Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Ilja, tikrai nesunku ta grandinele pasidaryti. bet vat kazkaip neatsargu nelituota, nors gal lituotos zalvarines ne nebuna. Be to as vielos pati nedarau, tai man nepatinka, kad pirktine minksta. Na nebent pakalciau, suplociau ziedelius g.gif
Atsakyti
oi kaip ilgai su siais auskarais uztrukau doh.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazus darbai. 4u.gif
Naca ,daug laiko uzeme, bet labai gerai isejo isodinimas.

O mano juvelyrika vat tokia dabar biggrin.gif Vos speju lakstyti paskui ,labai jau hiperaktyvus leliukas pasitaike biggrin.gif Jau apie kazkoki kita darba nera net kalbos. Pabandziau prisesti prei juvelyrikos -visas kojas nukandziojo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2011 10 15, 10:41)
Belieka tik pačiai pasidaryti mirksiukas.gif Gavau žalvarinės vielos, tai bandysiu sukti ant gražto ir darytis narelius grandinėlei, gal kas gausis ax.gif
Ziit, labai jaukus namukas 4u.gif

o grandinėlės narelius žadi lituot ar paliksi atvirus?
Atsakyti
ziit, ieškok smulkesnės grandinėlės biggrin.gif
nacyt, puikūs auskarai thumbup.gif , gražuoliai wub.gif
Atsakyti
burbanti lotuliukas.gif o koks pavydus biggrin.gif

Aciu wub.gif Burbanti, gal ne taip ir gerai, bet kaip pirmai pradziai, tai puse bedos doh.gif
Atsakyti
Naca, auskarai fantastiski wub.gif
Burbanti, uzuojauta hihihi.gif Teks juvelyrika uzmesti, nes bigliai labai aktyvus suniukai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2011 10 15, 12:14)
ziit, ieškok smulkesnės grandinėlės  biggrin.gif
nacyt, puikūs auskarai  thumbup.gif , gražuoliai  wub.gif

tai vat ieskau biggrin.gif doh.gif
naca-verti to laiko thumbup.gif o jei padarai grandinele, ir nori, kad sukietetu, reikia tarp sratu juos valandikei biggrin.gif
burbanti, ka jau besakysi, kaip ir visi vyrai-egoistiski, nori tik sau tavo demesio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 10 15, 19:10)
o grandinėlės narelius žadi lituot ar paliksi atvirus?

Planuoju lituoti, bet žinot kaip su tais planais gaunasi biggrin.gif
Naca, labai faini auskariukai bigsmile.gif O kokio jie maždaug dydžio?
Atsakyti
Aciu ax.gif nemazi tie auskarai 5x3 cm, 9,5 g. Bet manau pakankamai nesunkus nesioti kasdien.

O gal kas zinot kokius auskaru svorio limitus- kokie skaitosi jau sunkus?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2011 10 16, 13:43)

Mano žiniomis 4,5 g. Tada tikrai ausies netempia. O iš patirties galiu pasakyt, kad labai nuo žmogaus priklauso - viena pažįstama atnešė akmenukus ir paprašė tiesiog vielą perverti ir auskarus padaryti. Nu, ir sunkoki tokie gavosi - man tikrai per sunkūs. O jai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moliuskas: 16 spalio 2011 - 14:09
QUOTE(naca @ 2011 10 16, 07:43)

nu taip, labai nuo kiekvienos ausies priklauso biggrin.gif As tai taip ir rasau, labai lengvi, lengvi, sunkoki, sunkus.. lotuliukas.gif turiu kelias drauges, pagal kuriu ausis galiu sakyti, kad lengvi ar sunkoki biggrin.gif
nu va baigiau savo kompozicija, vis traukia mane prie daugiafunkcines kurybos lotuliukas.gif
user posted image user posted image
grandinele naturoj ne tokia geltona, bet kadangi ji dengta zalvariu, tai patina nelabai kimba g.gif
Atsakyti