Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

as turiu bespalve, smirda supuvusiais kiausiniais svelniai tariant doh.gif Moment firmos.

Taip, turejau omeny resign.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 06, 06:15)
Ir as nevisad ikaitinus dedu lydmetali, kartais neiseina taip nors ka.

Chrysocolla, ne visos dvokia. Yra ir beveik bekvapiu mirksiukas.gif

tai as irgi ne visada pagal taisykles zaidziu biggrin.gif bet kartais gyvenimas privercia biggrin.gif

As nezinau, kodel visi sako, kad resin smirda g.gif nu yra truputis kvapo, bet jei dirbi su aliejiniais tai ir ne taip smirda lotuliukas.gif
cia nuoroda apie resin spalvojima (angliskai) trumpai tariant visi aliejaus pagrindo dazai arba sausi pigmentai, ten raso, kad galima ir mazais kiekiais akrilika(vandeninis pagrindas), bet as manau, kad skaidrumas gali pranykti.
http://glassattic.co...r_materials.htm
Atsakyti
Nacule, nelituoju kuris laikas, nes dabar megaujuosi plenerais ir nuostabiarudenejancia gamta.

Beje si savaitgali Palangoje vyks Parko svente. Pranasauja gera ora. Nedirbkite atvaziuokite atsisveikinti su vasarele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 06, 13:15)
Ir as nevisad ikaitinus dedu lydmetali, kartais neiseina taip nors ka.

Chrysocolla, ne visos dvokia. Yra ir beveik bekvapiu mirksiukas.gif

VISA LAIKĄ prieš kaitinant metalą reikia nutepti fliusu, atkaitinti, tada dėti lydmetalį su fliusu ir kaitinti. Dar priklauso kaip nukreipi ugnį į gaminį, judesiai.
Atsakyti
tikrai? nezinojau, kad pries tai dar reikia nutepti fliusu ir atkaitinti g.gif . Na kad atkaitinti tai jau patyriau. O tai nutepus fliusu ir atkaitinus deti i rugsti ar ne?
Atsakyti
Sage. Sidabras, gintaras.

user posted image
Atsakyti
burbanti, kaip nublizgintas gintaras biggrin.gif , ar čia su ta pasta kur parsisiuntei? Įdomi sagelė. O kaip tau sekasi su naująja parodėle?
Chrysocolla, po truputį ir visai įsidrąsinsi mirksiukas.gif
naca, man taip pat buvo su sage, kurią patinavau amoniaku. Buvau apakus, kad taip gali lūžinėti žalvaris po tokios procedūros doh.gif

Rodausi naujausią darbelį
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif Oi ,tas blizgejimas tai dirbtinis ,pabandymui uztepiau truputi aliejaus, galvojau paziureti, kaip nuotraukose atrodys - per daug blizga lotuliukas.gif Na cia norejau pavaizduoti saule nusileidziancia i jura biggrin.gif

Paroda prasideda 13 diena ,bet ana penktadieni jau nuveziau viska ,nes jiemms ten suzymeti reikia ,katalogus padaryti ir t.t. Ta paroda bus miesto savivaldybeje ,dalyvauja 79 menininkai .Pagrinde tapytojai. Reiks nuvaziuoti kita savaite, paziureti kas ir kaip .

O tavo ziedas labai grazus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 07 rugsėjo 2011 - 20:26
QUOTE(burbanti @ 2011 09 07, 21:23)
lotuliukas.gif Oi ,tas blizgejimas tai dirbtinis ,pabandymui  uztepiau truputi aliejaus, galvojau paziureti, kaip nuotraukose atrodys - per daug blizga  lotuliukas.gif Na cia norejau pavaizduoti saule nusileidziancia i jura  biggrin.gif

oi, tu gudruole lotuliukas.gif
Rodyk, rodyk savo darbus visuomenei biggrin.gif, kad tik galimybių atsirastų mirksiukas.gif
Ačiū, kad patiko mano žiedas smile.gif 4u.gif
naca, atsakysiu čia į tavo klausimuką mirksiukas.gif. Kadangi neturiu spec. technikos, tai ir įsigudrinau išbandyti šią technologiją biggrin.gif. Nu, bet ot, geras dalykas lotuliukas.gif
Atsakyti
Rene, kartoju- man jis nuostabus thumbup.gif wub.gif

Burbanti, tokia subtili tavoji sage wub.gif

Man vis ramybes neduoda toks klausimas g.gif . Kaip tiksliai ismatuoti tokio tipo ziedo dydi- juk tas tarpelis prie pagrindo taip pat laisvumo priduoda ir rygeliu ismatuotas dydis nebus visai tikslus g.gif
http://www.etsy.com/...cat3_gallery_10

Ir dar. toks didelis ziedas turetu nuo svorio sukinetis ant pirsto priklausmai nuo rankos padeties. Ka daryti, kad to nebutu? Gal reikia deti papildomus issisakojimus ( arba vientisa praplatinima) prie pagrindo kaip cia?
http://www.etsy.com/...cat3_gallery_21
Atsakyti
nu ir uzderejo derlius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , is kart matosi vasara baigesi lotuliukas.gif
naca as manau bet koks ziedas sukinejasi(bent man biggrin.gif ) vargu ar paplatinimas pades g.gif kai buvau vienuose kursose juvelyre rode ziedo forma ne apvalia, bet "svelniai"keturkampe. ir istikruju pirstas ne visai gi apvalus? gi kai piesi is pradziu irgi struktura piesi keturkampine (prizmine), paskui tik apvallini. gal toks variantas geriau laikytusi g.gif
o tiksliai tu niekada neismatuosi, tuo labiau pirsto dydis keiciasi nuo ryto iki vakaro biggrin.gif tai teoriskai tikriausiai gali parasyti pagal rygeli, bet praktiskai man atrodo neimanoma g.gif
Atsakyti
naca visada pakaitinus reikia mesti į rugštį, po to nušveisti lydmetalį prieš vėl kaitinant
Šaunuolės merginos smile.gif , gražūs jūsų nauji darbeliai.
Kiekvienos darbelių stilius labai įdomus
Atsakyti