Įkraunama...
Įkraunama...

Bikini depiliacija Kaune

QUOTE(slitka @ 2016 05 31, 12:16)
pamiršau apie ja parasyti, buvau....faina mergaite, labai maloni aplinka, kaina12 euru, uztrukom 20 min, nurove su kaip as vadinu koju pleistru, tikrai nesicackina kaip Laima ir Vaida, su pincetu irgi nedraugauja, tai nežinau, kaip ir nieko, bet favorite netapo, aplamai nezinau kodel ja rekomendavo Laima kaip superine meistre...

Panos, o Vaida dabar vasara dirba?niekas nepasikeitė?

Ar labai skaudžiai? Aš eičiau pirmą kartą. Gal galit kontaktus parašyti?
Atsakyti
QUOTE(Skaile @ 2016 05 31, 14:37)
Del Vaidos niekas nepasikeite. Tik man kokybe tai labai skiriasi. Namie gal skuba, ar dusikaupti sunku, o gal apsvietimas ne toks. Nezinau. Bet praktiskai visus plaukelius ne su saknim israuna. Viena karta, galvoju visko pasitaiko. Bet va vel tas pats.

eina sau sad.gif sad.gif sad.gif
QUOTE(Fehu @ 2016 05 31, 14:59)
Ar labai skaudžiai? Aš eičiau pirmą kartą. Gal galit kontaktus parašyti?

parašysiu į AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 01 birželio 2016 - 07:27
QUOTE(slitka @ 2016 06 01, 07:26)
eina sau sad.gif sad.gif sad.gif

parašysiu į AZ

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Nelinkusi aš keisti kosmetologių, bet.. Išbandžiau šiandien aš depiliaciją cukrumi pas Skaistę Šilainiuose. Ir labai labai patiko! Tiksliau likau sužavėta. Ir jeigu efektas bus ilagalikis - tai aš nauja jos gerbėja. Kaina 17 eur, o procedūros trukmė nereali - 7 min!! Sakė čia ir jai pačiai rekordas. Ir čia jau su perėjimu su pincetu. O skubos jokios nesijautė. Kalbėjom, ji sau dirbo - sako viskas. Net nepatikėjau, tai paklausiau: ar tikrai su šaknimis plaukus ištraukė. Tai ji nesuprato- sako o kaip kitaip?

Žodžiu viskas tvarkingai, kuopščiai. Nuvalo, su cukraus pasta pereina, tada su pincetu. JOkių staigių plėšimų, net neaiktelėjau. Po to patepė šaldančiu kremu, tai nei patinę, nei sudirgę, nei jokios žymės, kad šiandien depiliacijoje buvau.

Ko gero prie vaško jau ir nebegrįšiu smile.gif

Tiesa, užsiregistravau prieš pusantros savaitės, labai patogiai, per facebooką. Nu žodžiu, kolkas jokių pretenzijų neturiu. Dar galiu po kelių savaičių palyginti kaip atauginėja po Vaidos su vašku ir kaip po Skaitės su cukrumi.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaile @ 2016 06 07, 18:56)
Nelinkusi aš keisti kosmetologių, bet.. Išbandžiau šiandien aš depiliaciją cukrumi pas Skaistę Šilainiuose. Ir labai labai patiko! Tiksliau likau sužavėta. Ir jeigu efektas bus ilagalikis - tai aš nauja jos gerbėja. Kaina 17 eur, o procedūros trukmė nereali - 7 min!! Sakė čia ir jai pačiai rekordas. Ir čia jau su perėjimu su pincetu. O skubos jokios nesijautė. Kalbėjom, ji sau dirbo - sako viskas. Net nepatikėjau, tai paklausiau: ar tikrai su šaknimis plaukus ištraukė. Tai ji nesuprato- sako o kaip kitaip?

Žodžiu viskas tvarkingai, kuopščiai. Nuvalo, su cukraus pasta pereina, tada su pincetu. JOkių staigių plėšimų, net neaiktelėjau. Po to patepė šaldančiu kremu, tai nei patinę, nei sudirgę, nei jokios žymės, kad šiandien depiliacijoje buvau.

Ko gero prie vaško jau ir nebegrįšiu smile.gif

Tiesa, užsiregistravau prieš pusantros savaitės, labai patogiai, per facebooką. Nu žodžiu, kolkas jokių pretenzijų neturiu. Dar galiu po kelių savaičių palyginti kaip atauginėja po Vaidos su vašku ir kaip po Skaitės su cukrumi.. smile.gif

Tai cia super duper greitai smile.gif
as ir megstu depiliacija su cukrumi, jokio skausmo, neiauga plaukeliai ir taip nesausina odos. tik man uztrunka si procedura nuo 30min iki 45min. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 04 02, 16:22)
kiek esu buvusi pas  "bikinistes", visad palikdavo viena nusirengti ir patogiai issitaisyti, o cia buvo kartu su manim kol triusikus moviausi....

Pas Laimos rekomenduotą kosmetologę irgi taip doh.gif e pats smagiausias reikalas, bet ką padarysi...
O šiaip tai jau svarstau eit pas Vaidą. Kad ir į namus. Nors Laima ir rekomendavo tą moterį iš Aleksoto, kelis kartus nuėjau, bet pradeda man nepatikti schmoll.gif Skuba, plėšia po pusę bikino, nuolat reik prašyt, kad mažais ploteliais rautų. Na, ir šitą dar galėčiau pakęsti, bet po paskutinio apsilankymo kaip mat pasirodė "ežys" ant lūpyčių doh.gif Kas labiausiai ir veda iš kantrybės doh.gif Vienintelė, kartoju- VIENINTELĖ Laima atidirbdavo taip kruopščiai, taip idealiai, kad neturėdavau prie ko prikibt. Viltingai laukiu, kada ji grįš Lietuvon...
Atsakyti
QUOTE(*matrioshka* @ 2016 08 03, 18:18)
Pas Laimos rekomenduotą kosmetologę irgi taip doh.gif e pats smagiausias reikalas, bet ką padarysi...
O šiaip tai jau svarstau eit pas Vaidą. Kad ir į namus. Nors Laima ir rekomendavo tą moterį iš Aleksoto, kelis kartus nuėjau, bet pradeda man nepatikti schmoll.gif Skuba, plėšia po pusę bikino, nuolat reik prašyt, kad mažais ploteliais rautų. Na, ir šitą dar galėčiau pakęsti, bet po paskutinio apsilankymo kaip mat pasirodė "ežys" ant lūpyčių doh.gif Kas labiausiai ir veda iš kantrybės doh.gif Vienintelė, kartoju- VIENINTELĖ Laima atidirbdavo taip kruopščiai, taip idealiai, kad neturėdavau prie ko prikibt. Viltingai laukiu, kada ji grįš Lietuvon...

Tai va,nelabai ir as suprantu kaip laima ja galejo rekomenduoti...nes didesnius plotus plesia su koju pleistrais...ir atauga viskas greitai:( tik pliusa dedu,kad ji man kaip zmogus nebloga ir man ziauriai patogi vieta
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 08 04, 11:21)
Tai va,nelabai ir as suprantu kaip laima ja galejo rekomenduoti...nes didesnius plotus plesia su koju pleistrais...ir atauga viskas greitai:( tik pliusa dedu,kad ji man kaip zmogus nebloga ir man ziauriai patogi vieta

Laima labai preciziškai dirbo. Užtrukdavo, bet buvo verta to laiko.
Aš dabar pas Skaistę einu. Kai išbandžiau cukrų, prie vaško manau nebegrįšiu.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2016 08 04, 11:21)

Kojų pleistrai ir vaškas yra netinkamas bikiniui ax.png taip galima ir odą nuplėšti unsure30x30.png
Papildyta:
QUOTE(Skaile @ 2016 06 07, 18:56)

Ko gero prie vaško jau ir nebegrįšiu smile30x30.png

Tiesa, užsiregistravau prieš pusantros savaitės, labai patogiai, per facebooką. Nu žodžiu, kolkas jokių pretenzijų neturiu. Dar galiu po kelių savaičių palyginti kaip atauginėja po Vaidos su vašku ir kaip po Skaitės su cukrumi.. smile30x30.png

Neįsivaizduoju kaip galima per 7 min padaryti bikini ir nejausti skubėjimo, o dar ir plepėti tongue30x30.png gal pas jus plaukų nėra biggrin30x30.png
Atsakyti
Grįžau pas Vaidą :D įtariu, kad tikrai daugiau niekur neisiu, tik labai lauksiu kol kur koki kabinetuką arčiau centro išsinuomos :D o naminė aplinka tikrai man netrukdė :) džiaugiuosi kad išliko tokia pati kruopštukė kokia ir buvo!!!!
Atsakyti
gal mano klausimas ir durnas bet tikrai domintu ar jauciate koki skirtuma vasku ar cukrumi? as lankausi pas jurgita (vidita salonas), kosmetologe man labai patinka ir siaip viskas ok, kruopsciai ir tvarkingai, nesijauciu nepatogiai ir tt bet mane tiesiog zudo kad plaukeliai pavieniai pradeda atidygineti jau po savaites (ir iaugineja siaubingai, kad ir kokius jos rekomenduotus kremus bebandyciau), supratau kad jau mano toks plaukeliu dygimo tempas ciklinis nes grynai po savaites islenda pavieniai po dvieju nauja partija ir tt biggrin.gif esme kad po tos savaites ar dvieju nuejus i salona dar nera ka raut..as aisku suprantu kad cukrus nesuletins man to augimo bet gal sakau maziau iaugines?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 24 lapkričio 2016 - 13:53
QUOTE(mimi88 @ 2016 11 24, 15:52)
gal mano klausimas ir durnas bet tikrai domintu ar jauciate koki skirtuma vasku ar cukrumi? as lankausi pas jurgita (vidita salonas), kosmetologe man labai patinka ir siaip viskas ok, kruopsciai ir tvarkingai, nesijauciu nepatogiai ir tt bet mane tiesiog zudo kad plaukeliai pavieniai pradeda atidygineti jau po savaites (ir iaugineja siaubingai, kad ir kokius jos rekomenduotus kremus bebandyciau), supratau kad jau mano toks plaukeliu dygimo tempas ciklinis nes grynai po savaites islenda pavieniai po dvieju nauja partija ir tt biggrin.gif esme kad po tos savaites ar dvieju nuejus i salona dar nera ka raut..as aisku suprantu kad cukrus nesuletins man to augimo bet gal sakau maziau iaugines?? 4u.gif

Apie bikinį nelabai pakomentuosiu, nes nepasiryžtu pas kosmetologe jo tvarkyti, bet galiu palyginti vašką ir cukrų bent jau kojų depiliacijoj. Mano plaukeliai juodi, stori ir tarkime nuskusti išlenda jau po 36 val. maždaug, todėl aš labai jaučiu ataugimo greitį. Man po depiliacijos cukrines plaukeliai atauga maždaug dvigubai lėčiau nei po depiliacijos vašku..Dar yra ir kažkokia enziminė cukraus depiliacija, specialiai lėtinanti augimą, šitos nemėginau, bet žadau pasmalsaut kada nors. Išmėginkite cukrų - galų gale bent žinosite skirtumą, man kosmetologė sakė, kad klientėm labiau patinka kaip tepamas vaškas nei cukrus,nes labiau jaučiasi toks tempimas, lipimas, na maždaug plastilina jums lipdo, kažkas tokio ir ilgėliau trunka pati procedūra, todėl gal ne visoms komfortiška ir labiau renkasi vašką, plius vasaros metu, kada šilta su cukrumi dirbti jau yra laabai sunku, todėl ji pati siūlo vasarą vaškuotis, o žiemą cukrintis.
Atsakyti