QUOTE(Rene @ 2011 06 29, 06:16)
ziit, kokia "barankikę" suraitei

. Aš tai nesu čiupinėjus titano

ciupinejant, tai silko pavirsius (kazkur aliumini primena), lengvesnis nei sidabras, cia naturali spalva, po sidabro juodinimo as ji ir sidabra apvaliau su 4000 popieriu, kad priderinti spalva kiek galima vienodziau. Ne, as nebandziau lituoti(tingejau uzsiimti tuo eksperimentu

), skaiciau, kad negalima, galima tik su lCO2 lazeriu argono atmosferoje arba suvirinti su metalo uzpildymais, nors zmones raso, kad iseina cia
nuoroda i foruma jei idomu. tikriausiai todel mano pirmas ziedas buvo su iterpta akim, nes pries 20 metu ir lazerio nebuvo

dirbti su juo sunku

tuo labiau, kad mano ziedo formos lazda medine, tai ja visai sumaliau

apgadinau stala, tai paskui nuejau i rusi, kur grindys cementines ir kaliau ant medzio lentos (ja irgi pribaigiau

) tiesa as nebandiziau kaitinti. tikriausiai butu lengviau buve, pjoviau su paprastu juvelyriniu pjukleliu (man atrodo 3 dydzio) sunkiau nei kiti metalai, nu bet man nereikejo taip sudetingai, kaip burbanciai

nukirpti galima su replemis(tik ne juvelyrinemis) bet man reikejo vienodu galu tai as pjoviau, mazos pielycios beveik neima nieko

dar pagalvojau, kad galima bandyti ta tarpa uzpildyti ne su lydmetaliu, bet su fine silver, jis gi gana minkstas ir neoksiduojasi, reiks pabandyti