Sveiki!
Gal galėtumete patarti gerą (patyrusį) skirybų advokatą konsultacijai ir skyriboms Vilniuje? (tik ne pigios ar greitos skirybos). Arba kur rasti ju sarasą internete? Gal kitame forume?
Atleiskite, jei kuriu jau sukurtą temą... neradau.
Aš ketinu skirtis Lietuvoje, bet dabar gyvenu su vyru viename būtę Anglijoje pirkta prieš 2 metus. Su vyrų gyvenome kartu 30 metu, vaikai jau suauge, skolų nėra. Turime butą Vilniuje,kur gyvenome kartu su vyro šeima nuo tarybų laikų. Prieš pūsę metų jam užėjo, kad nori gyventi vienas ir man nieko nepriklauso, kadangi jis dirbo ir už viską mokėjo. Dabar jis nedirba, bet aš dirbu. Skajčiuoja kiekvieną centą. Gyvenimas tapo neįmanomas...
Vyras nori skirybų, bet nenori nieko mokėti, netgi už skirybas (dar nori, kad ir aš visus popierius pildyčau, nes jį viskas patenkina). Matau, kad nesusitarsime...
Aš tikrai pati nesusitvarkisiu. Jau 7 metus gyvenu Anglijoje o anglų kalbos taip ir neišmokau, skirybu Anglijoje nepatemsiu, kad labai brangios ir dėl kalbos(. Todėl norėčiau skirtis Lietuvoje. žinau, kad ir čia bus nepigios(.
Labai ačiu už patarimus,
Kristina