Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Pelargonija @ 2011 07 01, 23:07)
Pasiskaityk temą apie Rygos reprodukcijos centrą. Bykova užsiima imunitetu, t.y. ruošia kūną teisingam embrionų priėmimui.  rolleyes.gif

Aciu uz info,dabar kazkiek aiskiau,nes ten kai skaciau nieko nesuvokiau tik kad silpnina imuniteta.Bet man keista kodel Treisas to nerekomedavo g.gif
Atsakyti
Labą naktį, mergaitės 4u.gif
Aš tik ką parsiradau karsta.gif Dar tikriausiai niekada gyvenime nebuvau pleže iki 8 vakaro vacation4.gif Kaip smagu buvo ir kaip gaila, kad be nakvynių.
Mano naujienos nei labai geros, nei labai blogos. Iš buvusių darinukų liko 1, bet jau mažesnis. Tačiau kairėje atsirado naujas, bet nėra ir jis labai didelis. Treijsas kelis kart pakartojo, kad skubios chirurginės pagalbos nereikia. Jis labai bijojo, kad jie dar nedidėtų. Ir aplamai jei jie kažką "veikia", bet nedidėja, tai su pjaustymu nereikia labai skubėti. Dabar susitinkame rugpjūčio 1-2 d. Bet jei ir tada dar juos ras, tai jau LP.

Sėkmės visoms rytoj važiuojančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 30, 22:47)
mergytes, 10 dpi mano HCG 198,5  blink.gif 

SVEIKINU, Betute! Net neabejojau, kad taip bus! O ziurek, ir visi 2! thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Rute @ 2011 07 01, 00:05)
Mūsų naujienos tokios. 9 dalinasi, iš 9 labai gražūs 4, dar 2 geri, likusieji truputį atsilieka, bet nenurašyti. Ryt 10 val. paskirtas susitikimas su mūsų mažaisais  wub.gif

Linkiu, kad viskas vyktu sklandziai ir vis dar laikau kumstukus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 07 01, 22:20)
Aciu uz info,dabar kazkiek aiskiau,nes ten kai skaciau nieko nesuvokiau tik kad silpnina imuniteta.Bet man keista kodel Treisas to nerekomedavo g.gif

Sveikos merginos,

Noriu pasiteirauti, gal siuose namuciuose yra merginu kurios yra dare homonu AMH (Anti-Miulerio) testa (kiausidziu rezervo (pakankamumo) testa? Gal kuri zinote kokia yra hormono AMH norma? Kokia patirti turite?
Labai aciu uz atsakyma, ziniu ir patirties pasidalinima.
Atsakyti
QUOTE(Zuzyy @ 2011 07 02, 09:11)
Sveikos merginos,

Noriu pasiteirauti, gal siuose namuciuose yra merginu kurios yra dare homonu AMH (Anti-Miulerio) testa (kiausidziu rezervo (pakankamumo) testa? Gal kuri zinote kokia yra hormono AMH norma? Kokia patirti turite?
Labai aciu uz atsakyma, ziniu ir patirties pasidalinima.

Prieš pusantro mėnesio ir aš čia taip pat šūkavau smile.gif Atsiųstame atsakyme nurodyta norma yra 1.00 - 4.30 ng/ml 4u.gif
Atsakyti
jau issiaiskinau ir as.. sad.gif po ilgu vargu radau rodikliu info angl.kalba.. Kam reikes-galesiu atsiusti...

Merginos, ar turejote kokia patirti kai rodiklis yra zemas - 0,59? Gal pavyko kazkaip ji padidinti (sako tai nera imanoma, bet...), arba nepaisant to, kad jis zemas IVF pavyko?
Gal yra tarpe jusu mergaiciu su tokia patirtimi? Treisas sake, kad buvo su dar mazesiu....
Prasau, neguoskite, kad yra prasti popieriai - tiek ir as suprantu sad.gif
Aciu....
Papildyta:
QUOTE(Zuzyy @ 2011 07 02, 09:41)
jau issiaiskinau ir as.. sad.gif po ilgu vargu radau rodikliu info angl.kalba.. Kam reikes-galesiu atsiusti...

Merginos, ar turejote kokia patirti kai rodiklis yra zemas - 0,59? Gal pavyko kazkaip ji padidinti (sako tai nera imanoma, bet...), arba nepaisant to, kad jis zemas IVF pavyko?
Gal yra tarpe jusu mergaiciu su tokia patirtimi? Treisas sake, kad buvo su dar mazesiu....
Prasau, neguoskite, kad yra prasti popieriai - tiek ir as suprantu sad.gif
Aciu....

kalbu apie AMH hormona...
Atsakyti
Zuzyy, pas mane 0,19 4u.gif Treisas man daryti IVF jau nerekomenduoja.
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2011 07 02, 09:45)
Zuzyy, pas mane 0,19  4u.gif Treisas man daryti IVF jau nerekomenduoja.

uzjauciu sad.gif sad.gif Laikykis, zinau, kad tau dabar sunku sad.gif
Man irgi nieko nezada, bet liepe atvaziuot.. Turbut viskas tik Aukciausiojo valioje bus sad.gif Nes kazko gero jis negali zadeti...
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2011 07 01, 20:58)
Man yra buvusi hiperstimuliacija,tai tavo pozymiai panasus i tai.O tau neliepe matuot kiek isgeri skysciu,kiek issislapini?Nes man taip liepe ir kasdien pilva matuot,daug baltymu valgyt.Na rytoj gydytojas apziures bus tada ramiau,gal cia ir nehiperstimuliacija
Sveikinu visas nestukes...Labai dziugu,kad vis daugeja nestukiu...

Aciu tau uz atsakyma 4u.gif as vakar jau visai nusigandus nebelaukiau jokios rygos, lekiau pas Odeta Kazlauskiene i BAK.Nuostabi gydytoja wub.gif Padare visokius ten kraujo tyrimus, batymai ant ribos, galvojo israsyt baltyminiu kokteiliu, bet uzteks ir daugiau pavalgyt ju.Paskui kraujo kresumo ten kazkoks rodiklis mazyti nukrypima rodo, tai gavau leidziamu vaistuku Fraxiparine g.gif Ir Crinono doze didino iki 2 per diena.Ji baisiai nori apsidraust nuo nesivystancio, kuri as pries tai turejau.Kas del pacios hyper, tai sake dar gyvensiu biggrin.gif Bet liepe stebeti skyscius, kiek isgeriu kiek issislapinu, matuot pilva ir kas ryta jai sms siusti visus tuos duomenis.Tai su menzurele dabar lakstau lotuliukas.gif

Taip kad i Ryga as su mergaitem siandien neisvykau.

Vilte-kns, kaip tau, mazute, sekes vakar ? ka ? ar viskas gerai su kukuliais tavo ? taip jaudinais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 02, 09:09)
Aciu tau uz atsakyma  4u.gif  as vakar jau visai nusigandus nebelaukiau jokios rygos, lekiau pas Odeta Kazlauskiene i BAK.Nuostabi gydytoja  wub.gif  Padare visokius ten kraujo tyrimus, batymai ant ribos, galvojo israsyt baltyminiu kokteiliu, bet uzteks ir daugiau pavalgyt ju.Paskui kraujo kresumo ten kazkoks rodiklis mazyti nukrypima rodo, tai gavau leidziamu vaistuku Fraxiparine  g.gif  Ir Crinono doze didino iki 2 per diena.Ji baisiai nori apsidraust nuo nesivystancio, kuri as pries tai turejau.Kas del pacios hyper, tai sake dar gyvensiu  biggrin.gif  Bet liepe stebeti skyscius, kiek isgeriu kiek issislapinu, matuot pilva ir kas ryta jai sms siusti visus tuos duomenis.Tai su menzurele dabar lakstau  lotuliukas.gif

Taip kad i Ryga as su mergaitem siandien neisvykau.

Vilte-kns, kaip tau, mazute, sekes vakar ? ka ? ar viskas gerai su kukuliais tavo ? taip jaudinais  unsure.gif

Svarbiausia,kad viskas butu gerai,o hiperstimuliacijos galima iskentet,jei ji tau bus,svarbiausia,kad pavyko.Ir laikau kumscius uz tave,kad viskas bus gerai..Bet pozymiai yra,dar ir baltymai ant ribos man jau buvo sumazeje.Tikrai gydytoja super ji,bet man nepavyko IVF pas ja,bet labai rupestinga.Ir as laksciau visur su menzurele...
Laikykis,nepasiduo khiperstimuliacijai...
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2011 07 02, 13:48)
Svarbiausia,kad viskas butu gerai,o hiperstimuliacijos galima iskentet,jei ji tau bus,svarbiausia,kad pavyko.Ir laikau kumscius uz tave,kad viskas bus gerai..Bet pozymiai yra,dar ir baltymai ant ribos man jau buvo sumazeje.Tikrai gydytoja super ji,bet man nepavyko IVF pas ja,bet labai rupestinga.Ir as laksciau visur su menzurele...
Laikykis,nepasiduo khiperstimuliacijai...

Jinai sake, kad yra ji pas mane, bet svelnesnes formos.Dabar kad tik dar labiau nesupyktu ir viskas.Sake, kad nuo tu leidziamu vaistu tureciau pradeti geriau jaustis.Bet kokiu atveju nesiskundziu, kiek reikes, tiek kentesiu, bile tik pamatyciau ka nors tame ekrane liepos 11..... O tu daugiau pas ja nebeini del to, kad nepavyko ar del kitu, objektyviu priezasciu ? Nes po vizito pas ja, kazkaip net patikejau,kad tikrai gali viskas buti gerai cia su tais mano kleckais/u ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2011 07 02, 10:45)
Zuzyy, pas mane 0,19  4u.gif Treisas man daryti IVF jau nerekomenduoja.

Laisveja, o ka siulo?
Atsakyti