QUOTE(kumpiene @ 2013 02 09, 21:05)
Labas
Galiu as is savo varpines?
Siaip del tikslumo: esu issikyrusi... pries gera menesi
Turiu du vaikus. TAip sakant praejus visa sita pragara...
pritariu, jei Tau namuose negerai ir gyvenimo nesieji su zmogum skirtis... Viskas ok.
Bet dabar ta Kanada... nu nepyk bet man taip nerimta... Ar tu ta zmogu maciusi esi? Nu kazkaip ma labai jau keistai nuskambejo
Galiu as is savo varpines?
Siaip del tikslumo: esu issikyrusi... pries gera menesi

pritariu, jei Tau namuose negerai ir gyvenimo nesieji su zmogum skirtis... Viskas ok.
Bet dabar ta Kanada... nu nepyk bet man taip nerimta... Ar tu ta zmogu maciusi esi? Nu kazkaip ma labai jau keistai nuskambejo

As gal tik nelabai mokejau paaiskinti

Ji zinau jau 8m ir bendrauju su juo tiek pat. Tik niekada negalvojau,kad galeciau santykius su juo pakelti i aukstesni lygi. O jis visada tikejosi ir lauke manes...todel kai prabilau apie nesutarimus seimoje ir nora skirtis...manau jis nudziugo ir tuo paciu sunerimo del mano ateities ir vaiko geroves.
Papildyta:
QUOTE(balticgirl @ 2013 02 09, 20:51)
As tai ir vadinu "atemimu", nes tada salygas diktuotu jis.
O as nesutinku su jusu paryskintais zodziais... Jei motina yra nuolat izeidinejama ir uzgauliojama, tas persiduoda ir vaikui. Neveltui kitose salyse smurtas pries mama yra prilyginamas ir smurtui pries vaika. Jusu atveju jis yra zodinis. Ir jis nera geras tevas, mano nuomone, jei leidzia jus menkinti ir pats ta daro. Nes visa iskratyta viduje, ar galite islikti rami prie vaiko? Nepergyventi del isgirstu zodziu? Negalite. Vaikui persiduoda ir jusu nerimas. Nukencia jusu santykiu kokybe su vaiku, butent del vyro elgesio. Taip kad... neuzstokite jo.
O as nesutinku su jusu paryskintais zodziais... Jei motina yra nuolat izeidinejama ir uzgauliojama, tas persiduoda ir vaikui. Neveltui kitose salyse smurtas pries mama yra prilyginamas ir smurtui pries vaika. Jusu atveju jis yra zodinis. Ir jis nera geras tevas, mano nuomone, jei leidzia jus menkinti ir pats ta daro. Nes visa iskratyta viduje, ar galite islikti rami prie vaiko? Nepergyventi del isgirstu zodziu? Negalite. Vaikui persiduoda ir jusu nerimas. Nukencia jusu santykiu kokybe su vaiku, butent del vyro elgesio. Taip kad... neuzstokite jo.
Aciu uz patarimus!

Na bet jei as nesusirasciau darbo taip greitai? Ir jei man priteis vaiko globa....ir jei tik priteis as iskart noresiu isvazioti, vyras negali uzgincyti tam? sakyti,kad ne tu negali niekur vaziuoti ir t.t. kiek zinau tevas irgi turi leidima kazkoki pasirasyti...jei nori vaika per siena issivezti.
Dar norejau paklausti, jei vaiko globa atitektu jam...ar galeciau po tam tikro laiko paduoti ji i teisma,kad noriu susigrazinti vaiko globa?