Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(Ronny @ 2013 02 27, 08:58)
nei karto, kiek turėjau bylų bendru sutarimu, jei sutarta išlaikymo suma ir nėra dėl jos ginčo, nereikėjo dėti jokių pažymų apie pajamas.
Dar temoje skaičiau apie klausimą dėl skyrybų bendru sutarimu neatvykstant į teismo posėdį. Taip, galima ir taip. Dažniausiai tai įmanoma kai nėra nepilnamečių vaikų.

drinks_cheers.gif as kai skyriausi,tai vyra sparase rastiskai kiek mokes vaikui ir viskas.Beje nei vienam posedyje jis nedalyvavo,3kart buvo ir iskyre be jo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2013 02 27, 17:40)
Priklauso nuo teisejo.

priklauso nuo argumentacijos, vien paprašyti neužtenka.
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2013 02 28, 12:59)
priklauso nuo argumentacijos, vien paprašyti neužtenka.

pasilikim kiekviena prie sawo nuomones, i rneklaidinkim zmoniu 4u.gif .
Atsakyti
Sveiki,
norejau paklausti. Noriu skirtis, turim pasieme greituju kreditu ir kelios is ju paduotos antstoliams. Kaip gauti kreditoriu sutikima skirtis? Ar reikia tik juos informuoti kad skiriesi? Aciu labai
Atsakyti
Sveiki!

Gal galėtumete patarti gerą (patyrusį) skirybų advokatą konsultacijai ir skyriboms Vilniuje? (tik ne pigios ar greitos skirybos). Arba kur rasti ju sarasą internete? Gal kitame forume?

Atleiskite, jei kuriu jau sukurtą temą... neradau.

Aš ketinu skirtis Lietuvoje, bet dabar gyvenu su vyru viename būtę Anglijoje pirkta prieš 2 metus. Su vyrų gyvenome kartu 30 metu, vaikai jau suauge, skolų nėra. Turime butą Vilniuje,kur gyvenome kartu su vyro šeima nuo tarybų laikų. Prieš pūsę metų jam užėjo, kad nori gyventi vienas ir man nieko nepriklauso, kadangi jis dirbo ir už viską mokėjo. Dabar jis nedirba, bet aš dirbu. Skajčiuoja kiekvieną centą. Gyvenimas tapo neįmanomas... verysad.gif

Vyras nori skirybų, bet nenori nieko mokėti, netgi už skirybas (dar nori, kad ir aš visus popierius pildyčau, nes jį viskas patenkina). Matau, kad nesusitarsime... unsure.gif

Aš tikrai pati nesusitvarkisiu. Jau 7 metus gyvenu Anglijoje o anglų kalbos taip ir neišmokau, skirybu Anglijoje nepatemsiu, kad labai brangios ir dėl kalbos(. Todėl norėčiau skirtis Lietuvoje. žinau, kad ir čia bus nepigios(.

Labai ačiu už patarimus,

Kristina
Atsakyti
Sveiki,

jei nesudarėte vedybų sutarties, ir turtas įgytas pirkimu, turto 1/2 priklauso Jums pagal LR CK, lai šneka, ką nori tas Jūsų vyras, tačiau taip nėra, kaip jis sako. Patarčiau kreiptis į Ugnių Pėdnyčią, labai geras advokatas, jis K. Pėdnyčios sūnus. Čia jų svetainė.http://www.advokataikpp.lt/
Bet ar ikrai Jums reikia advokato? Jūsų atvejis nėra sudėtingas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Trofeja @ 2013 03 04, 13:54)
Sveiki,
norejau paklausti. Noriu skirtis, turim pasieme greituju kreditu ir kelios is ju paduotos antstoliams. Kaip gauti kreditoriu sutikima skirtis? Ar reikia tik juos informuoti kad skiriesi? Aciu labai

informuoti ir nusiusti sutarti.
Atsakyti
Tikiuosi bent kokia kalba esate ismokus...galima juk anglijoj rusu ar lenku kalba pasinaudoti.
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2013 03 04, 16:55)
Sveiki,

jei nesudarėte vedybų sutarties, ir turtas įgytas pirkimu, turto 1/2 priklauso Jums pagal LR CK, lai šneka, ką nori tas Jūsų vyras, tačiau taip nėra, kaip jis sako. Patarčiau kreiptis į Ugnių  Pėdnyčią, labai geras  advokatas, jis K. Pėdnyčios sūnus. Čia jų svetainė.http://www.advokataikpp.lt/
Bet ar ikrai Jums reikia advokato? Jūsų atvejis nėra sudėtingas... unsure.gif

Ačiū už atsakymą. Dėja, nesu tikra ar b buvo igytas pirkimu: Būtas Anglijoje buvo pirktas. Vyras sako, kad jam visą sumą "paskolino" jo brolis. Būtas Vilniuje įrasytas vyro vardu, bet kaip teisė perėjo nuo jo tėvo, as vėl nesu tikra (gal buvo "padovanotas"). Viskas įvyko tarybų laikais, kai jo tevelis paliko mums būtą ir įsikraustė į atskirą būtą.

Nežinau, kokių dokumentų reikėtų gauti Anglijoje, kokius versti, su apostiliu.. kaip įvertinti būtus Anglijoje ir Lietuvoje, kad vyras vertinimo neapskustu. Jis tikrai mažins savo dalį ir dydins mano. Aš galėciau pabandyti padariti viską pati, bet manau konsultacijos reikės. Neradau panašaus atvėjo internete verysad.gif

Ačiū
Atsakyti
Sveiki, as Jums I az ryt surasysiu, kokiu dokumentu reikia, skirkites Lietvoje, bus pigiau , be to juk Lietuvoje santuoka sudarete, esate LTU pilieciai, tai ir nutrauksite ja Lietuvoje; as teisininke, tik Lietuvoje ne gyvenu, tad galiu padeti tik nuotoliniu budu. Iki ryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo In hell: 05 kovo 2013 - 01:13
QUOTE(In hell @ 2013 03 04, 23:11)
Sveiki, as Jums I az ryt surasysiu, kokiu dokumentu reikia, skirkites Lietvoje, bus pigiau , be to juk Lietuvoje santuoka sudarete, esate LTU  pilieciai, tai ir nutrauksite ja Lietuvoje; as teisininke, tik Lietuvoje ne gyvenu, tad galiu padeti tik nuotoliniu budu. Iki ryt smile.gif

Labai Jums ačiū už pagalbą. Bandysiu KPP advokatus.

Atsakyti
Sveiki,noreciau pasiteiraut.su vaikais esu deklaravus gyvenama vieta pas antra vyra.Kaip butu skyrybu atveju?Jis mus tures teise isdeklaruot?
Atsakyti