Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija Kaune

QUOTE(Tresor @ 2016 03 15, 21:44)
As bandysiu eiti po keliu savaiciu pas Julija, kuri dirba vietoje Laimos senamiestyje. Tai parasysiu atsiliepimus smile.gif man svarbu higieniska ir komfortiska aplinka ir kad butu kruopsciai atliktas darbas.

visgi surizikavau....ir pasigailejau....kaip ir raset pries tai namie dar gerokai teko su pincetu padirbeti, suprantu, kai nepastebi trumpu plauku ir palieki kelis, nu bet cia buvo auksciau visko, kai radau akivaizdziai paliktus ilgokus plaukus doh.gif doh.gif , jau nekalbu, kad lupyciu visai neisravejo
izvelgiau tik viena pliusa, kad nereikejo pliurpti apie bites ir medu, bet kiek esu buvusi pas "bikinistes", visad palikdavo viena nusirengti ir patogiai issitaisyti, o cia buvo kartu su manim kol triusikus moviausi....jokio ar gerai jauciates, va va dar nedaug liko ar jau skaudziausi liko praeityje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif niu man tai lengviau pasidaro, kai tokius zodzius isgirstu, jokio pasiulymo paziureti ar viskas ok, ir siaip susalau doh.gif doh.gif visad budavau iki keliu uzklojama, o cia pirstu galai nusąlo biggrin.gif subine nuravejo su koju pleistru, o vakare is ruros su aliejumi vaska gramdziau, vienu zodziau baisiau nei baisu doh.gif toli jai iki tobulumo .uztrukom nepilnai valandą.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 04 02, 16:22)
visgi surizikavau....ir pasigailejau....kaip ir raset pries tai namie dar gerokai teko su pincetu padirbeti, suprantu, kai nepastebi trumpu plauku ir palieki kelis, nu bet cia buvo auksciau visko, kai radau akivaizdziai paliktus ilgokus plaukus  doh.gif  doh.gif , jau nekalbu, kad lupyciu visai neisravejo
izvelgiau tik viena pliusa, kad nereikejo pliurpti apie bites ir medu, bet kiek esu buvusi pas  "bikinistes", visad palikdavo viena nusirengti ir patogiai issitaisyti, o cia buvo kartu su manim kol triusikus moviausi....jokio ar gerai jauciates,  va va dar nedaug liko ar jau skaudziausi liko praeityje  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  niu man tai lengviau pasidaro, kai tokius zodzius isgirstu, jokio pasiulymo paziureti ar viskas ok, ir siaip susalau  doh.gif  doh.gif  visad budavau iki keliu uzklojama, o cia pirstu galai nusąlo  biggrin.gif subine nuravejo su koju pleistru, o vakare is ruros su aliejumi vaska gramdziau, vienu zodziau baisiau nei baisu  doh.gif toli jai iki tobulumo .uztrukom nepilnai valandą.

Maniau, kad nenueisite smile.gif
dabar turesiu laukti geras tris savaites, kol ataugs keli israuti plaukai, o kitus su peiliukais dabar salinu smile.gif na pusiau nupesta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2016 04 02, 20:04)
Maniau, kad nenueisite smile.gif
dabar turesiu laukti geras tris savaites, kol ataugs keli israuti plaukai, o kitus su peiliukais dabar salinu smile.gif na pusiau nupesta smile.gif

Ejau,nes nerandau tel kur Laima dave kitos kosmetikes,greit prireike,patingejau kazka dar ieskot,niu ir ta vieta man ideali biggrin.gif vienu zodziu pasimoviau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 03 28, 12:42)
nuliudinot smile.gif nes kaip tik  norejau pas ja registruotis sia savaite, as dar pabandysiu eiti, kur pati Laima dave kontaktus  pas Europos pr. dirbancia meistre, nes pati Laima pas ją eidavo, o jei ne, ir as grysiu pas Vaida smile.gif

O kas per meistre europos pr? Man labai tiktu vieta....
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2016 04 12, 14:14)

Mane irgi domina ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif rekomenduokit Kaune bikini depiliacijos meistre? Niekada nebandzius, noriu pries kelione i siltus krastus pabandyti unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(26egle @ 2016 04 27, 16:04)
Sveikos smile.gif rekomenduokit Kaune bikini depiliacijos meistre?  Niekada nebandzius, noriu pries kelione i siltus krastus pabandyti  unsure.gif  blush2.gif

Pirmam ir nejaukiam kartui drasiai rekomenduociau Sauleja spa, aisku ten nepigu bus apie 30-40eur. blush2.gif ir tik tai su cukrumi, nes pirmas kartas ir jei po peiliuku, tai plaukas tvirtas ir siek tiek gali skaudeti.
Bet ten tokia super aplinka, relaksas konkretus smile.gif nes einant i namus, kartais nejauku plika dupce guleti ir nusirengineti biggrin.gif o ten busite su chalatu. uzklos viena puse, paskui kita na taip delikaciai smile.gif
Atsakyti
panos, o Vaida dar namie dirba, nieko neplanuoja kurs nors koki kabinetuką atsidaryt?
Atsakyti
Namie kolkas. Planuose yra kur nors kabinetas, bet centre to varianto nebus.

As vazineju pas Vaida, bet man tas rajonas labai nepatogus. Ir namu formatas neveza nors tu ka. Planuoju irgi apsilankyti pas Laimos rekomenduota Aleksote arba Silainiuose kur giria, issibandyti.

QUOTE(slitka @ 2016 04 28, 13:01)
panos, o Vaida dar namie dirba, nieko neplanuoja kurs nors koki kabinetuką atsidaryt?

Atsakyti
QUOTE(Skaile @ 2016 04 30, 18:15)

As vazineju pas Vaida, bet man tas rajonas labai nepatogus. Ir namu formatas neveza nors tu ka. Planuoju irgi apsilankyti pas Laimos rekomenduota Aleksote arba Silainiuose kur giria, issibandyti.

Kas Aleksote dirba? Nu niekaip neatseku... smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2016 04 12, 15:14)

QUOTE(Fehu @ 2016 04 15, 19:06)
Mane irgi domina  ax.gif

QUOTE(Skaile @ 2016 04 30, 18:15)

pamiršau apie ja parasyti, buvau....faina mergaite, labai maloni aplinka, kaina12 euru, uztrukom 20 min, nurove su kaip as vadinu koju pleistru, tikrai nesicackina kaip Laima ir Vaida, su pincetu irgi nedraugauja, tai nežinau, kaip ir nieko, bet favorite netapo, aplamai nezinau kodel ja rekomendavo Laima kaip superine meistre...

Panos, o Vaida dabar vasara dirba?niekas nepasikeitė?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 05 31, 13:16)
pamiršau apie ja parasyti, buvau....faina mergaite, labai maloni aplinka, kaina12 euru, uztrukom 20 min, nurove su kaip as vadinu koju pleistru, tikrai nesicackina kaip Laima ir Vaida, su pincetu irgi nedraugauja, tai nežinau, kaip ir nieko, bet favorite netapo, aplamai nezinau kodel ja rekomendavo Laima kaip superine meistre...

Panos, o Vaida dabar vasara dirba?niekas nepasikeitė?

Del Vaidos niekas nepasikeite. Tik man kokybe tai labai skiriasi. Namie gal skuba, ar dusikaupti sunku, o gal apsvietimas ne toks. Nezinau. Bet praktiskai visus plaukelius ne su saknim israuna. Viena karta, galvoju visko pasitaiko. Bet va vel tas pats.
Atsakyti