Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(AnnaSt @ 2011 06 19, 22:25)
Atejau as su blogiom naujienom, mano kleckiukai nuo manes pabego... Isodinimas buvo birzelio 9d, o kraujavimas prasidejo 17diena, nors Treisas sake kad HCG padaryt 20d, tai jau niera prasmes ir HCG daryti. Pirmas mano IVF ... nesekmingas. Man jau antra diena po isodinimo pakylo spaudima 180/110, nors visada buvo normalus. tai kol gulejau ligoninej, niekaip gydytojai ir negalejo numust to spaudimo, ir tabletes ir laselines, viskas pagal Treiso rekomendacijos, bet rezultato nebuvo, o kai prasidejo kraujavimas spaudimas susinormalizavo ir dabar jau 2 diena kai negeriu jokiu vaistu ir spaudimas  130/80. Kaip jus galvojat ar cia taip mano organizmas neprieme namo kleckiuku? Pas Treisa vaziuosiu po menesiniu- tik dar nezinau ar sia sav. ar kita- viskas priklauso nuo darbo... O po kiek men galima bandyti dar karta?

Visiem liunkiu kitokiu rezultatu nei mano!  SEKMES!

Gaila,lb. console.gif console.gif Stiprybes,laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maryem linkiu,kad greiciau blogi pojuciai baigtusi ir svarbiausia,kad antradieni butu diiiiiideli skaiciukai wub.gif
Atsakyti
Annast - labai labai gaila....Taip noretusi, kad tas birzelis atnestu kur kas daugiau stebuklu....Bet susikaupkit au su vyru ir kai ateis tam laikas vel eikit pirmyn 4u.gif

Maryem - oi laukiu as tavo rezultato tongue.gif Bet tikriausiai tik treciadieni ji pamatysiu, nes rytoj vaziuoju savo vaiku susirinkt, nezinau kada grisiu.Kaip jausmas, jauduliukas jau kutena ar dar ne ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 20 birželio 2011 - 07:25
AnnaSt, kaip gaila, uzjauciu... verysad.gif laikykites...o startuoti leidzia priklausomai nuo organizmo bukles pakankamai greitai...mergaites pataisys is savo asmenines patirties 4u.gif
Beta, sekmingo isodinimo 4u.gif
Keberiokst, ir uz tave reikia kumstukus suspaudus laikyti 4u.gif laukiam naujienu 4u.gif p.s. kada prie progos itrauk ir mane i savo paraseli blush2.gif nors ivf temuteje ir nedalyvauju, taciau esu prie gaudanciu gandrus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 19, 20:31)
Mergaites, o po isodinimo kaip elgiates? daug gulinejate ar ir kazka veikiate?  ax.gif as ir pietu pamiegu, ir pagulineju, bet siaip ir iprasta veikla uzsiimu: vairuoju, einu pasivaikscioti, apsipirkti ir pan. kazi nepakenks mano maziukams...negaliu guleti as visa laika  doh.gif

Aš gyvenu įprastu rėžimu, tik į tūsiukus nevaikštau ir alkoholio žinoma negeriu, bet net ir nesinori smile.gif darbas prie kompo, bėgioti nereikia :)Treisas sakė- neštumas ne liga, tik pirmas 4ias dienas pasisaugot. darau taip, kaip organizmas reikalauja. Tik va maistas kazko joks neskanus, bet man taip rpasidejo tada kai skatintis pradejau. vakar net suraukusi nori iš kiniečių išėjau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AnnaSt @ 2011 06 19, 21:25)
Atejau as su blogiom naujienom, mano kleckiukai nuo manes pabego... Visiem liunkiu kitokiu rezultatu nei mano!  SEKMES!

Užjaučiu tave labai labai. Laikykis. Matyt tikrai tavo organizmas keistai su tuo spaudimu sureagavo i mažiukus... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnnaSt @ 2011 06 19, 21:25)
Atejau as su blogiom naujienom, mano kleckiukai nuo manes pabego...

AnnaSt, laikykitės abu su TB 4u.gif 4u.gif . O leidžia greitai startuoti su nauju IVF (man leido lygiai po mėnesio sulaukus antrųjų mmm), jei tik kiaušidės būna švarios ir atsistačiusios.
Atsakyti
LediDidi - primink kada tavo testo diena ? Vis bijau ka nors praziopsoti tongue.gif
Atsakyti
[quote=Butvilė,2011 06 19, 22:15]
Crinone issausina gleivine. Kai buvo nesmagiu pojuciu nusipirkau geli. Man jis padejo.

http://www.seimosvai...-ir-vaikui.html
Papildyta:
[quote=AnnaSt,2011 06 19, 22:25]

Ačiū už patarimą, naudoju ir aš jį išoriškai,bet kolkas rezultatų-0
Atsakyti
QUOTE(Maryem @ 2011 06 20, 09:54)
Aš gyvenu įprastu rėžimu, tik į tūsiukus nevaikštau ir alkoholio žinoma negeriu, bet net ir nesinori smile.gif darbas prie kompo, bėgioti nereikia :)Treisas sakė- neštumas ne liga, tik pirmas 4ias dienas pasisaugot. darau taip, kaip organizmas reikalauja. Tik va maistas kazko joks neskanus, bet man taip rpasidejo tada kai skatintis pradejau. vakar net suraukusi nori iš kiniečių išėjau smile.gif

Mane nuo alkoholio kvapo net tampo, veeee...o maistas skanus ir noriu valgyti daugiau nei iprastai..o siaip pozymiu neieskau...tik man net neramu daros, kad as taip per gerai jauciuosi, nieko neskauda, nieko nejauciu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenuroze: 20 birželio 2011 - 08:06
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 20, 07:58)
LediDidi - primink kada tavo testo diena ? Vis bijau ka nors praziopsoti  tongue.gif

g.gif sakai bijai biggrin.gif biggrin.gif . 23 d. turėčiau pasidaryti, bet gali būti, kad teks 22 priduot kraujuką, nes tą dieną važiuosiu į Vilnių.

Ar skambinsi šiandien į LV sužinotį, kaip ten tavo mažųjų išdykėlių kompanija laikosi ax.gif ?
Atsakyti
Beta, sėkmes tau ryt kuo didžiausios, turim dabar pasistengti ir gerų naujienų visoms parašyti, nes pastaruoju metu nemažai nesėkmių pas mergaites buvo. na ir Treiso procentą pagerinti smile.gif taip kad visos, dar tik pradedančios, išgyvenusios skaumsmą, laukiančios skaičiukų ar isodinimo- pirmyn, su tikėjimu ir užsispyrimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 06 20, 08:05)
Mane nuo alkoholio kvapo net tampo, veeee...o maistas skanus ir noriu valgyti daugiau nei iprastai..o siaip pozymiu neieskau...tik man net neramu daros, kad as taip per gerai jauciuosi, nieko neskauda, nieko nejauciu  blink.gif

Pelenuroze, tau gi šiandien tik 4 dpi atrodo, o jau lauki kažkokių požymių biggrin.gif .Beje, IVF senoje temoje skaičiau,kad pora mergaičių nieko visai nejautė 8 dpi, o rezultatai thumbup.gif . Tikrai jie nevisada kažką reiškia. Anksčiau ir aš labai ieškojau, o dabar nebe. Aišku, gal ramiau būtų šiek tiek kažką jausti, bet tai irgi ne visada nulemia laimingą pabaigą. Taip, kad apsišarvuok kantrybe ir lauk 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 20, 10:13)
Pelenuroze, tau gi šiandien tik 4 dpi atrodo, o jau lauki kažkokių požymių biggrin.gif .Beje, IVF senoje temoje skaičiau,kad pora mergaičių nieko visai nejautė 8 dpi, o rezultatai  thumbup.gif . Tikrai jie nevisada kažką reiškia. Anksčiau ir aš labai ieškojau, o dabar nebe. Aišku, gal ramiau būtų šiek tiek kažką jausti, bet tai irgi ne visada nulemia laimingą pabaigą. Taip, kad apsišarvuok kantrybe ir lauk 4u.gif .

As taip ir elgiuosi 4u.gif prizadejau neieskoti jokiu pozymiu, tiesiog fiziskai jauciuosi labai gerai, bet tai juk ir svarbiausia 4u.gif
Atsakyti