QUOTE(raganiukstiene @ 2012 11 13, 01:24)
Laba
O jusu su advokatu kalbejotes?
pagal lt istatymus, vyro neistikybe lygi 0 skyrybu atveju, ty skiria, pagal lygias galimybes, ka uzgyvenot santuokoj dalina per puse, jei vaikas yra tada didesne puse, ty dar buto dali vaikas gauna, islaikyma priskiria,
bet apie moraline kompensacija ir visa kita na iki 2000lt galima gauti. zodziu nieko gero.
cia mano zinios siuo klausimu.
O jusu su advokatu kalbejotes?
pagal lt istatymus, vyro neistikybe lygi 0 skyrybu atveju, ty skiria, pagal lygias galimybes, ka uzgyvenot santuokoj dalina per puse, jei vaikas yra tada didesne puse, ty dar buto dali vaikas gauna, islaikyma priskiria,
bet apie moraline kompensacija ir visa kita na iki 2000lt galima gauti. zodziu nieko gero.
cia mano zinios siuo klausimu.
sveiki, yra advokatas, yra mano ieskinys, dar tik teismo nebuvo. Yra 2 bendri vaikai, uzgyventi per 11 santuokos metu, yra naujas butas, uz kuri paskola as dar mokesiu keliolika metu. Man nereikia ten jokiu moraliniu zalu atlyginimo, as tik noriu ramiai gyventi su vaikais be vyro musu bute, taciau matau, kad jo kaltes irodymas yra laai sudetingas dalykas. JIs pinigu turi, priprates viska nusipirkti, minejo, kad jam advokatas ir liudininku pristatys, kad mane sudirbti. O as liudininku nelabai turiu, konfliktai vyksta namuose, girdi tik vaikai. Jis manes nemusa, nors grasina su kumsciu pastoviai, taciau jau zinau, jog deja tai ne priezastis kviesti policija. Policija jau buvau kvietusi, taciau kol policija atvaziuoja, jis pabega is namu.
Taip pat gal zinote, kokiomis dalimis paprastai dalinamas turtas esant nepilnameciams vaikams, musu atveju 2 vaikai.
Aciu.