Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos

QUOTE(milaaa @ 2011 08 31, 12:36)

taigi visada apsimoka tartis geruoju bigsmile.gif

Daznai susitarti geruoju tiesiog neimanoma... Net kai nori visa turta palikt antrai pusei, kad tik paliktu ramybeje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumosSniegas @ 2011 08 31, 12:57)
tas ir yra, kad už dyka nenoriu smile.gif priešingai - už profesionalią konsultaciją mielai sumokėčiau smile.gif

tuomet turbut jos ne forumuose ieskoti reiktu schmoll.gif kreipkites i profesionalu praktikuojanti teisininka 4u.gif

QUOTE(bumbasi @ 2011 08 31, 14:01)
Daznai susitarti geruoju tiesiog neimanoma... Net kai nori visa turta palikt antrai pusei, kad tik paliktu ramybeje... smile.gif

o antra puse pakankamai finansiskai pasiruosusi ilgam bylinejimuisi?
galima paduoti ieskini, sumoketi zymini mokesti, skirtis del sutuoktinio kaltes(jei tokia yra). jei kalte pavyktu irodyti, prasyti priteisti bylinejimosi islaidas( teismo, advokato jusu).
nenoreciau net galvoti, kokia suma susidarytu sumoketi, jei dalytu busta ar neprasta automobili blink.gif doh.gif pinigai vejais del uzsispyrimo ir netoliaregiskumo doh.gif
paprastai, advokatui suprantamai paaiskinus, kiek papildomai kainuoja toks uzsispyrimas, oziai greitai isgaruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2011 08 31, 13:05)
ir labai dažnai taip būna  smile.gif

o atsiprasau kokie gali buti dalijami patarimai... kas cia rase, kiekvienoj sitacijoj savaip... pati skyriausi graziuoju... kaip vadinu.. dabar MB skiriasi piktuoju.. ir lygiai taip forume bandziau rasti kazkokios naudingos info.. bet cia taip nera, nes kiekvienas zmogus daro kaip jam geriau.. ir advokatai dirba tais klausimais..

Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2011 08 31, 16:57)

o antra puse pakankamai finansiskai pasiruosusi ilgam bylinejimuisi?
galima paduoti ieskini, sumoketi zymini mokesti, skirtis del sutuoktinio kaltes(jei tokia yra). jei kalte pavyktu irodyti, prasyti priteisti bylinejimosi islaidas( teismo, advokato jusu).
nenoreciau net galvoti, kokia suma susidarytu sumoketi, jei dalytu busta ar neprasta automobili blink.gif  doh.gif pinigai vejais del uzsispyrimo ir netoliaregiskumo doh.gif
paprastai, advokatui suprantamai paaiskinus, kiek papildomai kainuoja toks uzsispyrimas, oziai greitai isgaruoja biggrin.gif

Na jisai uzsienyje ir inigu turi... As jau i skolas iklimpau ir turbut dar ne pabaiga, bet pradet nauja gyvenima visvien norisi...
Visa tai yra ir padaryta... Skyrybos del jo kaltes, zyminis mokestis sumoketas, prasoma kad jisai sumoketu mano islaidas( aisku jei laimesiu)... Jisai nusisamde teisiniu paslaugu kontora... Buvo teismas pirmadieni, atrodo nieko tokio, bet iki siol dar neatsigaunu.... Zinau, kad kovosiu iki galo... Geriau skirtis nereiktu.. Bet taip jau buna kartais...
Atsakyti
QUOTE(peciuliene29 @ 2011 08 30, 17:39)
Siandien man vienas bendradarbis kaip sakae kiek man gali tekti sumoketi teismo islaidas tai vos nenugriuvau,sako apie 500lt  doh.gif  Sakau nesamone,juk gokiu dalybu,jokiu pykciu viskas graziuoju,abipusiu susitarimu. g.gif

O kokio velnio minet kad skiriates del kito, jei draugiskai skiriates?
Sakot nesutapo poziuris i seima, negyvenat kartu, santuoka tik formali likus ir tiek. Islaidos bus tik advokatui, jei patys nesusirasysit prasymo ir skyrybu pasekmiu sutarties g.gif

QUOTE(DykumosSniegas @ 2011 08 31, 09:07)
Toks įspūdis, kad čia visos kalba tik iš savo asmeninės patirties, bet konkrečiai kaip yra iš tikro, nežino nė viena... viena apie batus - kita apie ratus.. doh.gif norėtųsi daugiau objektyvios profesionalios informacijos  g.gif

profesionalia nuomone kad gaut, ieskokit advokato.
O kad suvokt uz ka moket uz ka ne, google ieskokit, ck ieskokit...

O kieno vyrai geria ir musas, reik kvirst policija ir rasyt pareiskima ir duot skyrybu, tai bus ir irodymai ir pan. Lengva man sakyt aisku, bet kitos iseities nematau...
Atsakyti
QUOTE("Minija" @ 2011 07 24, 23:34)
Sveiki,
gal kas susidurete ir galit pakonsultuot? Mano mama nori skirtis, nes su tevu jau kokius 4 metus gyvena atskirus gyvenimus atskiruose kambariuose (tevukui stogas pavaziavo, pradejo svetimos bobos ir alkoholis traukt baisiai  doh.gif ). Tai kaip turetu buti pateiktas ieskinys teismui? (kaip tai turetu skambet - "vienam is pusiu prasant ar del skirtingu poziuriu i gyvenima?"). Jis kategoriskai atsisako skirtis, nes jam si padetis labai dekinga. Kai nori iseina, kai nori grysta pas seima. Dar jiedu turi buta ir truputi zemes.(vaikai jau pilnameciai) Tevas sako, kad kaip teismas bepasiulytu, jis niekaip nesutiks dalintis turto ir tampys nervus kiek imanoma ilgiau. Ka daryti tokiu atveju? Jei teismas buta padalins per puse, ir jis nemokes komunaliniu mokesciu, kas tada? Ir paskutinis klausimas. Kiek kainuoja skyrybos kartu su turto dalybomis ir kas uz jas moka?

atsakykit prasau,reikia pagaliau tai mano mamai pradet tvarkytis gyvenima, nes sveikata baigia visai prarast verysad.gif

Vajei, pas mano mama tokie patys reikalai doh.gif 4u.gif

As dar noriu paklausti, ar yra dar kokiu turto (siuo atveju namo) dalybu variantu, apart to, kad padalintu kambarius per puse? tokios namo dalybos mamai neduotu jokios naudos, nes su tevu neimanoma kartu jai gyventi. Ar gali teismas nustatyti taip, kad parduoti nama ir pinigus dalinti per puse? O gal yra kokiu kitu variantu? 4u.gif

Ir jeigu mama paduoda skyryboms, tuomet jai reiketu sumoketi zymini mokesti? namo verte apie 200,000lt, tai 3 proc yra gana apvali suma unsure.gif

Tiesa, ji dar islaiko savo studenta pilnameti sunu, ar tai kaip nors palengvins jos situacija skyrybose?

Aciu, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Norėčiau užduoti klausimą kuris neduoda man ramybės g.gif . Kur tas paskutinis taškas kai reikia skirtis su vyru,kada jūs supratot kad kitos išeities nėra-vienintelė išeitis skyrybos. Ar verta dėl vaikų,dėl bendro turto gyventi kartu. Gal reikia ieškoti kitą išeitį,gal galima pasikalbėti su šeimos psichologu,nors žinau ką jis gali pasakyti. Rašiau šitame forume ne kartą,paskui prašiau ištrinti mano žinutes,tačiau esu pasimetusi visiškai. Mano vyras gali būti "geru" ir "suprantančiu" tik dvi-trys dienas,paskui ta pati istorija. Neturiu pasitikėjimo,nežinau ko laukti iš juo kitą dieną... Pradėjo išgėrinėti,gali visą savaitę gerti,ne daug bet užtenka tam,kad kabinėtis prie manęs,vaikų. Ką daryti nežinau. 1000 000 kartų galvojau dėl vaikų ir kitų dalykų išsaugoti mūsų šeimą.Nenoriu daryti greitu išvadų,bet man rodos laukti stebuklo iš jo per vėlu. Arba kentėti,gyventi banguotą gyvenimą,arba skirtys. Patarkit prašau mamos,nelikit abejingos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukė@: 03 spalio 2011 - 18:45
QUOTE(milaaa @ 2011 08 31, 12:36)
ji moki visais kitais atvejais,kai nesiskiri savitarpio sutarimu 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
pati esu susimokejus 420 lt zymini mokesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukė@ @ 2011 10 03, 19:44)
Labas vakaras 4u.gif
Norėčiau užduoti klausimą kuris neduoda man ramybės g.gif . Kur tas paskutinis taškas kai reikia skirtis su vyru,kada jūs supratot kad kitos išeities nėra-vienintelė išeitis skyrybos. Ar verta dėl vaikų,dėl bendro turto gyventi kartu. Gal reikia ieškoti kitą išeitį,gal galima pasikalbėti su šeimos psichologu,nors žinau ką jis gali pasakyti. Rašiau šitame forume ne kartą,paskui prašiau ištrinti mano žinutes,tačiau esu pasimetusi visiškai. Mano vyras gali būti "geru" ir "suprantančiu" tik dvi-trys dienas,paskui ta pati istorija. Neturiu pasitikėjimo,nežinau ko laukti iš juo kitą dieną... Pradėjo išgėrinėti,gali visą savaitę gerti,ne daug bet užtenka tam,kad kabinėtis prie manęs,vaikų. Ką daryti nežinau. 1000 000 kartų galvojau dėl vaikų ir kitų dalykų išsaugoti mūsų šeimą.Nenoriu daryti greitu išvadų,bet man rodos laukti stebuklo iš jo per vėlu. Arba kentėti,gyventi banguotą gyvenimą,arba skirtys. Patarkit prašau mamos,nelikit abejingos.

sunku cia ka ir patart g.gif as savo mamai negaliu patarti, nes nezinau kas laukia ateityje, o nepazystamam zmogui dar sunkiau patarineti 4u.gif apsvarstykit visus variantus, kas gali buti vienu ar kitu atveju, bet alkoholis seimai nera draugas unsure.gif

as turiu klausimeli, gal kas atsakys 4u.gif kai turta dalina, tai per puse, ar vaikams taip pat priklauso dalis? Aciu, jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2011 10 05, 23:39)
as turiu klausimeli, gal kas atsakys  4u.gif  kai turta dalina, tai per puse, ar vaikams taip pat priklauso dalis? Aciu, jei kas atsakys 4u.gif

Siaip per puse... Bet mano advokatas surase ieskinyje kad man kliutu 7/10 buto, nes su manimi pasilieka vaikai...
Atsakyti
Nezinau ka daryti, esu tokiame sude, esame susituoke vyras nedirba as islaikau seima(mes du tik), dar be sito jis daznai uzsuka pas savo buvusia zmona, lanko sunu kas diena, kas man ne problema, bet jis vezioja ja kur jai reikia, nuveza i pirti pas dukterecia ir tt, manes negerbia, daznai pykstames, bet kazkaio bijau likti viena, nors sudeliojus minusus ir pliusus totalus minusas vis tiek kazkaip laikausi, noreciau pastoti ir issiskirti ar protingai elgiuosi?

Atsakyti
gal galite patarti kokių dokumentų reikia skiriantis bendru sutarimu, nuo ko pradėti? 4u.gif ačiū. vyras sutinka mokėti 400lt vaiko išlaikymui, ar tai ne per maža suma? ar man geriau išieškoti elementų?
Atsakyti