Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(kumpiene @ 2013 02 09, 21:05)
Labas

Galiu as is savo varpines?
Siaip del tikslumo: esu issikyrusi... pries gera menesi  4u.gif Turiu du vaikus. TAip sakant praejus visa sita pragara...
pritariu, jei Tau namuose negerai ir gyvenimo nesieji su zmogum skirtis... Viskas ok.
Bet dabar ta Kanada... nu nepyk bet man taip nerimta... Ar tu ta zmogu maciusi esi? Nu kazkaip ma labai jau keistai nuskambejo  unsure.gif

As gal tik nelabai mokejau paaiskinti smile.gif atsiprasau. Taip ta zmogu zinau geriau nei savo vyra...
Ji zinau jau 8m ir bendrauju su juo tiek pat. Tik niekada negalvojau,kad galeciau santykius su juo pakelti i aukstesni lygi. O jis visada tikejosi ir lauke manes...todel kai prabilau apie nesutarimus seimoje ir nora skirtis...manau jis nudziugo ir tuo paciu sunerimo del mano ateities ir vaiko geroves.
Papildyta:
QUOTE(balticgirl @ 2013 02 09, 20:51)
As tai ir vadinu "atemimu", nes tada salygas diktuotu jis.
O as nesutinku su jusu paryskintais zodziais... Jei motina yra nuolat izeidinejama ir uzgauliojama, tas persiduoda ir vaikui. Neveltui kitose salyse smurtas pries mama yra prilyginamas ir smurtui pries vaika. Jusu atveju jis yra zodinis. Ir jis nera geras tevas, mano nuomone, jei leidzia jus menkinti ir pats ta daro. Nes visa iskratyta viduje, ar galite islikti rami prie vaiko? Nepergyventi del isgirstu zodziu? Negalite. Vaikui persiduoda ir jusu nerimas. Nukencia jusu santykiu kokybe su vaiku, butent del vyro elgesio. Taip kad... neuzstokite jo.

Aciu uz patarimus! 4u.gif
Na bet jei as nesusirasciau darbo taip greitai? Ir jei man priteis vaiko globa....ir jei tik priteis as iskart noresiu isvazioti, vyras negali uzgincyti tam? sakyti,kad ne tu negali niekur vaziuoti ir t.t. kiek zinau tevas irgi turi leidima kazkoki pasirasyti...jei nori vaika per siena issivezti.

Dar norejau paklausti, jei vaiko globa atitektu jam...ar galeciau po tam tikro laiko paduoti ji i teisma,kad noriu susigrazinti vaiko globa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simusim: 09 vasario 2013 - 21:45
QUOTE(simusim @ 2013 02 09, 21:15)
As gal tik nelabai mokejau paaiskinti smile.gif atsiprasau. Taip ta zmogu zinau geriau nei savo vyra...
Ji zinau jau 8m ir bendrauju su juo tiek pat. Tik niekada negalvojau,kad galeciau santykius su juo pakelti i aukstesni lygi. O jis visada tikejosi ir lauke manes...todel kai prabilau apie nesutarimus seimoje ir nora skirtis...manau jis nudziugo ir tuo paciu sunerimo del mano ateities ir vaiko geroves.
Papildyta:

Aciu uz patarimus!  4u.gif 
Na bet jei as nesusirasciau darbo taip greitai? Ir jei man priteis vaiko globa....ir jei tik priteis as iskart noresiu isvazioti, vyras negali uzgincyti tam? sakyti,kad ne tu negali niekur vaziuoti ir t.t. kiek zinau tevas irgi turi leidima kazkoki pasirasyti...jei nori vaika per siena issivezti.

Dar norejau paklausti, jei vaiko globa atitektu jam...ar galeciau po tam tikro laiko paduoti ji i teisma,kad noriu susigrazinti vaiko globa?

Darbas nera butinas, kad prisiteist vaika, taciau tai butu dar vienas parodymas, kad vaikui su jumis geriau. Jei yra kas jums padeda siuo metu gyvent atskirai ir issilaikyt, padengt keliones pas vaika, as jusu vietoje ieskociau dar ir budo kaip nuolat gyvent su vaiku. Net jei tas reikstu paprasyt didesnes paramos/susirasti darbeli, issinuomuoti kita buta ir pasamdyti aukle. Jei gyvenate nedideliame mieste, jos nera brangios.

Teismo metu bus nustatyta pastovi vaiko gyvenamoji vieta. Galite prasyti, kad konkreciau paminetu, kad ji butu su jumis tiek Lietuvoje, tiek uzsienyje (ivardyti nera svarbu). Tas veliau gali padeti, jei vyras bandytu sustabdyti vaiko isvezima. Bet faktiskai, manau jis mazai ka galetu pakeisti, jei vaikas bus priteistas jums.

Del vaiko globos nustatymo su vyru as jusu nesuprantu schmoll.gif Net jei pagal jus tai butu laikina. Vaikas nera daiktas ir net geriausias vyras pasaulyje ir jokie mokslai nera verti tokio rizikavimo ta vaika prarast visiem laikam. Is kur jus zinot savo vyro planus? O jei jis isvaziuos gyventi i kokia Airija su vaiku, kas tada? Legaliai ta gales padaryti, jei vaiko adresas bus nustatytas su juo. Kuo remsit nora susigrazinti vaika, jei dabar mastot apie tokius dalykus? Ar privazinesit is Kanados i teismus Lietuvoje? Ar zinot, kad tik istekejusi Kanadoje, kuri laika net negalesit isvykti is salies, kol gausit pastovius dokumentus? Be to, abejoju ar atgautumet vaika nes busit kaip ir savo noru ilgam palikus sali, tuo paciu nelankysit ir dukros ir kaip tas atrodys teisme?
Atsakyti
QUOTE(balticgirl @ 2013 02 09, 23:23)
Darbas nera butinas, kad prisiteist vaika, taciau tai butu dar vienas parodymas, kad vaikui su jumis geriau. Jei yra kas jums padeda siuo metu gyvent atskirai ir issilaikyt, padengt keliones pas vaika, as jusu vietoje ieskociau dar ir budo kaip nuolat gyvent su vaiku. Net jei tas reikstu paprasyt didesnes paramos/susirasti darbeli, issinuomuoti kita buta ir pasamdyti aukle. Jei gyvenate nedideliame mieste, jos nera brangios.

Teismo metu bus nustatyta pastovi vaiko gyvenamoji vieta. Galite prasyti, kad konkreciau paminetu, kad ji butu su jumis tiek Lietuvoje, tiek uzsienyje (ivardyti nera svarbu). Tas veliau gali padeti, jei vyras bandytu sustabdyti vaiko isvezima. Bet faktiskai, manau jis mazai ka galetu pakeisti, jei vaikas bus priteistas jums.

Del vaiko globos nustatymo su vyru as jusu nesuprantu schmoll.gif Net jei pagal jus tai butu laikina. Vaikas nera daiktas ir net geriausias vyras pasaulyje ir jokie mokslai nera verti tokio rizikavimo ta vaika prarast visiem laikam. Is kur jus zinot savo vyro planus? O jei jis isvaziuos gyventi i kokia Airija su vaiku, kas tada? Legaliai ta gales padaryti, jei vaiko adresas bus nustatytas su juo. Kuo remsit nora susigrazinti vaika, jei dabar mastot apie tokius dalykus? Ar privazinesit is Kanados i teismus Lietuvoje? Ar zinot, kad tik istekejusi Kanadoje, kuri laika net negalesit isvykti is salies, kol gausit pastovius dokumentus? Be to, abejoju ar atgautumet vaika nes busit kaip ir savo noru ilgam palikus sali, tuo paciu nelankysit ir dukros ir kaip tas atrodys teisme?

Ne as nesakau,kad mokslai ir vyras man yra svarbiausi. As net nenoriu pagalvoti, kad vaika prarasciau. As tik esu ibauginta vyro zodziu,kad vaiko as negausiu.... todel ir baiminuosi, jei vaikas paliks pas teva...ka tada daryti. Ar imanoma kazkaip susigrazinti. O butent dabar tai tikrai imsiuosi visu imanomu priemoniu,kad vaikas paliktu man...ir as suprantu,kad vaikas nera daiktas..... tik jauciu dideli nora is manes ja atimti, todel kartais tai privercia supanikuoti mane.
Niekas nera vertas,kad as imciau ir lengvai leisciau vyrui pasilikti dukrele....
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2013 02 09, 23:30)
Ne as nesakau,kad mokslai ir vyras man yra svarbiausi. As net nenoriu pagalvoti, kad vaika prarasciau. As tik esu ibauginta vyro zodziu,kad vaiko as negausiu.... todel ir baiminuosi, jei vaikas paliks pas teva...ka tada daryti. Ar imanoma kazkaip susigrazinti. O butent dabar tai tikrai imsiuosi visu imanomu priemoniu,kad vaikas paliktu man...ir as suprantu,kad vaikas nera daiktas..... tik jauciu dideli nora is manes ja atimti, todel kartais tai privercia supanikuoti mane.
Niekas nera vertas,kad as imciau ir lengvai leisciau vyrui pasilikti dukrele....

Jei jus nesat asociali, o tokia nesate, tokiu atveju vyrui prisiteisti vaika butu labai sunku. As jum nuosirdziai patariu pirmadieni susirast advokata ar du konsultacijai. Issakyt savo baimes. Pamatysite, viskas bus gerai. Vyro zodziai ir noras atimti vaikus skyrybu metu, yra gan iprastas dalykas teismu praktikoje. Ta pati perejau ir as. Bet tai ir lieka tik gasdinimo zodziais, nebent jus nuleistumet rankas ar pati to vaiko nenoretumete. Dabar stenkites kuo daugiau buti su dukrele ir prasykit draugo padeti su kt.butu kuris butu arciau aukles ar darzelio, kad nuolat galetumet gyventi su dukryte.
Atsakyti
QUOTE(balticgirl @ 2013 02 10, 00:31)
Jei jus nesat asociali, o tokia nesate, tokiu atveju vyrui prisiteisti vaika butu labai sunku. As jum nuosirdziai patariu pirmadieni susirast advokata ar du konsultacijai. Issakyt savo baimes. Pamatysite, viskas bus gerai. Vyro zodziai ir noras atimti vaikus skyrybu metu, yra gan iprastas dalykas teismu praktikoje. Ta pati perejau ir as. Bet tai ir lieka tik gasdinimo zodziais, nebent jus nuleistumet rankas ar pati to vaiko nenoretumete. Dabar stenkites kuo daugiau  buti su dukrele ir prasykit draugo padeti su kt.butu kuris butu arciau aukles ar darzelio, kad nuolat galetumet gyventi su dukryte.

Na su darbu nera taip lengva.....susirasti darba kuris truktu iki 17h. Planuoju pasiimti dukrele ir vaziuoti pas mama i klaipeda. Gyvensiu ten su dukryte ir mama mano sake pades....todel nemanau,kad kas galetu atimti dukryte. ir buciau ten su ja iki teismo sprendimo....
Ir kai teismo metu bus nustatyta gyvenamoji vieta...prasysiu,kad konkreciau,kad galiu dukryte butu su manimi tiek Lietuvoje, tiek uzsienyje... Tada jau ja galesiu issivezti i Kanada
Atsakyti
Ar yra pazymu galiojimo terminai kazkokie?
Registru centro, regitra ir seniunija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 02 01, 19:36)
teoriskai istat. numato, praktiskai teismai netaiko

Taiko.
Atsakyti
QUOTE(-Juodre- @ 2013 02 17, 14:02)

Jei igalioji astovauti advokata tai taip, bet ir tai gali pareikalauti saliu dalyvavimo.

Prasom placiau, kuriam mieste jums pritaike?
Atsakyti
Laba. 4u.gif Gal kas yra susidure ssu skirybom internetu ?
Esu per interneta labai lengvai susitvarkius alimentus internetu is praeito vyro draugisku sutikimu,o daba ,kai taip sekesi su alimentais,galvoju skirybas susitvarkyti g.gif .
Gal kas gali patarti ? Kaip sakant advokatu slenksciu minti nesinori .
Atsakyti
QUOTE(Juros puta @ 2013 02 21, 16:50)
Laba.  4u.gif  Gal kas yra susidure ssu skirybom internetu ?
Esu per interneta labai lengvai susitvarkius alimentus internetu is praeito vyro draugisku sutikimu,o daba ,kai taip sekesi su alimentais,galvoju skirybas susitvarkyti  g.gif  .
Gal kas gali patarti ? Kaip sakant advokatu slenksciu minti nesinori .

biggrin.gif nesuprantu ka cia tartis, jeigu patiko tai pirmyn bigsmile.gif
Atsakyti
Laba, turiu tokiu klausimu, gal kas susidure ir gali atsakyti...
Skiriantis bendru sutarimu:
1. ar reikia pateikti pazymas is Reigistru centro, is Regitros?;
2. ar reikia pateikti pazymas is darbovietes apie darbo uzmokesti?
Is anksto aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Is regitros,regitru centro,seniunijos tikrai reikia. Apie darbo uzmokesti nereikejo.
Atsakyti