naca gal ten tie žiedeliai lieti. Yra mašinų liejimo, kurios lieja iš karto su akutėmis. O gal ir ne. Čia tik mano pamąstymai. Gal kitų bus kitokia nuomonė
dita, ziedeliai lieti, bet bezel (apsodai?) viduje itaisyti.
Na va pastaciau namuka
net nauja patina pritaikiau.
http://www.flickr.co...othmetaldesign/
man vis posakis galvoje sukinejosi "старость не радость.."
Na va pastaciau namuka

http://www.flickr.co...othmetaldesign/
man vis posakis galvoje sukinejosi "старость не радость.."

Ziit, ir as uzsukciau i toki arbateles

labai gražu
ir miela
Papildyta:
ziit kada pereisi prie rimtos juvelyrikos?
Turiu klausima, kas pardavinėja savo darbelius etsy, kaip sekasi, ar perka kas nors?

Papildyta:
QUOTE(dita0506 @ 2011 10 14, 08:42)
ziit kada pereisi prie rimtos juvelyrikos?
Turiu klausima, kas pardavinėja savo darbelius etsy, kaip sekasi, ar perka kas nors?
Ziit, nuostabu, ka cia ir besakysi
Labai jauku. Ar patenkinta patina?
Dita, etsyje labai nelengva isitvirtinti, reikia pastoviai kelti naujus darbus, ar tuos pacius atnaujinti, tureti nemaza pasirinkima . Ar dar kazkaip reklamuotis, kad pastebetu. o tai pradzioje brangiai iseina. Man tai nuolat pritruksta ryzto ir kantrybes- geriau jau zvirblis rankoje, negu erelis danguje
As ten nematoma
. Bet ir nuo laimes priklauso, ar tave pastebes

Dita, etsyje labai nelengva isitvirtinti, reikia pastoviai kelti naujus darbus, ar tuos pacius atnaujinti, tureti nemaza pasirinkima . Ar dar kazkaip reklamuotis, kad pastebetu. o tai pradzioje brangiai iseina. Man tai nuolat pritruksta ryzto ir kantrybes- geriau jau zvirblis rankoje, negu erelis danguje

dita- as darau, ka pati nesioju, o kadangi as rimtos juvelyrikos nenesioju, tai kazkaip ji man ir nesidaro
apie etsy- sutinku su naca, turi sedeti internete, dalyvauti forumuose, atnaujinti kiekviena diena savo gamini, kad jis pasirodytu pradzioje tukstantinio saraso, kiekvienas atnaujinimas 20 centu. Aisku tai ir laiko ir laimes reikalas. bet jis kainuoja, kaip ir visas biznis.bet man atrodo naca daugiau parduota cia SM , nei etsy ir as per diena home show savo draugems, nei per metus etsy
bet pabandyti visada verta, kas zino....
Is kitos puses galima pabandyti dawanda.com, angliska versija kolkas dykai, ir ji Europietiska, gal arciau prie sirdies
ir siuntimas i Europa pigesnis (i ka zmones kreipia demesi) vienas minusas, ten nera lengvo atnaujinimo, reikia viska istrinti ir vel viska is naujo rasyti, man nera kantrybes, tai as ta dalyka uzmeciau, ir as ten , kaip naca sako nematoma
naca- apie patina- karsto pritaikymo patiko, is karto gana storas sluoksnis ir kai aptrini man atrodo visai naturaliai atrodo, tam namukui stoga ir langus dejau raudona su teptuku, sluoksnis plonas, nes nenorejau daug kaitinti, kad neprarasciau pacio namo patinos. salto - kolkas po vieno sluoksnio ir 24 val as nematau didelio rezutato, reiks dar pora slioksniu uzdeti paziuresiu, kas gausis

apie etsy- sutinku su naca, turi sedeti internete, dalyvauti forumuose, atnaujinti kiekviena diena savo gamini, kad jis pasirodytu pradzioje tukstantinio saraso, kiekvienas atnaujinimas 20 centu. Aisku tai ir laiko ir laimes reikalas. bet jis kainuoja, kaip ir visas biznis.bet man atrodo naca daugiau parduota cia SM , nei etsy ir as per diena home show savo draugems, nei per metus etsy

Is kitos puses galima pabandyti dawanda.com, angliska versija kolkas dykai, ir ji Europietiska, gal arciau prie sirdies

naca- apie patina- karsto pritaikymo patiko, is karto gana storas sluoksnis ir kai aptrini man atrodo visai naturaliai atrodo, tam namukui stoga ir langus dejau raudona su teptuku, sluoksnis plonas, nes nenorejau daug kaitinti, kad neprarasciau pacio namo patinos. salto - kolkas po vieno sluoksnio ir 24 val as nematau didelio rezutato, reiks dar pora slioksniu uzdeti paziuresiu, kas gausis

ziit, fainuolis namukas
, ar čia vėl bus pakabukas?

QUOTE(Rene @ 2011 10 14, 09:14)
nu kas daugiau

ka tu koks mazulis
. O ten kabinasi , kaip suprantu, uz lempos koto?

Aha tikrai gruboka, bent jau kad vien ta smulkesne butu

o cia zalvarine grandnele? pas mus buna pirkti tik zalvario imitacijos, o taip reiktu zalvarines. Siustis brangoka

QUOTE(naca @ 2011 10 15, 10:17)

Aha tikrai gruboka, bent jau kad vien ta smulkesne butu

o cia zalvarine grandnele? pas mus buna pirkti tik zalvario imitacijos, o taip reiktu zalvarines. Siustis brangoka

Belieka tik pačiai pasidaryti

Ziit, labai jaukus namukas