Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(naca @ 2011 09 14, 20:14)
Nors dabar darbai sparciau vyksta, nes uzsakymu atsisakiau, tai nereikia diena nakti galvos sukti , nervuotis , ar itiksiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš tai beveik nekuriu pagal užsakymus. Vargstu su vienu jau visą mėnesį, nu niekaip man jis nesiklijuoja doh.gif. Nu nepatinka man užsakymai lotuliukas.gif. Jeigu tai būtų mano pagrindinis darbas, tuomet reikėtų kažkaip priprasti biggrin.gif
Atsakyti
Taip tikrai taip ax.gif . Ir as nesibaidyciau, jei kito darbo nedirbciau, be to daugiau laiko tureciau ir uzsakymams , ir kurybai. Galvoju "uzteks !"- juk mano malonus uzsiemimas tampa prievarta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 14, 21:03)
Galvoju "uzteks !"- juk mano malonus uzsiemimas tampa prievarta  doh.gif

Stai del sitos priezasties as sakau tvirta 'NE' visiems, kas nori, jog kazka daryciau pagal ju norus. Aciu Dievui dar galiu sau ta leisti.
Papildyta:
QUOTE(Rene @ 2011 09 14, 20:57)
Vargstu su vienu jau visą mėnesį, nu niekaip man jis nesiklijuoja doh.gif.

Ka jau ten tokio nisusvietno uzsiprase? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 09 15, 10:41)
Ka jau ten tokio nisusvietno uzsiprase?  biggrin.gif

Nieko nisusvietno biggrin.gif, įveriama sagė, kuri man niekaip nesilipdo. Prisidariau atskirų detalių ir stop, nesusijungia į visumą nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2011 09 15, 11:17)
Nieko nisusvietno  biggrin.gif, įveriama sagė, kuri man niekaip nesilipdo. Prisidariau atskirų detalių ir stop, nesusijungia į visumą nors tu ką  doh.gif

Nu jo...man dabar tas pats su varine gele gaunasi biggrin.gif viena lituoju ,kitas atsilituoja ,ta prilituoju, tai kazkas dar atsilituoja biggrin.gif Tai as sedziu prie jos ir krizenu ...nors nuotaika pakelia tokios nesamones biggrin.gif Visa laime,kad varis -metalo negaila. Butu sidabras, tai ne krizenciau, o verkciau is nevilties biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 rugsėjo 2011 - 11:11
Atkeliavo šiandien degiklis-pieštukas, tai reikės sėsti ir išbandyt smile.gif
Beje, ga kas pirkote reagentą sidabrui užsienyje?
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2011 09 15, 13:49)
Atkeliavo šiandien degiklis-pieštukas, tai reikės sėsti ir išbandyt smile.gif
Beje, ga kas pirkote reagentą sidabrui užsienyje?

Dabar pasakok kas tas reagentas? g.gif biggrin.gif
Man siandien irgi atejo degiklis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 rugsėjo 2011 - 13:57
QUOTE(burbanti @ 2011 09 15, 07:57)
Dabar pasakok kas tas reagentas?  g.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tas pats klausimas iskilo lotuliukas.gif
Atsakyti
Skystis, nustatantis sidabro prabą. Noriu pirkti sidabro laužą, bet bijau prasišaut su prabom, tai ieškau tokio daikčiuko. O gal teko su juo dirbti ir turi daugiau atsiliepimų?
Atsakyti
Cia mano pirmasis (turbut) 3D darbas su variu

user posted image
Atsakyti
Laba diena 4u.gif gal kas nors iš čia esančių turi patirties arba žinių susijusių su aukso oksidavimu g.gif man reikia šiokios tokios konsultacijos blush2.gif
Atsakyti
Burbanti - wow wub.gif labai grazu....
Atsakyti