va dėl to klausymo, turiu vieną tokią bėdą, klausydama muzikos net nejaučiu kada pradedu niūniuoti iš paskos ir padūstu greit
kokių ten paskaitų klausotės? aš norėčiau anglų kalbos pasimokyt, gal yra kokių įrašų parsisiuntimui ar kuri nors turit?
aš jaučiu, kad mano avalynė irgi nėra tinkama, reiks ieškot naujų bėgimui skirtų batelių
nemėgstu parduotuvių
na begikes, kaip per sventes su begimu?
man pradejo keliu sanarius truputi mausti
kazi kas netinka...gal geriau minkstesne danga begiot, t.y. per zolyte?
o as vis save testuoju ar rytais ar vakarais geriau begiot
Ankstyvas rytas turi dideli pliusa, kad aplink ramu, tuscia, visa diena pasikrauna energijos. O vakarinis pabegiojimas savo ruoztu geras tuo, kad nereikia rytais taip anksti keltis (kas man yra kancia), taciau kitakart bunu itin aptingus po dienos darbu ir nebepasiryztu isbegt i trasa. O kaip jus darot?
Ką tik grįžau iš lietingo krosiuko. Prabėgu bažnyčią, tai iš pradžių nesupratau, iš kur tiek mašinų, po to susivokiau kas ir kaip. Kažkaip nežinojau, kad kiti iš vakaro eina, šventinės mišios rytinės būna
O grįžinėjant jau nei mašinų, nei žmonių nebuvo, tuščia tuščia kur dairais. Tik vieną bobulytę sutikau ir "mirtinai" išgąsdinau prabėgdama, ot nesmagu.. Ir sveikatai kenkia.. Ana, išgirdusi mane paršuoliuojant, krūptelėjo, šoktelėjo ir triskart apie savo ašį apsisuko
Nors pro žmones aš greit prabėgu, lenkimo režimas visad aukštesniu bėgiu.
Tai va, toks prieššventinė bėgimas, o ryt kaip tik nebėgsiu, nes aš kas antrą dieną bėgioju
O grįžinėjant jau nei mašinų, nei žmonių nebuvo, tuščia tuščia kur dairais. Tik vieną bobulytę sutikau ir "mirtinai" išgąsdinau prabėgdama, ot nesmagu.. Ir sveikatai kenkia.. Ana, išgirdusi mane paršuoliuojant, krūptelėjo, šoktelėjo ir triskart apie savo ašį apsisuko
Tai va, toks prieššventinė bėgimas, o ryt kaip tik nebėgsiu, nes aš kas antrą dieną bėgioju
QUOTE(pink peony @ 2012 04 07, 20:50)
o as vis save testuoju ar rytais ar vakarais geriau begiot
Ankstyvas rytas turi dideli pliusa, kad aplink ramu, tuscia, visa diena pasikrauna energijos. O vakarinis pabegiojimas savo ruoztu geras tuo, kad nereikia rytais taip anksti keltis (kas man yra kancia), taciau kitakart bunu itin aptingus po dienos darbu ir nebepasiryztu isbegt i trasa. O kaip jus darot? 
man ryte patogiau kol kas, nes yra, kas su vaiku pabuna, o vakarais biskiuka aptingt galiu, plius visokie vakariniai ritualai vaikui, migdymas ir pan. tai renkuos ryta. bet kadangi nedirbu, tai nereik baisiai anksti keltis ir begt, apie 7 keliames, tai kokia 8 prasibegu
Mergaites!!! Jei nusprendet begioti ir pirmas kartas buvo zveriskai sunkus, jokiu budu nesugalvokit mesti!!! As pries menesi po ziemos isejau ir sugebejau apsukti tik 4 ratus ( 1 ratas 400m) per 20min ir padusau
.Siai dienai begioju du kartus dienoj ryte vakare po 1val ir gaudau kaifa!!! Tiesa, mokyklos laikais buvau sprintere jauciu didelius sentimentus siam sportui.Bet svarbiausia ka noriu pasakyti, pirma begimo savaite yra zveriskai sunki,norisi viska mesti
bet moterys - gi mes esam jega!!!

http://www.youtube.c...h?v=Xn676-fLq7I
QUOTE(oujea @ 2012 04 08, 23:58)
Mergaites!!! Jei nusprendet begioti ir pirmas kartas buvo zveriskai sunkus, jokiu budu nesugalvokit mesti!!! As pries menesi po ziemos isejau ir sugebejau apsukti tik 4 ratus ( 1 ratas 400m) per 20min ir padusau
.Siai dienai begioju du kartus dienoj ryte vakare po 1val ir gaudau kaifa!!! Tiesa, mokyklos laikais buvau sprintere jauciu didelius sentimentus siam sportui.Bet svarbiausia ka noriu pasakyti, pirma begimo savaite yra zveriskai sunki,norisi viska mesti
bet moterys - gi mes esam jega!!!

oho, kiek daug begioji
QUOTE(bim-bam @ 2012 04 07, 22:45)
bandykite ieskoti kitos avalynes, spec.begimui jei dar tokios neturite, o begimas per asfalta ir kitokia kieta danga beabejones drozia sanarius, bet matyt irgi ne naujiena pasakiau.
QUOTE(MissR @ 2012 04 10, 12:26)
bandykite ieskoti kitos avalynes, spec.begimui jei dar tokios neturite, o begimas per asfalta ir kitokia kieta danga beabejones drozia sanarius, bet matyt irgi ne naujiena pasakiau.
pradejau zole begiot
QUOTE(mylimuke @ 2012 04 10, 12:59)
Mergos, ką daryt, taip aptingau, negaliu, jau kuris laikas bėgioju tą patį mažą atstumą ir atrodo kuo toliau, tuo sunkiau man
Užstrigau nors tu ką. 
gal kasdien begioji?