Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

ziit, kokia "barankikę" suraitei bigsmile.gif. Aš tai nesu čiupinėjus titano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rene @ 2011 06 29, 06:16)
ziit, kokia "barankikę" suraitei bigsmile.gif. Aš tai nesu čiupinėjus titano  biggrin.gif

aciuks.gif biggrin.gif ciupinejant, tai silko pavirsius (kazkur aliumini primena), lengvesnis nei sidabras, cia naturali spalva, po sidabro juodinimo as ji ir sidabra apvaliau su 4000 popieriu, kad priderinti spalva kiek galima vienodziau. Ne, as nebandziau lituoti(tingejau uzsiimti tuo eksperimentu biggrin.gif ), skaiciau, kad negalima, galima tik su lCO2 lazeriu argono atmosferoje arba suvirinti su metalo uzpildymais, nors zmones raso, kad iseina cia nuoroda i foruma jei idomu. tikriausiai todel mano pirmas ziedas buvo su iterpta akim, nes pries 20 metu ir lazerio nebuvo g.gif dirbti su juo sunku doh.gif tuo labiau, kad mano ziedo formos lazda medine, tai ja visai sumaliau doh.gif apgadinau stala, tai paskui nuejau i rusi, kur grindys cementines ir kaliau ant medzio lentos (ja irgi pribaigiau biggrin.gif ) tiesa as nebandiziau kaitinti. tikriausiai butu lengviau buve, pjoviau su paprastu juvelyriniu pjukleliu (man atrodo 3 dydzio) sunkiau nei kiti metalai, nu bet man nereikejo taip sudetingai, kaip burbanciai biggrin.gif nukirpti galima su replemis(tik ne juvelyrinemis) bet man reikejo vienodu galu tai as pjoviau, mazos pielycios beveik neima nieko schmoll.gif dar pagalvojau, kad galima bandyti ta tarpa uzpildyti ne su lydmetaliu, bet su fine silver, jis gi gana minkstas ir neoksiduojasi, reiks pabandyti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net lengviau ant sirdies pasidare.Galvojau, kad cia tik man su jo ispjaustymu nesekėsi.As tai ziedu nelanksciau dar is titano -rygelio gaila biggrin.gif O tu isivaizduoji- as viska ispjausciau su tomis mazomis pielikemis 2.0 .Neveltui ju kelis simtus sunaudojau biggrin.gif Ale taip prakaitas bepjaustant dar nera niekad beges per nugara biggrin.gif As kaip prisimenu, tai juokas net ima. Spjaudziausi ilgai ,prizadejau sau daugiau is titano tokiu mandru liniju nepjaustyti,supratau, kad sveikata ir nervai man brangesni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 29 birželio 2011 - 15:41
as manau musu problema -mokytis pradedant nuo sudetingu dalyku doh.gif biggrin.gif o reiketu nuo prastesniu. paskaitinejau online, man atrodo, kad titanui pjaustyti reikia demesi kreipti i pielyciu stori, cia va forume aiskinasi, paskaitinek, gal kokiu ideju rasi g.gif
http://www.mailleart...ghlight=#211960
Atsakyti
Rene, labai fainas vėrinukas thumbup.gif

Ziit, na ir prijuokinai su tais "titaniškais" darbais (bliamba - net ir metalas tokiu pat pavadinimu) lotuliukas.gif ))) O "baranka" įdomi (tik nekalk niekam į dantis - net ir neapdirbtų deimantų protezai neatlaikys) lotuliukas.gif ))))))
Atsakyti

dita, ir man foto nedidina schmoll.gif tu ka, mus specialiai paerzinti nori lotuliukas.gif g.gif
oi! atsiprasau biggrin.gif atsidaro, tik reikia nuspausti ne ant nuotraukos , o ant zodziu "padidinti" Fainai gavosi thumbup.gif o kas tai per akmuo?
[/quote]
paklausiau klientės,čia agatas
Atsakyti
user posted image

Jus man dabar pasakykit ka as blogai darau ?Gal kas zino. Bandziau ant sidabro uzdeti 22 karatu aukso plevele. Kaitindama sidabra 'itryniau' auksa i ji.Atrodo, kad viskas prilipo, bet kai isimu is chemikalu ir bandau valyti, tai matau, kad beitrinant visai issiraizo tas auksas ir vietomis isvis nusiima.Net neisivaizduoju su kuo dar galima auksa itrinti i sidabra, kad jis neissibraizytu.Itrinu stai su situo ,kaip ir priklauso

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 01 liepos 2011 - 19:08
kažkada kažkuri buvot įdėjus nuorodą, kad lituojant naudoja medų. Radau apie medų tokios info

Medus. Medus yra natūralus šaltinis, su kuriuo gaunamas boro cheminis elementas. Šis elementas pagerina medžiagų apykaitą. Boras kelia testosterono lygmenį kraujyje, kuris didina seksualinį troškimą tiek vyrui, tiek moteriai.

kadangi mes naudojam boro miltelius manau visai tikėtina, kad ir su medum galima lituoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 02, 17:20)
kažkada kažkuri buvot įdėjus nuorodą, kad lituojant naudoja medų. Radau apie medų tokios info

Medus. Medus yra natūralus šaltinis, su kuriuo gaunamas boro cheminis elementas. Šis elementas pagerina medžiagų apykaitą. Boras kelia testosterono lygmenį kraujyje, kuris didina seksualinį troškimą tiek vyrui, tiek moteriai.

kadangi mes naudojam boro miltelius manau visai tikėtina, kad ir su medum galima lituoti biggrin.gif

biggrin.gif Tai taip iseina, kad zmones ,uzsiiminejantys tikraja juvelyrika , yra labai seksualiai aktyvus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 03, 10:09)
biggrin.gif Tai taip iseina, kad zmones ,uzsiiminejantys tikraja juvelyrika , yra labai seksualiai aktyvus?  biggrin.gif

matyt, tik dabar suvokiau kodėl mūsų tiem seniem pirdylom (čia aš apie kolegas kaikuriuos) taip anas galas rūpi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakiau gal žilė galvon velnias uodegon, o čia pasirodo boras veikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o beje žinojot, kad konservantas E285 yra tas pats boraksas su kuriuo lituojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 07 03, 11:53)
tiem seniem pirdylom (čia aš apie kolegas kaikuriuos) taip anas galas rūpi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sakiau gal žilė galvon velnias uodegon, o čia pasirodo boras veikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na jiems todėl "tik rūpi", nes... daugiau matomai nieko nebesigauna.
Vaikinukams, tarnavusiems sovietinėje armijoje, kad "nesistotų" duodavo boro preparatų. Tokiu būdu buvo suvaldoma didelė vienoje vietoje sukaupta vyriškos seksualinės energijos masė.

Tai ir jiems gal tik "velnias uodegon", nes tik mintimis ir tegali lotuliukas.gif ))))
Moterims geriau mirksiukas.gif (kaip sename anekdote sakė " - o gulėti ant nugaros tai aš juk galiu") lotuliukas.gif )))))))))))))

Anekdotas (laisvas vertimas iš rusų kalbos, todėl kas mokate - verskite "atgal", subtiliau anekdoto minties prasmė skambės mirksiukas.gif :

Vyrai skirstomi į tris kategorijas:
(Садисты) sadistai - tai tie, kuriems svarbiausia gyvenime tapo tik jų kolektyvinis sodas.
(Бабтисты) Babtistai - tai tie, kurie eina per bobas kaip bulius per bandą...
Ir (гладиаторы) gladiatoriai - tai tie, kuriems užtenka tik paglostyti... (nesuprantančioms rusiškai: rus. gladit` - glostyti)

Ir būdavo labai smagu, kai kursiokėms užtekdavo tik pasakyti "kodinius" žodžius, ir juos ištarus, pasigirsdavo juoko banga, nes ... pavadinti vyrą "gladiatoriumi" - jam tarsi skamba išdidžiai, o realiai prasmė ... vienžo - "gladiaaaaaaatorius" lotuliukas.gif ))))
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 07 03, 13:05)
1. na jiems todėl "tik rūpi", nes... daugiau matomai nieko nebesigauna.
Vyrai skirstomi į tris kategorijas:
2. (Садисты) sadistai - tai tie, kuriems svarbiausia gyvenime tapo tik jų kolektyvinis sodas.
(Бабтисты) Babtistai - tai tie, kurie eina per bobas kaip bulius per bandą...
Ir (гладиаторы) gladiatoriai - tai tie, kuriems užtenka tik paglostyti... (nesuprantančioms rusiškai: rus. gladit` - glostyti)

1. tai aš jiem nuolat taip ir sakau lotuliukas.gif

2. vo čia geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiks juos suskirstyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
panašų apie moteris žinau, tik LT neskamba, nu rašau rus, kas supras tai supras

Damy vydeliajutsa na dva tipa: na DAM i neDam, a jiesli dam - to ne vam smile.gif

Atsakyti