Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(raganiukstiene @ 2012 11 13, 01:24)
Laba
O jusu su advokatu kalbejotes?
pagal lt istatymus, vyro neistikybe lygi 0 skyrybu atveju, ty skiria, pagal lygias galimybes, ka uzgyvenot santuokoj dalina per puse, jei vaikas yra tada didesne puse, ty dar buto dali vaikas gauna, islaikyma priskiria,
bet apie moraline kompensacija ir visa kita na iki 2000lt galima gauti. zodziu nieko gero.
cia mano zinios siuo klausimu.

sveiki, yra advokatas, yra mano ieskinys, dar tik teismo nebuvo. Yra 2 bendri vaikai, uzgyventi per 11 santuokos metu, yra naujas butas, uz kuri paskola as dar mokesiu keliolika metu. Man nereikia ten jokiu moraliniu zalu atlyginimo, as tik noriu ramiai gyventi su vaikais be vyro musu bute, taciau matau, kad jo kaltes irodymas yra laai sudetingas dalykas. JIs pinigu turi, priprates viska nusipirkti, minejo, kad jam advokatas ir liudininku pristatys, kad mane sudirbti. O as liudininku nelabai turiu, konfliktai vyksta namuose, girdi tik vaikai. Jis manes nemusa, nors grasina su kumsciu pastoviai, taciau jau zinau, jog deja tai ne priezastis kviesti policija. Policija jau buvau kvietusi, taciau kol policija atvaziuoja, jis pabega is namu.

Taip pat gal zinote, kokiomis dalimis paprastai dalinamas turtas esant nepilnameciams vaikams, musu atveju 2 vaikai.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Baiba @ 2012 11 13, 06:15)
sveiki, yra advokatas, yra mano ieskinys, dar tik teismo nebuvo. Yra 2 bendri vaikai, uzgyventi per 11 santuokos metu, yra naujas butas, uz kuri paskola as dar mokesiu keliolika metu. Man nereikia ten jokiu moraliniu zalu atlyginimo, as tik noriu ramiai gyventi su vaikais be vyro musu bute, taciau matau, kad jo kaltes irodymas yra laai sudetingas dalykas. JIs pinigu turi, priprates viska nusipirkti, minejo, kad jam advokatas ir liudininku pristatys, kad mane sudirbti. O as liudininku nelabai turiu, konfliktai vyksta namuose, girdi tik vaikai. Jis manes nemusa, nors grasina su kumsciu pastoviai, taciau jau zinau, jog deja tai ne priezastis kviesti policija. Policija jau buvau kvietusi, taciau kol policija atvaziuoja, jis pabega is namu.

Taip pat gal zinote, kokiomis dalimis paprastai dalinamas turtas esant nepilnameciams vaikams, musu atveju 2 vaikai.
Aciu.

advokatas jums turejo tai paaiskinti. tiek paskola tiek butas dalinasi lygiai. jei irodysit kad del jo kaltes gali jum daugiau. VAIKAMS NESIDALINA.
Atsakyti
Gal kam nors tekę susidurt su tokia situacija...na, kiek kvailoka gal ta situacija...
Teismo sprendimas įsigalios lapkričio 22d... bet mes kaip ir susitaikėm su vyru blush2.gif Ar įmanoma kažkaip sustabdyt tą teismo sprendimą. Ar čia jau viskas "šaukštai po pietų"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2012 11 19, 12:28)
Gal kam nors tekę susidurt su tokia situacija...na, kiek kvailoka gal ta situacija...
Teismo sprendimas įsigalios lapkričio 22d... bet mes kaip ir susitaikėm su vyru  blush2.gif Ar įmanoma kažkaip sustabdyt tą teismo sprendimą. Ar čia jau viskas "šaukštai po pietų"?  ax.gif

kiek man zinoma kad 30 dienu laikotarpyje nuo tada kai jus teisme isskyre, galima kreiptis i teisma, kad sustabdytu skyrybas.
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2012 11 19, 11:53)
kiek man zinoma kad 30 dienu laikotarpyje nuo tada kai jus teisme isskyre,  galima kreiptis i teisma, kad sustabdytu skyrybas.

bet tai reikia kažkokį prašymą abiejų vardu rašyt ar kaip tas "stabdymo" procesas vyksta?
Atsakyti
vat sito nezinau, bet atsimenu, kad teiseja minejo, kad taip galima.
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2012 11 19, 09:28)
Teismo sprendimas įsigalios lapkričio 22d... bet mes kaip ir susitaikėm su vyru  blush2.gif Ar įmanoma kažkaip sustabdyt tą teismo sprendimą. Ar čia jau viskas "šaukštai po pietų"?  ax.gif

biggrin.gif normali situacija smile.gif reikia rasyti apygardos teismui apeliacini skunda....jei spesit, ir ji paduoti iki 22 d, tam teismui kuris isskyre. jei ne, gausit zenytis is naujo biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Džiaugtis reikia, tokia pasikeitusia į gera situacija- o sprendimas visuomet yra 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
pries metus mire anyta,ir savo turta-2kamb.buta,bei 2ha zemes paliko dviems sunums lygiomis dalimis per puse.
vyro broliene nutare skirtis,jie augina nepilnamete dukra,kuri nori gyventi su mama.
klausimas,ar broliene gali pretenduoti i dali paveldeto turto-tiksliau i savo sutuoktinio dali.
dekui
Atsakyti
QUOTE(Koso @ 2012 11 24, 19:48)
sveiki,
pries metus mire anyta,ir savo turta-2kamb.buta,bei 2ha zemes paliko dviems sunums lygiomis dalimis per puse.
vyro broliene nutare skirtis,jie augina nepilnamete dukra,kuri nori gyventi su mama.
klausimas,ar broliene gali pretenduoti i dali paveldeto turto-tiksliau i savo sutuoktinio dali.
dekui

nelabai sitoj temoj paklauset 4u.gif

bet atsakysiu. Broliene negali pretenduoti i turto dali, paveldeta jusu brolio. Kazkada i ji pretenduos ju vaikas, nesvarbu u kuo liks dbr gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2012 11 25, 10:41)
nelabai sitoj temoj paklauset  4u.gif

bet atsakysiu. Broliene negali pretenduoti i turto dali, paveldeta jusu brolio. Kazkada i ji pretenduos ju vaikas, nesvarbu u kuo liks dbr gyventi.

dekui uz atsakyma.
kazin ar ju dukrai teks peveldejimas,tevas greiciau viska prasvilps.
Atsakyti
QUOTE(Koso @ 2012 11 25, 18:50)
dekui uz atsakyma.
kazin ar ju dukrai teks peveldejimas,tevas greiciau viska prasvilps.

biggrin.gif cia jau tevo teise..,. smile.gif
Atsakyti