Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Nieko nesigavo schmoll.gif Lakas neprilimpa taip prie metalo ,kad neprasiskverbtu skystis, visas lakas atsoko ir nusieme pats ,nes issokinejo visas puslemis pilnomis druskos vandens,nereikejo net valiklio, nusilupo pats doh.gif biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Rene @ 2011 09 29, 18:16)

Tik aš vistiek nesuprantu šito fokuso darymo  schmoll.gif. Kuriam tikslui reikia dažyti?
Ar čia tas pats gaunasi kas išgraviravus pajuodintum tą vietą?  g.gif  Paprotinkit prašom  biggrin.gif

Dazyti reikia tam, kaddruskos tirpalas neisgrauztu metalo tose vietose. Bandysiu su namo apdailai skirtais dazai ,kurie nepraleidzia dregmes ,gal kas gausis ,bet ne siandien ,susinervinau biggrin.gif
Atsakyti
Bet ar nelengviau ir negreičiau pajuodinti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 29 rugsėjo 2011 - 17:25
QUOTE(Rene @ 2011 09 29, 18:25)
Bet ar nelengviau ir negreičiau pajuodinti?  g.gif

Reikia pirma ,kad isgrauztu neapsaugotas vietas, kad paskui galima butu juodinti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 rugsėjo 2011 - 17:26
Dita, fainas , gal faini? man pasirode, kad tai du g.gif

Naca, Taip fedex, kaip ir UPS kurieriai ir galima dar papildomai jiems jau po siuntimo uzmoketi, taigi tikriausiai geriausia intern reg.

burbanti: nu ir labai graziai dirba tas naturalus ezdinimas thumbup.gif nei tau chemikalu, nei brangios irangos biggrin.gif o tu bandei kelis sluoksnius daryti?

Rene, tai veikia oforto principu: druskinis vanduo ir elektra eda vari/metala (man atrodo zalvaris turi veikti irgi), tai tas vietas, kuriu nenori ezdinti uzdazai neitraliu tai reakcijai laku ar smala ar kuo kitu. cia kalba eina ne apie juodinima, bet apie tekstura/ reliefa
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2011 09 29, 18:38)
Rene, tai veikia oforto principu: druskinis vanduo ir elektra eda vari/metala (man atrodo zalvaris turi veikti irgi), tai tas vietas, kuriu nenori ezdinti uzdazai neitraliu tai reakcijai laku ar smala ar kuo kitu. cia kalba eina ne apie juodinima, bet apie tekstura/ reliefa

Tai tada aš visai nieko nesuprantu doh.gif . Tai su kuo ten išraižyta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 09 29, 11:20)
Nieko nesigavo  schmoll.gif  Lakas neprilimpa taip prie metalo ,kad neprasiskverbtu skystis, visas lakas atsoko ir nusieme pats ,nes issokinejo visas puslemis pilnomis druskos vandens,nereikejo net valiklio, nusilupo pats  doh.gif  biggrin.gif

nu va o as jau pasidziaugiau biggrin.gif , o kaip tos vietos, kur lakas atlipo? jos nusiezdino? o gal klaida buvo tame, kad gerai nenuvalei pacio metalo? gal reikejo gerai su acetonu ar spiritu pries tai nuvalyti? as vakar statybiniu medziagu parduotuveje buvau (vis dar remontuoju biggrin.gif )tai maciau bankese kazka i smala panasu, skirtas stogo dangos sluoksniams suklijuoti, ten paveiksliukas buvo , ir atrode, kaip smala, as tik nustebau, kad mazais kiekiais pardavineja, nes kaip taisykle tai gi dideliu tokiam darbui reikia. ir pagalvojau, kad dal ta medziaga tinka va tokiems dengimams g.gif nes kiek atsimenu, mes naudojom smala ir paskui su skiedikliu nuvalydavom

Rena raizai su tuo, kas po ranka papuola, kas nors astraus: adata ar peilis ar dar kas nors, priklauso, kokio ornamento ar teksturos nori
Atsakyti
Nu psio, dabar dar labiau nesuprantu lotuliukas.gif, tai išraižai ir dar ėsdini tą išraižytą vietą? Kuriam tikslui? blink.gif
Atsakyti
Rene, israizai tik laka, kad vietos, kurias nori esdinti butu plikos mirksiukas.gif O ten, kur lakas, turi nepakisti.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 29, 19:02)
Rene, israizai tik laka, kad vietos, kurias nori esdinti butu plikos  mirksiukas.gif  O ten, kur lakas, turi nepakisti.

Nu jau dabar aiškiau negali būti lotuliukas.gif . Ačiū, brangiosios, už paprotinimą notworthy.gif
Atsakyti
Kaip noreciau sitaip suglamzyti metala rolleyes.gif . Kazi ar be preso kazkas panasaus imanoma g.gif

http://www.etsy.com/...-...&src=favitm
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 29, 22:03)
Kaip noreciau sitaip suglamzyti metala rolleyes.gif . Kazi ar be preso kazkas panasaus imanoma  g.gif

http://www.etsy.com/...-...&src=favitm

Oi, nacyt, ne tu viena nori biggrin.gif ir išvis kiek aš norėčiau išbandyti, tai man tik pasapnuoti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 09 29, 15:03)
Kaip noreciau sitaip suglamzyti metala rolleyes.gif . Kazi ar be preso kazkas panasaus imanoma  g.gif

tai vadinasi Fold Forming
http://www.ganoksin....rary/subject/52 - daug straipsniu
http://www.ganoksin....c-line-fold.htm - kaip daroma - basic
Atsakyti