Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Beta1 @ 2011 07 02, 12:05)
Jinai sake, kad yra ji pas mane, bet svelnesnes formos.Dabar kad tik dar labiau nesupyktu ir viskas.Sake, kad nuo tu leidziamu vaistu tureciau pradeti geriau jaustis.Bet kokiu atveju nesiskundziu, kiek reikes, tiek kentesiu, bile tik pamatyciau ka nors tame ekrane liepos 11..... O tu daugiau pas ja nebeini del to, kad nepavyko ar del kitu, objektyviu priezasciu ? Nes po vizito pas ja, kazkaip net patikejau,kad tikrai gali viskas buti gerai cia su tais mano kleckais/u  ax.gif

As po nepavykusio labai blogai jauciausi,daugiau sakiau net nebandysiu,cia buvai pernai rugpjuti.Ir paskui naturaliai pastojau gruodi,bet negimdyvinis buvo,ir po to labai uzsimaniau vel bandyt,kazkas ivyko viskas galvoje pasikeite.O dar cia pasiskaiciau,kad pas latviukus daug pavyksta pastot,tai ir noriu pas juos,o ne LT,beje ir pigiau.Ji tikrai gera gydytoja as nieko blogo negaliu pasakyt apie ja...
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 07 02, 18:40)
Parsivežėm du mažylius. Dabar belieka ramiai sėdėti ir sulaukti gerų rezultatų  biggrin.gif  4u.gif

Taip ir nepavyko mums susitikti, tu paskutinė buvai, kuriai procedūrą atliko, o aš, ko gero, paskutinė pacientė apskritai, nes nuvažiavus laukiamajam nebuvo nei vieno žmogaus.

Linkiu paties geriausio rezultato ir, žinoma, ramybės tas laukimo dienas 4u.gif .

Mano naujienos tokios, kaip ir tikėjausi, matė tik žirniuko namučius vietoje biggrin.gif . Nėštumas atitinka 4-5 savaites, po trijų blink.gif savaičių pas gyd. čia LT. Kaip tiek išlaukti reiks neįsivaizduoju. doh.gif Kaip ir maniau, visas ramumas ant išsekimo ribos. Priešingai nei po įsodinimo, dabar jau ieškau požymių, kurių veik nerasta, vakarais tik pajautrėja krūtys ir kaip ir viskas.

egk, tikrai neblogos tavo naujienos, tikėkimės, kad nebeprireiks tos LP, o jeigu vis tik prireiktų, juk tai ne pasaulio pabaiga mirksiukas.gif , mums tiek perėjusioms tai tik dar viena procedūra.

vilte-kns, maryem, kaip jums mergaitės vizitai praėjo?
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 03, 14:28)
Mano naujienos tokios, kaip ir tikėjausi, matė tik žirniuko namučius vietoje biggrin.gif . Nėštumas atitinka 4-5 savaites, po trijų  blink.gif  savaičių pas gyd. čia LT. Kaip tiek išlaukti reiks neįsivaizduoju. doh.gif  Kaip ir maniau, visas ramumas ant išsekimo ribos. Priešingai nei po įsodinimo, dabar jau ieškau požymių, kurių veik nerasta, vakarais tik pajautrėja krūtys ir kaip ir viskas.

egk, tikrai neblogos tavo naujienos, tikėkimės, kad nebeprireiks tos LP, o jeigu vis tik prireiktų, juk tai ne pasaulio pabaiga mirksiukas.gif , mums tiek perėjusioms tai tik dar viena procedūra.

Reiškia viskas didis.gif O per tas tris savaitėles susirasi čia gerą daktariuką flirt.gif Kaip smagu, kad viskas gerai 4u.gif
Mes kai ėjom į kliniką embriologas lauke rūkė blush2.gif tai pasisveikino (mes gal būtume ir praėję, juk negalvojom, kad žino kur mes čia raunam ax.gif ), paskui seselė iš kito galo mus pamačius atėjo pasikalbėt. O Treijsas paklausė kaip gyvenu, nespėjau ir atsakyti, o tas sako - koki gražūs jūsų batai doh.gif Vienu žodžiu jaučiuosi ten kaip pav atėjus aplankyti buvusių bendradarbių ar pan. Nu dasigyvenom, nuolatiniai jau mes, visi atpažysta doh.gif Su MB pasijuokėm, kad po kitos procedūros tikriausiai jau tujinsimės LP ar IVF tai bus doh.gif Blogai.
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 07 03, 16:27)
O Treijsas paklausė kaip gyvenu, nespėjau ir atsakyti, o tas sako - koki gražūs jūsų batai doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vos ne anekdotas biggrin.gif . Kita vertus, malonu, kai į tave atkreipia dėmesį ir nesielgia labai oficialiai, taip ir įtampą ženkliai sumažina, ko greičiausiai jie ir siekia smile.gif . Ir šiaip malonūs žmonės, nieko nepridursi.

Tiesa, dar vakar nuvykom prie jūros į Jūrmalą, tikėjausi ramiai pabūti prie jūros, o ten siaubas blink.gif , kiek žmonių, muzika, triukšmas ir nežmoniškas karštis doh.gif . Nepatiko man, supratau, kad noriu poilsio ten, kur nedaug žmonių. Tai pasėdėjom kavinukėj, papietavom, MB nusimaudė ir patraukėm namo.
Atsakyti
QUOTE(Pelenuroze @ 2011 07 03, 11:12)
Beta, eina sau, dabar ir as sunerimau...ar verta lekt pas gydytoja? as tik liepos 12 diena eisiu, taip, kaip Treisas liepe  4u.gif skausmu nera...bet bijau, kad netruktu progesterono.. verysad.gif

Eik tu, nepradek tiktai fantazuot dabar schmoll.gif Man ta progesterona padidino vien del to, kad as esu turejusi nesivystanti nestuma ir ji tikriausiai tenori man suteikti daugiau saugumo siuo klausimu, nes kaip ir minejau, sedejau, o akys stulpu buvo is siaubo.Nes kai gavau ta didziuli HCG, buvo gera, smagu, bet tada is karto pradejau galvoti, o tai kas dabar bus ?????? Tai zmogus tiesiog dar pasistenge sudeti visus imanomus saugiklius, kad ir man ramiau butu, ir duok dieve nesikartotu scenarijus unsure.gif

Rute - jo ,turim mes uzsisalde 7, bet tokie ne kazka schmoll.gif Bent jau treijsas jais labai stipriai netiki.Pora po 7 lasteles geru, paskui pora po 6 lasteles, kiti like tai arba kokiu 4 lasteliu arba kazkas jiem ne taip.

LediDiDi - nu faina, kad bent nameliai matesi jau wub.gif Bet kodel taip velai tu sirdeliu ieskot ? g.gif Ar jau zinai pas ka begsi ? bigsmile.gif

Keberiokst, moterie, tai gal i darba issiruosei ka ? bigsmile.gif kaip savijauta ?

As rytoj keliauju kartot HCG unsure.gif Siaubas kaip bijau doh.gif Tai kad maziau kankint save jau nuo 7 ryto ten tupesiu ir lauksiu adatos vietoj rytines kavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2011 07 03, 16:47)
Eik tu, nepradek tiktai fantazuot dabar  schmoll.gif  Man ta progesterona padidino vien del to, kad as esu turejusi nesivystanti nestuma ir ji tikriausiai tenori man suteikti daugiau saugumo siuo klausimu, nes kaip ir minejau, sedejau, o akys stulpu buvo is siaubo.Nes kai gavau ta didziuli HCG, buvo gera, smagu, bet tada is karto pradejau galvoti, o tai kas dabar bus ?????? Tai zmogus tiesiog dar pasistenge sudeti visus imanomus saugiklius, kad ir man ramiau butu, ir duok dieve nesikartotu scenarijus  unsure.gif

Rute - jo ,turim mes uzsisalde 7, bet tokie ne kazka  schmoll.gif  Bent jau treijsas jais labai stipriai netiki.Pora po 7 lasteles geru, paskui pora po 6 lasteles, kiti like tai arba kokiu 4 lasteliu arba kazkas jiem ne taip.

LediDiDi - nu faina, kad bent nameliai matesi jau  wub.gif  Bet kodel taip velai tu sirdeliu ieskot ?  g.gif  Ar jau zinai pas ka begsi ?  bigsmile.gif 

Keberiokst, moterie, tai gal i darba issiruosei ka ?  bigsmile.gif  kaip savijauta ?

As rytoj keliauju kartot HCG  unsure.gif  Siaubas kaip bijau  doh.gif Tai kad maziau kankint save jau nuo 7 ryto ten tupesiu ir lauksiu adatos vietoj rytines kavos  biggrin.gif

Pasiskaičius tavo postą ir man knieti naudoti dvigubą dozę crinone, nes lapkritį irgi turėjau nesivystantį, bet po IUI g.gif .

Sakyk, o tu čia pirmą kartą pas O.K. nuvykai, ar ir anksčiau pas ją lankeisi? Nu labai sunku man nuspręsti pas ką lankytis doh.gif .

Vėlai gal todėl, kad ne taip dažnai daryti tą echoskopiją, iš tikrųjų, tai neklausiau. Bet manau, kad anksčiau apsilankysiu kokia savaite tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 03, 17:56)
Pasiskaičius tavo postą ir man knieti naudoti dvigubą dozę crinone, nes lapkritį irgi turėjau nesivystantį, bet po IUI g.gif .

Sakyk, o tu čia pirmą kartą pas O.K. nuvykai, ar ir anksčiau pas ją lankeisi? Nu labai sunku man nuspręsti pas ką lankytis doh.gif .

Vėlai gal todėl, kad ne taip dažnai daryti tą echoskopiją, iš tikrųjų, tai neklausiau. Bet manau, kad anksčiau apsilankysiu kokia savaite tai tikrai.

Nu zinok as pirma karta ir tikrai negaliu atsidziaugti.nei vienas gydytojas manim dar TAIP nesirupino ax.gif Atrodo, pinigus mokam beveik tuos pacius ir kitose klinikose LT, bet nei rupescio nei demesio nepalyginsi.Kazkaip is pradziu siek tiek bijojau, nes nezinojau, kaip ji priims mane su kito mediko atliktu darbu.Bet nuo pat pirmos minnutes tos abejones dingo.Duok Dieve viskas bus gerai su tuo mano nestumu, tai ir toliau pas ja lankysiuos be jokiu abejoniu.

Man liepe ateiti liepos 11 d. t.y. kita pirmadieni jau ieskot ko pas mane yra.Tai tau tai tikrai turetu anksciau matytsi sirdeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 07 03, 00:07)
Labai įdomu su tais embrionukais mastau.gif Atrodo ir apsivaisina, ir dalinasi, o paskui sustoja. Ir ko pritrūksta? Tikriausiai nėra ir atsakymo. Man visada taip būna, todėl natūraliame cikle ir dėjo atgal antrą dieną, o jei būtume lauke dar vieną, jaučiu ir vėl nebūtų jis buvęs 8 ląstelių. Na bet tau dabar tikrai nereikia sukti galvos, nes tiesiog neprireiks irnesakyk.gif

Jau senokai skaitau si skyreli ir man labai keista kodel staiga pas beveik visas embrionukai blogai dalinasi g.gif Nes anksciau kiek teko skaityti merginos vis svarste ka det - embrionus ar blastukes, nes augo kaip ant mieliu. Is daugybes embrionuku, likdavo 2 ir tai ne super. Kazin gal kokias terpes kitokias pradejo naudoti ar embriologai pasikeite g.gif

Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2011 07 03, 19:27)
Jau senokai skaitau si skyreli ir man labai keista kodel staiga pas beveik visas embrionukai blogai dalinasi  g.gif Nes anksciau kiek teko skaityti merginos vis svarste ka det - embrionus ar blastukes, nes augo kaip ant mieliu. Is daugybes embrionuku, likdavo 2  ir tai ne super. Kazin gal kokias terpes kitokias pradejo naudoti ar embriologai pasikeite  g.gif

Čia kalbi apie latvius ar ir apie ivf skyrelį? Nes aš kiek skaitinėjau ivf skyrelį, pagal mane ne tiek ir daug tų snaigučių yra. Bet aš juk ne taip ir seniai tuos skyrelius skaitinėju, tai gal ir klystu. 4u.gif

Kaip tu pati laikaisi? 4u.gif
Papildyta:
Keberiokšt, man kilo mintis... tu juk vedi statistiką, gal ką gražaus gali pasakyti apie snaigutes? Ar pas tave tos info nesimato. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Rute,ryt darbe paziuresiu.Naminiam laptope neturiu excel.Bet ten kiek bus update'inta tiek bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos,smagu,kad cia tiek geru naujienu smile.gif LediDIDI1,sveikinu tyliai,bet labai 4u.gif Norejau paklaust kiek reikia laukti po nesivystancio,man abrazijos nedare.Gyd.sake apie 6 men.,bet as nebesulaukiu ax.gif Sekmes dar kart visom esamom ir busimom nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ela33 @ 2011 07 03, 19:51)
Sveikos,merginos,smagu,kad cia tiek geru naujienu  smile.gif LediDIDI1,sveikinu tyliai,bet labai  4u.gif Norejau paklaust kiek reikia laukti po nesivystancio,man abrazijos nedare.Gyd.sake apie 6 men.,bet as nebesulaukiu  ax.gif Sekmes dar kart visom esamom ir busimom  nestuke.gif

Man po abrazijų abu sykius leido startuoti po 3 mėn. O po nesivystančio, manau, galima po antrų mmm bandyti. Svarbu, kad gimdutė būtų pilnai išsivaliusi ir atsistačiusi. Kaip tu laikaisi? Kokia gyd. liepė 6 mėn. laukti?
Atsakyti