Gal yra kazkur apibendrinta visa informacija? Tiesiog nelabai turiu daug laiko skaitineti temas, o ju tiek daug ir jauciu visose yra daug geru dalyku
Labutis visoms svotelems
Prisijunciu ir as
Laukia pirmasis isbandymas rugpjucio 6 diena ir tikiuosi pasiseks
Gal yra kazkur apibendrinta visa informacija? Tiesiog nelabai turiu daug laiko skaitineti temas, o ju tiek daug ir jauciu visose yra daug geru dalyku
Taigi jeigu yra - is anksto didelis aciu
tabeliuk -
, nesinervuok - tu darei, ką reikėjo, o jei kompanija prasta pasitaikė, tai ne tavo kaltė
karamele - nerealios dėžutės
Kaip jas išlankstei? Aš kaip tik galvoju, kur man tuos 10 bučinių sutalpinti
QUOTE(rusrena @ 2011 06 20, 14:41)
Kaip smagu rusrena , kad viskas buvo saunu ir grazu
Labas visoms
Paskaiciau Tabeliuko istorija irgi taip ne faina pasidare. Darai vis is sirdies, o cia kaip slapiu skuduru
. Na tikiuosi maniskiai jaunieji neiskres jokio finto, bo gaus i ausi
. Bet dbr pradedu mastyt, kad viska reikia apgalvot jeigu lietus, kaip gamtoj su zaidimais ir t.t.
Apie karameles_21 dezutes tai is vis ner ka kalbet
Paskaiciau Tabeliuko istorija irgi taip ne faina pasidare. Darai vis is sirdies, o cia kaip slapiu skuduru
Apie karameles_21 dezutes tai is vis ner ka kalbet
QUOTE(youste @ 2011 06 20, 16:52)
tabeliuk -
, nesinervuok - tu darei, ką reikėjo, o jei kompanija prasta pasitaikė, tai ne tavo kaltė
Kaip jas išlankstei? Aš kaip tik galvoju, kur man tuos 10 bučinių sutalpinti 
tai i jas ir talpinau tuos buvinius zadejau pakuoti kaip dovaneles bet nelabai graziai gavos tai padariau taip o islanksciau is sios schemutes
na ką mielosios, uoj kiek praleidau
aš jau išsigandus buvau, kad niekas naujos temutės neužveda, vis bandžiau per paieškas ieškoti su užklausa "svočių" ir tik senas temutes terasdavo....galvoju, nu ne jau taip visos tyli, kame reikalas
tai gerai, kad sugalvojau paklausti lietaus lašo
sugrąžino mane pasiklydusią į kelią
o tai jau nebežinojau kur dėtis...
Papildyta:
Per tą laiką, kol buvau pasimetusi, pradėjau daryti saldainukus su folija
matau kad uoj darbelio daug laukia
taip pat išsigraviravau taures, nešiau į aštuonetą, sumokėjau už abi 40 lt padarė per pusvalanduką. Ilgai ieškojau tinkamų ir gražių žodžių, bet suradau, ir man jie net šiurpuliuką kelią 
Aš myliu gyvenimą nes jame esi tu,
Jei man lieptų pasirinkti gyvenimą be tavęs
Aš rinkčiausi akimirką su tavimi.
ir apačioje du balandukai
nuotraukytes įkelsiu vėliau.
Papildyta:
Per tą laiką, kol buvau pasimetusi, pradėjau daryti saldainukus su folija
Aš myliu gyvenimą nes jame esi tu,
Jei man lieptų pasirinkti gyvenimą be tavęs
Aš rinkčiausi akimirką su tavimi.
ir apačioje du balandukai
Sveikos mergaitės, mes vis dar švenčiam vestuves, todėl net nėra kada parašyti. Nepaisant gan prasto oro, vestuvės buvo superinės
Viskas pavyko šauniai pravesti, palyda išvis nepakartojama, žaidė ir vykdė viską, ką tik daviau. Ypač smagiai gavosi žaidimas :Agrastai ir braškės", lakstė visi po pievelę basi... kai gerai pailsėsiu būtinai pasirodysiu
O dabar einu prisijungsiu prie piršlio miegelio
Viskas pavyko šauniai pravesti, palyda išvis nepakartojama, žaidė ir vykdė viską, ką tik daviau. Ypač smagiai gavosi žaidimas :Agrastai ir braškės", lakstė visi po pievelę basi... kai gerai pailsėsiu būtinai pasirodysiu
QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 19, 19:03)
Sveikos svociutes,
....bet... viskas buvo sudina
taip sudina kad nebezinau nuo ko ir pradeti
vestuves buvo pacios prasciausios kokios tik gali buti
neturiu nei vieno gero zodzio...prasidejo visos blogybes nuo to kad isvaziave i gamta jauniesiems mes visas pulkas buvo giliai ******...jie pasake mums svarbiausia yra musu abieju fotosesija o ka veiksti jus mums vienodai.
....bet... viskas buvo sudina
Na, ka, belieka tik uzjausti, del tokiu jaunuju, kurie isties kaip parsiukai pasielge, jau kitaip tai tikrai net nepavadinciau
QUOTE(karamele_21 @ 2011 06 20, 18:35)
tai i jas ir talpinau tuos buvinius zadejau pakuoti kaip dovaneles bet nelabai graziai gavos tai padariau taip o islanksciau is sios schemutes 
O kaip tu schemutę atsisiutei?
QUOTE(juratele:) @ 2011 06 18, 18:53)
ten kur seniau vokiskeliu parduotuve buvo, beveik priesais katedra. ten pirkau grazia palinkejimu knyga 
tu gal iš Vilkaviškio
QUOTE(tabeliukas @ 2011 06 19, 18:03)
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 20, 11:47)
QUOTE(rusrena @ 2011 06 20, 13:41)
galima plačiau apie pasaką
QUOTE(rAktyvi @ 2011 06 20, 10:47)
Va dar tetė man kočėlą padarė.
Nagingas tas tavo tėtė
QUOTE(rusrena @ 2011 06 20, 12:41)
Savaitgalį atpiršliavau ketvirtas vestuves savo gyvenime. Viskas praėjo labai gerai, žinoma buvo truputėlį nesklandumų iš pradžių, bet bendram kontekste viskas buvo super.
Apie kitą dieną parašysiu kitą kartą
Kai bus nuotraukų būtinai sumesiu parodyti
Apie kitą dieną parašysiu kitą kartą
Kai bus nuotraukų būtinai sumesiu parodyti
Smagu girdėt, kad viskas puikiai pavyko
QUOTE(Niviuke @ 2011 06 20, 14:44)
Labutis visoms svotelems.
Sveika prisijungusi
Kažkaip užėjo noras išsilieti, nes prie kompo galiu prisėsti tik naktim, kai vyras naktinėj pamainoj dirba. Nes MB - mano mažius, tik dar negaliu apsispręsti ar jis mažesnis už dukrytę, ar ne. Nes dėmesio tai tikrai nemažiau už ją reikalauja:D
Mano dienos bėga lauke su dukryte, grįžtam tik pamiegoti pietukų. O per tas 1-2 val. tikrai nieko gero nepasidarau, nes mūsų kaime traukia tik OMNI Connect NUŠAUK briedį 3G spartusis internetas
QUOTE(ievuze.t @ 2011 06 20, 20:25)
Labai lauksim
QUOTE(ingulisBrk @ 2011 06 20, 20:43)
Sveikos mergaiGtės, mes vis dar švenčiam vestuves, todėl net nėra kada parašyti. Nepaisant gan prasto oro, vestuvės buvo superinės.
Smagu, kad dar vienas blynas išėjo labai pavykęs
QUOTE(youste @ 2011 06 20, 22:28)
O kaip tu schemutę atsisiutei? Įlindau į tą tinklapį,bet kažko neatidaro man jo
Aš, kaip absoliutiška bliondė, siunčiausi tiesiai iš čia
Pasirodysiu, ką nuveikiau per šiandieną:
[attachmentid=214074]
Nu jau baisiai savim patenkinta, nes pajudėjau iš mirties taško, nors iki egzamino - mažiau nei mėnuo
Kol MB savo mašiniuką servise taisė, tai aplaksčiau visą Radviliškį, tokių dalykėlių radau, tokių parduotuvių aptikau
Taip man šiandieninis apsipirkimas nuotaiką pakėlė, kad net susiskaičiavau baltus centus romantiškam vakarui (9,43 - beveik pusė tiek, kiek reikia
o kaip smėliuką dažote su guašu? taip ir nesupratau