Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

burbanti, ačiū už knygą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
čia dar viena to paties autoriaus knyga:
http://www_4shared_c...cyklopedia.html
4u.gif
Atsakyti
Aciu labai gera knyga 4u.gif , va kad dar butu laiko paskaityti, ne tik perziureti biggrin.gif
Atsakyti
hidargy, ačiū labai už knygą 4u.gif
Atsakyti
Ir as sakau -aciu. Bet galiu pasakyti, kad pateikti pavyzdziai manes nesuzavejo .Patiko tik keletas gaminiu parodytu . Kazkaip tikejausi pamatyti ispudingus dirbinius, kurie uzburtu ir patrauktu savo originalumu..As suprantu, kad tai jo studentu darbai...bet ...bet...
O kas keisciausia- per visas juvelyrikos knygas (kiek as turiu ir parsisiunciu is cia) vaiksto keliu pagrindiniu meistru darbai .Toks vaizdas, kad tik jie kuria kazka idomaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 13 liepos 2011 - 12:15
Nu kas cia dabar pasidare? Ramu, kaip baznycioj biggrin.gif
Imetu kelis pavyzdzius is knygos "The Art of Jewelry Making". Jie tokie idomesni ir gali duoti daug idomiu minciu:
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 18 liepos 2011 - 13:55
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 18 liepos 2011 - 14:00
QUOTE(burbanti @ 2011 07 13, 12:13)
Ir as sakau -aciu. Bet galiu pasakyti, kad pateikti  pavyzdziai manes nesuzavejo .Patiko tik keletas gaminiu parodytu . Kazkaip tikejausi pamatyti  ispudingus  dirbinius, kurie uzburtu ir patrauktu savo originalumu..As suprantu, kad tai jo studentu darbai...bet ...bet...
O kas keisciausia- per visas juvelyrikos knygas (kiek as turiu ir parsisiunciu is cia) vaiksto keliu pagrindiniu meistru darbai .Toks vaizdas, kad tik jie kuria kazka idomaus.

Tiesą sakant, man ypatingo įspūdžio dauguma darbų irgi nepaliko, bet gal todėl, kad jie pateikiami pagal tai, kad atitiktų aprašomą techniką, o ne pagal originalumą, meniškumą ir pan.
Beje, gal galit kas nors parekomenduot kokias dar knygas verta perskaityt? Kad tiktų dar tik pradedančiai knebinėtojai? blush2.gif
Atsakyti
man visai patinka toks stilius
Atsakyti
Sveikos auksarankes 4u.gif

skaitydama temeles, pamaciau jusiske ir man sove galvon... kad turiu visokio sidabro (trukusios grandineles, auskarai po 1 ir tt. ir pan)... jis tik guli ir uzima vieta ax.gif o jusu menas, turbut, apima ir metalo lydyma?
tai galvoju, gal galetume mano kruvyte sidabro mainyti i koki kuklu papuosaliuka, pvz., ziedeli? 4u.gif

jei kuri susidomesit tokiu pasiulymu, brukstelkit i az, pasitarsim kazka 4u.gif
Atsakyti
sveikos

Turiu praktinės kritikos žiedo formai - tas washer ring - na tipiškas "kastetas" lotuliukas.gif ))) Jau nepatogumas - siaubingas. Turėjau tokį labai panašų, teko perdaryti, nes negalėjau nešioti.

Griooožis griooožiu, bet turi ir dėvėtis patogiai, jei dažnai užsidėti, aniaaa?
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 07 04, 14:51)

vajeee koks grožis, pradžioj pamaniau, kad tiesiog foto iš interneto. užeinu čia kartais pasidairyti, regis gi jūs neseniai nuo nulio pradėjot? bigsmile.gif o čia tokie žiedai pareina, nieko sau pažanga bigsmile.gif originalumo ir kitoniškumo paieškos (tiesiog ėjimas prieš srovę) mane visada žavi thumbup.gif 4u.gif

jklmn, nu negali akių atitraukt, įsimylėjau šitą žiedą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 23 liepos 2011 - 02:11