Įkraunama...
Įkraunama...

Apšvietimas

QUOTE(slyva)
Miegamasis musu stai toks. Ir skirtingom spalvom nupiesiau atskirus apsvietimus. Gal galima kazkaip ismaniau ta paslepta apsvietima isdelioti?
user posted image

kur raudonai pazymejot norit karnyzini apsvietima daryt?
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2013 02 08, 15:13)
Cia Jus turit omeny sieną, kuri yra priešais tą prancuziska balkoneli?

Nea, Ta kuri pries lova
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2013 02 08, 20:59)
QUOTE(slyva)
Miegamasis musu stai toks. Ir skirtingom spalvom nupiesiau atskirus apsvietimus. Gal galima kazkaip ismaniau ta paslepta apsvietima isdelioti?
user posted image

kur raudonai pazymejot norit karnyzini apsvietima daryt?

Taip, arba lubose montuojamus sviestuvus. Nors labiau man patiktu lubu nisose paslepti sviestuvai... O jei reikes daugiau sviesos uzsidegti centrini sviestuva.
O gal koki kita patarima turit? 4u.gif
Atsakyti
Zinot,as irgi masciau masciau,prisidariau tu tasku elektros, bet dabar pradejo dazyt, tai biski sumazinau, palikau paslepta sviesa prie lovos,bra ir centrini, ir tai galvoju ,kad dar per daug bus,juk cia miegamasis doh.gif Negalvosi atejus kuria diena koki apsvietima jungti... Turejo dar but ileidziami prie drabuzines, bet jau nedariau,matysiu,jei jau super reiks tos sviesos, laidas yra,bet kada pasidarysiu. ax.gif
Atsakyti
Kokias lemputes geriause deti GU 10 lizda, kad butu pakankamai sviesos?
Atsakyti
Gal kas patarsite, ką galima būtų padaryti mano atveju. Kambaryje yra elektros jungiklis lempai įjunti/išjungti, ir dabar nusipirkom sekciją ir norim statyti prie tos sienos. Jungiklio perkelti kitur neišeina, tai galvoju ką čia galima būtų padaryti. Gal tiktų sumontuoti elektros jungiklį su distanciniu pultu, tik nežinau ar yra tokių pirkti ir įdomu ar distancinio pultelio signalas "praeitų" per sekciją? O gal yra kažkokių prietaisų montuojamų prie pačios lempos? Blogiausiu atveju teks išpjauti skylę sekcijoje, bet labai nesinorėtų gadinti baldų.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 04 04, 14:09)
na o lubini sviestuva vis tik reikejo rinktis kabanti, o ne prie pat lubu  g.gif Norejau kabancio, kad ir lubos zemos, bet dizainere atkalbejo, o dabar gailiuosi, akd jos paklausiau 

vau o man labai tas prie lubu
Atsakyti
QUOTE(Danni @ 2013 03 15, 14:21)
Gal kas patarsite, ką galima būtų padaryti mano atveju. Kambaryje yra elektros jungiklis lempai įjunti/išjungti, ir dabar nusipirkom sekciją ir norim statyti prie tos sienos. Jungiklio perkelti kitur neišeina, tai galvoju ką čia galima būtų padaryti. Gal tiktų sumontuoti elektros jungiklį su distanciniu pultu, tik nežinau ar yra tokių pirkti ir įdomu ar distancinio pultelio signalas "praeitų" per sekciją? O gal yra kažkokių prietaisų montuojamų prie pačios lempos? Blogiausiu atveju teks išpjauti skylę sekcijoje, bet labai nesinorėtų gadinti baldų.

Sekmadienį, balandžio 7d., laidoje staybu.tv, kaip tik rodė apie jungiklius valdomus pulteliais. Labai įdėmiai nesiklausiau, bet Jūs pažiūrėkit laidos archyvą, gal ir Jums tai tiktų.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Atejau pagalbos 4u.gif Jau galva sprogsta nuo neapsisprendimo kokias lemputes deti i ileidziamus lubinius remelius. Ar halogenines ar LED?
Kol nepriejom prie sviestuvu irenginejant nama, tol buvau isitikinusi, akd desim LED-taupyti ir dar karta taupyti, nejuokai, sitiek sviestuvu visame name doh.gif Bet pasirodo, dizainere musu pries LED ir tik uz halogenines lemputes-graziau sviesa krenta, neakina, siltesne sviesa ir t.t. Dar konsulatnte Ekoliumene uzsimine, kad kenkia akim, ypatingai vaikus liecia ir tada jau as pradejau blaskytis. isnarsem su vyru visa interneta ir radom, kad atvirksciai gerai ta LED sviesa, jokio kenksmingumo nei sveikatai, nei akim.
Pasidalinkit prasau patiritm, ziniomis kaip yra is tikruju? Ka turite pas save?
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 05 12, 01:17)
Sveiki  4u.gif

Atejau pagalbos  4u.gif Jau galva sprogsta nuo neapsisprendimo kokias lemputes deti i ileidziamus lubinius remelius. Ar halogenines ar LED?
Kol nepriejom prie sviestuvu irenginejant nama, tol buvau isitikinusi, akd desim LED-taupyti ir dar karta taupyti, nejuokai, sitiek sviestuvu visame name  doh.gif Bet pasirodo, dizainere musu pries LED ir tik uz halogenines lemputes-graziau sviesa krenta, neakina, siltesne sviesa ir t.t. Dar konsulatnte Ekoliumene uzsimine, kad kenkia akim, ypatingai vaikus liecia ir tada jau as pradejau blaskytis. isnarsem su vyru visa interneta ir radom, kad atvirksciai gerai ta LED sviesa, jokio kenksmingumo nei sveikatai, nei akim.

O pas mus atvirksciai - dizainere uz LEDus, nes halogenai tuoj bus atgyvena ir netaupu. Tai tik juos ir desim, kur tik imanoma.
Atsakyti
Gal kas gali parasyt, kiek cm turi buti nuleistos lubos, kad burtu galimybe Led ideti ?
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 05 12, 01:17)
Sveiki  4u.gif

Atejau pagalbos  4u.gif Jau galva sprogsta nuo neapsisprendimo kokias lemputes deti i ileidziamus lubinius remelius. Ar halogenines ar LED?
Kol nepriejom prie sviestuvu irenginejant nama, tol buvau isitikinusi, akd desim LED-taupyti ir dar karta taupyti, nejuokai, sitiek sviestuvu visame name  doh.gif Bet pasirodo, dizainere musu pries LED ir tik uz halogenines lemputes-graziau sviesa krenta, neakina, siltesne sviesa ir t.t. Dar konsulatnte Ekoliumene uzsimine, kad kenkia akim, ypatingai vaikus liecia ir tada jau as pradejau blaskytis. isnarsem su vyru visa interneta ir radom, kad atvirksciai gerai ta LED sviesa, jokio kenksmingumo nei sveikatai, nei akim.

aš tik už led. nematau aš halogėnam ateities, jei išvis jų neuždraus. o dizainėrė panašu kad atsilikus nuo naujoviu. gal dar neturi patirties su led ir baidosi
Atsakyti