aš pradėjau nuo 2 ratų stadione (apie 600m) ir toks jausmas įdomus buvo tarsi kokie sunkūs svarmenys uždėti ant kojų ir labai sunku bėgti ir kvėpuoti sunku 

QUOTE(vasara_ @ 2012 04 06, 08:27)
ausrinelt - ačiū už palaikymą, nuteikė labai gerai

Tai ir gerai,kad nepersistengiat pirma karta isbegusios, o tai visam laikui begimas gali tapti atgrasus. O su kiekvienu isbegimu bus tikrai lengviau ir lengviau, kojos stipriau laikys

labas
as irgi pradejau tik nuo keliu ratu, dabar jau 10 isbegt nera ka veikt, o dar tik pora savaiciu begu
po truputi didinau ir tiek.
pradejau klausytis paskaitu begiodama ivairiu,tai daug lengviau begt, nes sukoncentruoji demesi i paskaitu turini, tai ir pamirstu, kad begu
labai lengvai prasibegau siandien
bet man siek tiek maudzia kelius
neskauda, bet kai begu siek tiek kartais pamaudzia, kazi kodel
siaip avalyne tinkama, bet begioju ne zole, na kietu pagrindu, gal del to

as irgi pradejau tik nuo keliu ratu, dabar jau 10 isbegt nera ka veikt, o dar tik pora savaiciu begu

pradejau klausytis paskaitu begiodama ivairiu,tai daug lengviau begt, nes sukoncentruoji demesi i paskaitu turini, tai ir pamirstu, kad begu

bet man siek tiek maudzia kelius