Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(dita0506 @ 2011 09 08, 09:44)
naca visada pakaitinus reikia mesti į rugštį, po to nušveisti lydmetalį prieš vėl kaitinant
Šaunuolės merginos smile.gif , gražūs jūsų nauji darbeliai.
Kiekvienos darbelių stilius labai įdomus

Aciu uz pagyrimus visoms.

Dita ,turbut as cia kazko nesuprantu g.gif .Paimi metala, uztepi fliusa, pakaitini, uzdedi lydmetali ir sulituoji gamini, tada ji meti i rugsti. Ar ne?
Atsakyti
Turiu klausima.Jau kuris laikas ieskau informacijos apie metalo (kaip cia pasakius) inkrustavima i akmeni. Gal kas zino, kaip tai atliekama? Rodau pavyzdi:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 08 rugsėjo 2011 - 12:11
QUOTE(ziit @ 2011 09 07, 21:43)
nu ir uzderejo derlius thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , is kart matosi vasara baigesi lotuliukas.gif
naca as manau bet koks ziedas sukinejasi(bent man biggrin.gif ) vargu ar paplatinimas pades g.gif  kai buvau vienuose kursose juvelyre rode ziedo forma ne apvalia, bet "svelniai"keturkampe. ir istikruju pirstas ne visai gi apvalus? gi kai piesi is pradziu irgi struktura piesi keturkampine (prizmine), paskui tik apvallini. gal toks variantas geriau laikytusi g.gif
o tiksliai tu niekada neismatuosi, tuo labiau pirsto dydis keiciasi nuo ryto iki vakaro biggrin.gif tai teoriskai tikriausiai gali parasyti pagal rygeli, bet praktiskai man atrodo neimanoma g.gif

Man labai nepasiseke su vienu sunkoku ziedu doh.gif . Uzsake , padariau nurodyta dydi, bet pasirode didokas ( kliente pati nebuvo isitikinusi del puses dydzio). pataisiau. O zinot kaip nelengva imti lauk akmeni, vel lituoti doh.gif . bet jai vistiek jis sukinejasi ant pirsto. Mat pirsteliai labai ploni, be "mesytes", tai uzsimovus vistiek laisvumo lieka. Vel praso kazka daryti unsure.gif . Bet neturiu ka ir bedaryti- sumazinti jau nebegalima, uzdejus tuos paplatinimus kazin ar pades, o padaryti is jo lengvesni ir sumazinti akmeni tai neiseina blink.gif Beliks turbut atgal paimti ir nurasyti i lauza verysad.gif . Nors as nejauciu savo kaltes del to sukinejimosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 08, 13:36)
Man labai nepasiseke su vienu sunkoku ziedu doh.gif

Nu jo, labai nemaloni situacija, bet kodėl nori nurašyti žiedą į laužą unsure.gif, gal kuriai kitai tiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Mat pirsteliai labai ploni, be "mesytes", tai uzsimovus vistiek laisvumo lieka. Vel praso kazka daryti unsure.gif . Bet neturiu ka ir bedaryti- sumazinti jau nebegalima, uzdejus tuos paplatinimus kazin ar pades, o padaryti is jo lengvesni ir sumazinti akmeni tai neiseina blink.gif  Beliks turbut atgal paimti ir nurasyti i lauza  verysad.gif . Nors as nejauciu savo kaltes del to sukinejimosi  doh.gif

Nuuu...zinau as tokius pirstus- sanariai didesni uz pati pirsta .Cia jau jai reikia daugiau valgyti, o ne prie taves kabinetis biggrin.gif O tu padaryk taip -paaiskink ,kad normalus pirstai buna storejantys i delna ar bent lygus biggrin.gif ir jei ji nori, kad nesisukinetu- paimk, prapjauk ziedo apacia (plastakos puseje) ir padaryk toki, kad galetu jinai ji susispausti aplink tuos savo kauliukus biggrin.gif Kitos iseities nebus.
Papildyta:
Man labai nepasiseke su vienu sunkoku ziedu doh.gif . Uzsake , padariau nurodyta dydi, bet pasirode didokas ( kliente pati nebuvo isitikinusi del puses dydzio). pataisiau. O zinot kaip nelengva imti lauk akmeni, vel lituoti doh.gif

O tu paemei pinigus uz pataisyma? Nes jei uzsakove nebuvo tikra del ziedo dydzio ,tai cia jos kalte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 08 rugsėjo 2011 - 13:18
Na kazin ar tiks tas pripjovimo variantas, nes pirma karta, abejodama ar pavyks isimti akmeni, as tai ir siuliau. Ir vistiek turbut jis suksis arba vers pirsta. Iki siol ji nesiojo didelius , bet visai prigludusius ir nesunkius ziedus, todel tos problemos neiskildavo.

Ne, pinigu neemiau, norejosi kaip geriau ir be jokiu kaltinimu. O ir pati nesijauciu ase, maniau, kad gal kazka ne taip padariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 08, 14:24)

Ne, pinigu neemiau, norejosi kaip geriau ir be jokiu kaltinimu. O ir pati nesijauciu ase, maniau, kad gal kazka ne taip padariau doh.gif

Viska tu teisingai padarei ,neuzmirsk, kad gravitacija daro savo. Tik nesikuklinam ,naca, jau kam kam, o tau nereiketu sakyti, jog neesi ase.
Atsakyti
Na mano zinios tik praktines, gal ne visada teisingos doh.gif Bet aciu uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 09 08, 11:33)
Aciu uz pagyrimus visoms.
Dita ,turbut as cia kazko nesuprantu  g.gif  .Paimi metala, uztepi fliusa, pakaitini, uzdedi lydmetali ir sulituoji gamini, tada ji meti i rugsti. Ar ne?

taip, tik lydmetalis turi būti su fliusu
Atsakyti
As sutinku su burbancia, naca tu profesionale, tai ka tu dirbi ir tavo pareiga sau ir savo klientui isaiskinti zmogaus anatomijos ir gravitacijos principus biggrin.gif kaip tu save nemenkintum viduje pries klienta tu turi buti isitikinusu, kas ir kaip. tokie dideli/sunkus ziedai kaip taisykle vadinami kokteilio, t.y. ne kiekvienai dienai, o kartais pasigrazinti biggrin.gif ir cia kaip taisykle patogumas eina i antra plana (jeigu ne i trecia) biggrin.gif man irgi atrodo, kad perpiovus dalinai issprestu problema, bet tik dalinai. O ziedo mesti laukan nereikia, kiekvienai prekei yra savo pirkejas lotuliukas.gif ne tam, tai kitam tiks ir patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2011 09 08, 20:42)
taip, tik lydmetalis turi būti su fliusu

Jo, as visada pries dedant lydmetali ji pamirkau i fliusa.
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 09 08, 19:51)
. O ziedo mesti laukan nereikia, kiekvienai prekei yra savo pirkejas lotuliukas.gif ne tam, tai kitam tiks ir patiks mirksiukas.gif

ech aciu aciu ax.gif . Pasitikejimo savimi man visad pritruksta doh.gif .

tai vat kad kita su tokiu mazu pirsto dydziu sunku rasti doh.gif Nebeatsimenu, ar man tilpo ant mazojo pirstelio (esu gan liekna moteriske ax.gif ), bet rodos kad ne biggrin.gif

QUOTE(burbanti @ 2011 09 08, 20:24)
Jo, as visada pries dedant lydmetali ji pamirkau i fliusa.

o as ne g.gif . O ka tai keicia? su sidabru dirbant lydmetalis ir be pamirkimo puikiausiai lydosi.

Ir man vel neduoda ramybes tas degiklio klausimas doh.gif Ar tikrai man iveiks zalvari, vari vienbalionis degiklis? Nors jau raset, bet nevisai uztikrintai, o man nesinori mesti pinigu i bala doh.gif
Atsakyti