Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Burbanti, ir as turiu tokios formos akmeneliu akuciu mirksiukas.gif Irgi nesiryztu pradeti, nezinau kaip doh.gif
Atsakyti
trr - man atrodo, kad vestuviniuose zieduose svarbiausia, kad jaunavedziai butu laimingi lotuliukas.gif pinigai paskui pasidaro brangus, bet aiskiai ne vestuviu laikotarpiu lotuliukas.gif

Naca!!!!! klasssss thumbup.gif thumbup.gif

na ir kas cia uzejo? pirkimo metas g.gif man mama primine, kad mano vestuviu jubiliejus (nu neatsimenu as tos datos lotuliukas.gif ) tai radau sau priezasti save palepinti ir nusipirkau 4 patinas (kur kazkada kalbejom/daviau nuoroda) 2 salto ir 2 karsto "vartojimo" tai va dabar kaip ir naca lauksiu savo brangaus siuntinuko rolleyes.gif
tiesa lako jie siusti negalejo, patare renesanso vaska, bet as tai turiu ir jis vistiek keicia spalva, taigi laka reikes kazkur pas save ieskoti g.gif
Atsakyti
Gera metiniu dovana sau lotuliukas.gif thumbup.gif Ir as vis vyra itikineju, kad su gimdieniais man dovanotu kazka is tos srities, bet jis nesutinka biggrin.gif
Atsakyti
Cia vienodai nesveiki zmones susirinko. Mano gimtadienis arteja, tai vis galvoju, kaip cia valcus nusipirkus ta proga lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 09 24, 23:47)
(nu neatsimenu as tos datos lotuliukas.gif )

Mano vyras visdada klausia iskilningai ir zemu tonu -ar zinai kokia siandien diena?O as, nesusupratele, visada atsakau -nu ir kokia gi siandien ta diena jau tokia nisusvietna? O paskui nors pirstus nusigrausk is gedos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 25 rugsėjo 2011 - 09:22
ne veltui sakoma, kad:
1) cia bendraminciu klubas lotuliukas.gif
2) geriausia dovana juvelyrei ne juvelyrika, o irankiai jai gaminti lotuliukas.gif
Atsakyti
o as pasigirsiu- turiu savo kampeli thumbup.gif vyras atnese i balkona stala, nupirkom roletus, kad saule nekaitintu ir pirmyn biggrin.gif ne, dar ten negaliu buti- truksta teliko doh.gif bet ir ta problema greit isspresim rolleyes.gif tik nezinau kaip bus, kai orai atsals, neapsiltinom papildomai g.gif sauleta ziemos diena tai ten buna silciau negu namuose, bet ziemos dienos trumpos doh.gif
Atsakyti
ot faina, dabar lauksim nauju darbu lotuliukas.gif o ilgiems ziemos vakarams paprasto sildytuvo neuzteks? o tu su tv dirbi? man tai kompjuterio reikia biggrin.gif as audio knygas klausau biggrin.gif
nu tai dar ikvepimui... radau ekologiska ezdinima lotuliukas.gif
http://www.inbarbare...ro-etching.html
kaip sako - dioshevo i serdito lotuliukas.gif
dar apie patinas, kur nusipirkau, bendrai tai jos parsiduoda cia https://www.sculptno...u.com/index.cfm
ir daug pigiau ir daugiau, minusas, kad kiekis didelis ir siuntimas nepigus. bet jeigu sumanysit susikooperuoti, tai gali visai neblogai iseiti. cia siaip pamastymui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 25 rugsėjo 2011 - 19:26
oi mano juvelyrika labai pabrangtu, jei sildytuva naudociau lotuliukas.gif
Knygos gerai, kazkaip nepagalvojau ax.gif

Geras tas esdinimas, maniskis ir padarytu gal nesunkiai g.gif . Bet kazi ar man jo reikia g.gif
Atsakyti
naca, kokia faina apyrankė wub.gif ir koks smagumėlis, kad savo kampelį jau turi thumbup.gif
ale žinot ir aš užsimaniau artėjančiam gimtadieniui įrankių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 25 rugsėjo 2011 - 21:56
QUOTE(naca @ 2011 09 25, 14:32)
oi mano juvelyrika labai pabrangtu, jei sildytuva naudociau  lotuliukas.gif 
Knygos gerai, kazkaip nepagalvojau  ax.gif

Geras tas esdinimas, maniskis ir padarytu gal nesunkiai g.gif . Bet kazi ar man jo reikia  g.gif

o as jau tiek knygu "praskaiciau" doh.gif lotuliukas.gif
nu o ezdinimu, tai su ta batareika, baisiai jau pigiai iseina, siaip pabandyti. nebutina naudoti tu PNP , paprastas lakas ir pabraizai, kaip oforta, galima ir kelius sluoksnius
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2011 09 25, 22:48)
ale žinot ir aš užsimaniau ėjančiam gimtadieniui įrankių   lotuliukas.gif

biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 09 25, 21:32)
oi mano juvelyrika labai pabrangtu, jei sildytuva naudociau  lotuliukas.gif  

Kam tas sildytuvas?Keturios kojines ant koju, fufaike be rankoviu ant nugaros ir gerai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 09 26, 00:36)
nu o ezdinimu, tai su ta batareika, baisiai jau pigiai iseina, siaip pabandyti. nebutina naudoti tu PNP , paprastas lakas ir pabraizai, kaip oforta, galima ir kelius sluoksnius

Sunervavinot jus mane su tom batareikom, va iskepu duona ir einu i miesta ieskoti laidu su kandikliais, namie yra tie kandikliai, ale baisiai arkliniai biggrin.gif
O apie laka ir as pagalvojau, dar skaiciau kazkur, kad tai gali buti betkokie dazai ,kuriu pagrindas yra lakas ir jie atsparus vandeniui .Tai kiek suprantu ,tai gali buti dazai metalui, namo isores apdailai naudojami dazai (blizgantys biggrin.gif ),medziui, o ir pats lakas medziui turbut tiktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 26 rugsėjo 2011 - 08:22
geriausia nagu kakas spalvotis- geriau matysis mirksiukas.gif
Atsakyti