dabar tik siek tiek pradejau dometis skyrybomis,dar dauk ko neiznau, bet uzkliuvo toks momentas;
jei sutuoktinis nesutinka skirtis - ar reikia pragyventi atskirai metus, kad galetu buti iteisintos skyrybos'?
o ka daryti jei neturiu kur eiti -sakykim dabar, o noriu skirtis, yra mazas vaikas, tai negi as dabar turiu iseiti su vaiku is namu, ir gyventi kazkur su juo metus, kad galeciau issiskirti?
ar yra kazkoks kitas variantas skyryboms, kad ir gyvenant kartu.?
Laba diena. Norėjau pasidomėti, ar šis dalykas, t.y. skyrybų paketas, yra realus? Tiksliau - lengvosskyrybos.lt
QUOTE(coyotukas @ 2012 11 29, 13:28)
Laba diena. Norėjau pasidomėti, ar šis dalykas, t.y. skyrybų paketas, yra realus? Tiksliau - lengvosskyrybos.lt
Kam jums to paketo? Kam bereikalingai pinigus metyti? pilnas internetas info ir pavyzdziu. Klauskit kas neaisku, ko ieskot, gal kas atsakys.

Sveikos
Būvau skyrybų centre,jie man paruošę visus dokumentus...Prieš tai,kai nusprendžiau skyrtis vyras pasakė,kad sutinka skyrtis ,tačiau kai pamatė kvitelį iš SC iš karto atsisakė skyrtis
V.ž,jau beveik trys menesiu gyvenu pragare. Turim du vaikus (11 ir 6 metų). Skyrtis norėjau senei,rašiau į forumą,bet kaip visada tai gaila pragyventus metus,tai šiaip laiko neturėjau nueiti paduoti skyriboms. Ir dar,ar galima patikėti visiems šitiems centrams,man pasakė,kad tenai tik pinigus už kiekvieną poperiuką ima (sumokėjau jau 200lt.),bet į tesmą žinoma dėl vyro nenoro skyrtis dokumentai neišsiusti. Šiaip iš viso teks apie 740 lt. sumokėti,bet vėl gi,jeigu jis nesutinka abėjų sutikimu man teks iš savo puses paduoti dokumentus.Labai nenoriu teistis,visas šiukšles iš namų nešti. Noriu kiek įmanoma civilizuotai išsiskyrtis,bet jis to nenori.
Mamos norc centre jie paruoše visus dokumentus,gal galėtume priminti kokių dokumentų reikia,gal teks pačiau užsiimti šiu labai sudetingu reikalu.

Būvau skyrybų centre,jie man paruošę visus dokumentus...Prieš tai,kai nusprendžiau skyrtis vyras pasakė,kad sutinka skyrtis ,tačiau kai pamatė kvitelį iš SC iš karto atsisakė skyrtis

Mamos norc centre jie paruoše visus dokumentus,gal galėtume priminti kokių dokumentų reikia,gal teks pačiau užsiimti šiu labai sudetingu reikalu.
QUOTE(astulka1 @ 2012 11 27, 21:48)
jei sutuoktinis nesutinka skirtis - ar reikia pragyventi atskirai metus, kad galetu buti iteisintos skyrybos'?

QUOTE(furyy @ 2012 12 11, 20:49)
zinoma, toks ir gyvenimas kartu..

bet bent iki skyrybu... kol issispres viskas.
dabar butugerai, koki nelabai brangu advokata susirasti siam reikalui....
QUOTE(Realesne @ 2012 10 31, 09:47)
isigalioja po 30d. sprendima nunesi i CMB ir issimi skyrybu liudijima
Niu žinokit, mergos, negaliu kaip nervai ima

QUOTE(wowa @ 2012 12 12, 16:07)
Niu žinokit, mergos, negaliu kaip nervai ima
Praėjo 1 mėnuo ir 2 savaitės po teismo, teismo sprendimą gavau į namus po 2 savaičių, vakar nueinu į CMS, o jie man sako, kad teismas dar neatsiuntė sprendimo, tai jie negali užregistruot santuokos nutraukimo
Liepė laukt. Tai ką man dabar daryt? Kiek dar laukt? 

skambinkit i teisma i paraginkit, kad greiciau siustu

Bandau surašyti pati pareiškimą dėl santuokos nutraukimo bendru sutarimu, vyras turi keletą kreditorių, kaip aš turiu pranešti kreditoriams apie santuokos nutraukimo faktą? Ar yra kažkokia forma? Nes kaip suprantu jie man turėtų atsiūsti sutikimą, kad sutinka, kad vyro kreditai ir lieka vyro kreditais.

Sveikos,jei vyras po skyrybu vistiek nemoka alimentu,nors dirba oficialiai,reikia per anstolius paduoti?
QUOTE(zaliake @ 2013 01 18, 20:44)
Bandau surašyti pati pareiškimą dėl santuokos nutraukimo bendru sutarimu, vyras turi keletą kreditorių, kaip aš turiu pranešti kreditoriams apie santuokos nutraukimo faktą? Ar yra kažkokia forma? Nes kaip suprantu jie man turėtų atsiūsti sutikimą, kad sutinka, kad vyro kreditai ir lieka vyro kreditais. 

sioje temoje buvo jau apie tai kalbeta
Papildyta:
QUOTE(camil@ @ 2013 01 20, 09:16)
Sveikos,jei vyras po skyrybu vistiek nemoka alimentu,nors dirba oficialiai,reikia per anstolius paduoti?
taip. pasiimat vykdomaja rasta is teismo i pas antstolius.
aciu labai