QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 07 03, 17:41)

vos ne anekdotas

. Kita vertus, malonu, kai į tave atkreipia dėmesį ir nesielgia labai oficialiai, taip ir įtampą ženkliai sumažina, ko greičiausiai jie ir siekia

. Ir šiaip malonūs žmonės, nieko nepridursi.
Tiesa, dar vakar nuvykom prie jūros į Jūrmalą, tikėjausi ramiai pabūti prie jūros, o ten siaubas

, kiek žmonių, muzika, triukšmas ir nežmoniškas karštis

. Nepatiko man, supratau, kad noriu poilsio ten, kur nedaug žmonių. Tai pasėdėjom kavinukėj, papietavom, MB nusimaudė ir patraukėm namo.
Tikriausiai

Pirmiausia prajuokina, o tada jau viskas daug smagiau
O man Jūrmaloje patinka. Žmonių pakanka, bet vistiek mažiau nei mūsų Palangoje. Be to galima apsistoti viešbutyje ne pačiame centre. Dabar ir motociklininkai gali važiuoti prie pat jūros - specialiai jiems padaryta. Na nežinau ar tai visiems patiks

MB tai žiūrėjo net apsilaižydamas, nes jau kuris laikas planuojam pirkt mocą, bet sakiau kol nenusipirksim lėliuko, tai net negalvot. Pirmas pirkinys bus lėliukas - vienareikšmiškai
QUOTE(Aivė @ 2011 07 03, 19:27)
Jau senokai skaitau si skyreli ir man labai keista kodel staiga pas beveik visas embrionukai blogai dalinasi

Nes anksciau kiek teko skaityti merginos vis svarste ka det - embrionus ar blastukes, nes augo kaip ant mieliu. Is daugybes embrionuku, likdavo 2 ir tai ne super. Kazin gal kokias terpes kitokias pradejo naudoti ar embriologai pasikeite
Aš irgi dar nerandu atsakymo

Pirmą kartą galvojau, kad čia tik man taip atsitiko, bet žiūriu...