Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

Na,kad saldytos blastos nieko gero,ta as jau seniai zinau.Ne is savo patirties,bet is kitu forumieciu,kliniku patirciu ir moksliniu straipsniu.Visi kaip sutare uz 3 dienu,kas liecia saldyma.Aisku 100 procentinio varianto niekur nera.
As va taip irgi siandien,is pat pradziu itemptai masciau,o dabar palengva jaukinuosi minti,kad rytoj grisiu nebe viena bigsmile.gif
Taip ipratau prie tempo,kad dabar suku minti ka cia reikes veikt dar pusantros savaiteles hihihi.gif Kirpykla,kinas,fotosesija,knygos,susibegsiu su draugem,na taip kazkaip ir prastumsiu laika.

Beta,tu antradieni vaziuosi?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 19, 13:00)
Beta,tu antradieni vaziuosi?

Jo, antradienis bus TA diena bigsmile.gif Nu labai jau laukiu.... ax.gif ir to jaudulio pilna ir dziaugsmo....nesuprasi ko daugiau tongue.gif

O tu koki sprendima padarytum, jis bus geriausias mirksiukas.gif

Nu paskui, kad jau prisisnkejom apie ta stebuklinga birzeli, reiketu kazkaip ir to zodzio laikytis biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit merginos, kokia yra tvarka, as niekaip neisisavinu.. Pas savo gyd. jau neprasysiu to polipo salinti, nes ji nemato reikalo, tai kur dabar tureciau kreiptis? Eiti pas savo paprasta gine i poliklinika ir prasyti siuntimo? O ji tures bent koki nusimanyma kur mane siusti? Ka manot jei eiciau i Mazyli (ten kazkada cista operavo)?
Palnuoju, nes gi vistiek kazkada reikes su tuo polipu susitvarkyti.. dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 19, 13:54)
O dabar mano naujienos.Pasirodo, mazas E dar visai nebuvo nuosprendis, kaip jau buvau susigalvojus  ax.gif  Vakar turejom 13 grazuoliu kiausialasciku, vietoj zadetu 4, o siandien jau turim 9 kleckus.Dabar jau daaaaug ramiau atsikvepiau, nes jeigu net is tu 9 kazkam ir nebesinores gyventi, jau tikiu, kad tikrai bus ka isodinti  rolleyes.gif 

Sveikinu su gerom naujienom 4u.gif Na, va - ne 4 ... juk sakiau mirksiukas.gif O su tiek burbuliukų, kiek turit, ruoškis tapt daugiavaike mama ax.gif

Dėl LT ir LV palyginimo... Man ir kraujas užverda, kai MV manim pora metų PELNĖSI ir dar drįso 15 Lt paimti už kortelės kopiją doh.gif nors už tyrimus daugiau nei 700 Lt susimokėdavau. Jau geriau aš nušiurusiam LV priimamajam sėdėsiu pusę dienos laukdama eilės, nei Kaune MV gersiu kavutę ir vis girdėsiu " Darom toliau, bandom toliau...". gun_rifle.gif
Tiesiog kiekvienas renkasi pats cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2011 06 19, 13:21)
Dėl LT ir LV palyginimo... Man ir kraujas užverda, kai MV manim pora metų PELNĖSI ir dar drįso 15 Lt paimti už kortelės kopiją  doh.gif nors už tyrimus daugiau nei 700 Lt susimokėdavau. Jau geriau aš nušiurusiam LV priimamajam sėdėsiu pusę dienos laukdama eilės, nei Kaune MV gersiu kavutę ir vis girdėsiu " Darom toliau, bandom toliau...".  gun_rifle.gif
Tiesiog kiekvienas renkasi pats  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau geriau aš nušiurusiam LV priimamajam sėdėsiu pusę dienos laukdama eilės, nei Kaune MV gersiu kavutę ir vis girdėsiu " Darom toliau, bandom toliau...".  gun_rifle.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 19, 13:54)
O dabar mano naujienos.Pasirodo, mazas E dar visai nebuvo nuosprendis, kaip jau buvau susigalvojus  ax.gif  Vakar turejom 13 grazuoliu kiausialasciku, vietoj zadetu 4, o siandien jau turim 9 kleckus.Dabar jau daaaaug ramiau atsikvepiau, nes jeigu net is tu 9 kazkam ir nebesinores gyventi, jau tikiu, kad tikrai bus ka isodinti  rolleyes.gif 

Beta, super naujienos! kumstukai suspausti ir sekmes tau antradieni 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu su gerom naujienom  4u.gif Na, va - ne 4 ... juk sakiau  mirksiukas.gif O su tiek burbuliukų, kiek turit, ruoškis tapt daugiavaike mama  ax.gif 

Dėl LT ir LV palyginimo... Man ir kraujas užverda, kai MV manim pora metų PELNĖSI ir dar drįso 15 Lt paimti už kortelės kopiją  doh.gif nors už tyrimus daugiau nei 700 Lt susimokėdavau. Jau geriau aš nušiurusiam LV priimamajam sėdėsiu pusę dienos laukdama eilės, nei Kaune MV gersiu kavutę ir vis girdėsiu " Darom toliau, bandom toliau...".  gun_rifle.gif

Super pasakyta drinks_cheers.gif Laikau ir as kumstukus uz Beta1 4u.gif
Papildyta:
T.P.Keberiokst sekmes tau ir labai lauksiu ziniu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
As su savo bedomis irgi apejusi kruva mediku ir isleidusi kruva pinigu uz 5 min skirto laiko. Kaip as sakau, laiko skirto gautusi dar maziau, tik prisideda laikas kol kelnes nusimauni ir uzsimauni. Lv daug zmoniu, skuba irgi, bet demesio gavau kaip minimum 10 kart daugiau ir info daugiau. Ar pavyks ten? Cia nieks nezinom,juk negali jie mums su klijais priklijuoti. Taciau tikrai pigiau ir tikrai daugiau pastangu del musu sekmes. Neteko nei karto pasakot kas man ir ko vel atvaziavau, neteko. VK kas kart pasakoju,nors kortelej viskas parasyta,o ji nera stora.
Atsakyti
[quote=Beta1,2011 06 19, 11:54]

O dabar mano naujienos.Pasirodo, mazas E dar visai nebuvo nuosprendis, kaip jau buvau susigalvojus ax.gif Vakar turejom 13 grazuoliu kiausialasciku, vietoj zadetu 4, o siandien jau turim 9 kleckus.Dabar jau daaaaug ramiau atsikvepiau, nes jeigu net is tu 9 kazkam ir nebesinores gyventi, jau tikiu, kad tikrai bus ka isodinti rolleyes.gif
Beta, nu va mata kaip thumbup.gif , o tu oergyvenai. tikrai bus ka isodinti is tokio derliuko. Saunuole, tai ir toliau!!! Laikau, palaikau.
Atsakyti
QUOTE(Maryem @ 2011 06 19, 21:55)
Beta, nu va mata kaip  thumbup.gif , o tu oergyvenai. tikrai bus ka isodinti is tokio derliuko. Saunuole, tai ir toliau!!! Laikau, palaikau.

Maryem, o kaip tu pati laikaisi? 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau paklausti ar kuriai yra uzeje panasus labai nemalonus pojuciai?Pas mane siandien 9dpi. ir vakar tokie uzejo perstejimai isoriniai kad net neturiu kur deti, isskyru kazkokiu baisuokliniu nera, tiesiog isore dega... blink.gif gal cia nuo crinone, gal jis neissivalo normaliai ir man koks nors uzdegimas gavosi? nes praktiskai visai niekas neiskrenta kita diena kai is vakaro ji susipurskiu...vaistu turbut jokiu vartoti negalima, tai va ir kankinuosi...dekui uz ats.
Atsakyti