Burbanti, ir as turiu tokios formos akmeneliu akuciu
Irgi nesiryztu pradeti, nezinau kaip
trr - man atrodo, kad vestuviniuose zieduose svarbiausia, kad jaunavedziai butu laimingi
pinigai paskui pasidaro brangus, bet aiskiai ne vestuviu laikotarpiu
Naca!!!!! klasssss
na ir kas cia uzejo? pirkimo metas
man mama primine, kad mano vestuviu jubiliejus (nu neatsimenu as tos datos
) tai radau sau priezasti save palepinti ir nusipirkau 4 patinas (kur kazkada kalbejom/daviau nuoroda) 2 salto ir 2 karsto "vartojimo" tai va dabar kaip ir naca lauksiu savo brangaus siuntinuko
tiesa lako jie siusti negalejo, patare renesanso vaska, bet as tai turiu ir jis vistiek keicia spalva, taigi laka reikes kazkur pas save ieskoti
Naca!!!!! klasssss
na ir kas cia uzejo? pirkimo metas
tiesa lako jie siusti negalejo, patare renesanso vaska, bet as tai turiu ir jis vistiek keicia spalva, taigi laka reikes kazkur pas save ieskoti
Gera metiniu dovana sau
Ir as vis vyra itikineju, kad su gimdieniais man dovanotu kazka is tos srities, bet jis nesutinka
Cia vienodai nesveiki zmones susirinko. Mano gimtadienis arteja, tai vis galvoju, kaip cia valcus nusipirkus ta proga 
Papildyta:
Mano vyras visdada klausia iskilningai ir zemu tonu -ar zinai kokia siandien diena?O as, nesusupratele, visada atsakau -nu ir kokia gi siandien ta diena jau tokia nisusvietna? O paskui nors pirstus nusigrausk is gedos
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 09 24, 23:47)
(nu neatsimenu as tos datos
)
Mano vyras visdada klausia iskilningai ir zemu tonu -ar zinai kokia siandien diena?O as, nesusupratele, visada atsakau -nu ir kokia gi siandien ta diena jau tokia nisusvietna? O paskui nors pirstus nusigrausk is gedos
ne veltui sakoma, kad:
1) cia bendraminciu klubas
2) geriausia dovana juvelyrei ne juvelyrika, o irankiai jai gaminti
1) cia bendraminciu klubas
2) geriausia dovana juvelyrei ne juvelyrika, o irankiai jai gaminti
o as pasigirsiu- turiu savo kampeli
vyras atnese i balkona stala, nupirkom roletus, kad saule nekaitintu ir pirmyn
ne, dar ten negaliu buti- truksta teliko
bet ir ta problema greit isspresim
tik nezinau kaip bus, kai orai atsals, neapsiltinom papildomai
sauleta ziemos diena tai ten buna silciau negu namuose, bet ziemos dienos trumpos
ot faina, dabar lauksim nauju darbu
o ilgiems ziemos vakarams paprasto sildytuvo neuzteks? o tu su tv dirbi? man tai kompjuterio reikia
as audio knygas klausau
nu tai dar ikvepimui... radau ekologiska ezdinima
http://www.inbarbare...ro-etching.html
kaip sako - dioshevo i serdito
dar apie patinas, kur nusipirkau, bendrai tai jos parsiduoda cia https://www.sculptno...u.com/index.cfm
ir daug pigiau ir daugiau, minusas, kad kiekis didelis ir siuntimas nepigus. bet jeigu sumanysit susikooperuoti, tai gali visai neblogai iseiti. cia siaip pamastymui
nu tai dar ikvepimui... radau ekologiska ezdinima
http://www.inbarbare...ro-etching.html
kaip sako - dioshevo i serdito
dar apie patinas, kur nusipirkau, bendrai tai jos parsiduoda cia https://www.sculptno...u.com/index.cfm
ir daug pigiau ir daugiau, minusas, kad kiekis didelis ir siuntimas nepigus. bet jeigu sumanysit susikooperuoti, tai gali visai neblogai iseiti. cia siaip pamastymui
oi mano juvelyrika labai pabrangtu, jei sildytuva naudociau
Knygos gerai, kazkaip nepagalvojau
Geras tas esdinimas, maniskis ir padarytu gal nesunkiai
. Bet kazi ar man jo reikia
naca, kokia faina apyrankė
ir koks smagumėlis, kad savo kampelį jau turi
ale žinot ir aš užsimaniau artėjančiam gimtadieniui įrankių
ale žinot ir aš užsimaniau artėjančiam gimtadieniui įrankių
QUOTE(naca @ 2011 09 25, 14:32)
. Bet kazi ar man jo reikia 
o as jau tiek knygu "praskaiciau"
nu o ezdinimu, tai su ta batareika, baisiai jau pigiai iseina, siaip pabandyti. nebutina naudoti tu PNP , paprastas lakas ir pabraizai, kaip oforta, galima ir kelius sluoksnius
QUOTE(Rene @ 2011 09 25, 22:48)
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2011 09 25, 21:32)
Kam tas sildytuvas?Keturios kojines ant koju, fufaike be rankoviu ant nugaros ir gerai
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2011 09 26, 00:36)
nu o ezdinimu, tai su ta batareika, baisiai jau pigiai iseina, siaip pabandyti. nebutina naudoti tu PNP , paprastas lakas ir pabraizai, kaip oforta, galima ir kelius sluoksnius
Sunervavinot jus mane su tom batareikom, va iskepu duona ir einu i miesta ieskoti laidu su kandikliais, namie yra tie kandikliai, ale baisiai arkliniai
O apie laka ir as pagalvojau, dar skaiciau kazkur, kad tai gali buti betkokie dazai ,kuriu pagrindas yra lakas ir jie atsparus vandeniui .Tai kiek suprantu ,tai gali buti dazai metalui, namo isores apdailai naudojami dazai (blizgantys
geriausia nagu kakas spalvotis- geriau matysis