Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 17, 08:50)
Labas rytelis damos  4u.gif
Afrodite69, as ne ta mergaite apie kuria tu kalbejai, bet as tave maciau su vyru vakar  mirksiukas.gif Buvau tiesiais tamsiais plaukais,ilga ir plona  biggrin.gif  Ejau i wc kaip tik kai jus sedejot pas Baiba  mirksiukas.gif  Bet tikrai, is kur tas nusivylimas ?  g.gif

Sveikutes 4u.gif
Ka tik su kolegomis gryzome is eskursijos,juodai pavargau jau doh.gif O geras BETA1 as maciau tave mirksiukas.gif dar paziurejau ir pagalvojau kad nesupratau o tai kaip cia toookiai jaunutei IVF atlieka g.gif lotuliukas.gif ogi ziuriu tu jau net ir maziuka jau turi blush2.gif gerai labai atrodai thumbup.gif
Oi,ne nusivylimas savimi ir Lietuvos medikais-o ne Treisu.As nesakysiu kad jis toks ar anoks,is tikruju labai tiesmukas zmogus,kartais net per ziauriai(mano atveju jis tikrai pagazdino kaip reikiant blush2.gif) prie bajerio cia jau tikrai is jo neatimsi.Nervavo kad kalba zemu tyliu balsu,sunku suprasti ka jis ten burbena sau po nosimi,nors rusu kalba man vos ne kaip gimtoji....labai itemptai kalba ir aisku,super ryskus akcentas.
O nusivyliau,nes jis mano vyro rezultatus paziurejo ir nepasake nieko,kad oi kaip blogai ir pan.Liepe pasidaryti spermograma nors susilaikymas tebuvo pusantros paros ir mes jam tai pasakem.
Bet kad man su endometrioze 3 stadijos dare IUI jam eme juokas.Ir paskui kai suzinojo kad per paskutini skatinima pries IUI man buvo isauge 7 dominuojantys foliai ir ruosesi daryti IUIpasake kad meluoju...o man dokumetu tai MV jokiu nedave doh.gif nei fotkiu foliu nieko...as tada jau supykau ir sakau kokio man velnio meluoti as sakau kaip yra.Pirma kart kai stimuliavos isaugo 2 dominuoajtys foliai be to tuo paciu metu kai leidausi Gonali man leido is lasine kad isvalyti organizma.O po vyro gydymo kai dare antra ir prieaugo labai daug foliu..na papasakojau..aisku jis pasake kad jie jeigu yra daugiau nei 3 foliai IUI nedaro/nerekomenduoja.O cia su tiek...na zodziu isdure mane..tai va ir liudna liko...
o ir tas jo kalbejimas apie manozema spaudima,endometrioze ir vis pabrezimas kad negalvok kad isnesiojus viena vaika isnesiosi kita-labai paveike-jauciausi tokia netykusi...net verkiau ir vyrui pasakiau,kad su kita turetu seniausiai vaikuti...tai va buvau nusivylusi LT medikais ir savimi blush2.gif
parasysiu ryt,o visoms jums dideeeeeeles sekmes 4u.gif dabar jau busiu jusu skyrelio lankytoja,nes greitai ir mes startuosime.Antradieni skambinsiuos suzinoti kaip musu rezultatai.Ir tada liepos gale turi ateiti MM ir jau leisiuos Gonali 150 IUI.Tai kazkaip tikiuosi kad bus kas ispunktuoti,kad bus viskas ok ir pan.O dabar skaitysiu jusu pokalbius achyvuose ir cia,nes noriu zinoti kuo daugiau-nors speju kad visvien klausimu kils blush2.gif
Aciu,mergytei uz info pirmam lape-labai aiskiai ir super suradome klinika ir kabineta thumbup.gif wub.gif
Grazaus savaitgalio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 17, 10:53)
Aciu mergaites  4u.gif  Dabar jau kazkaip ir tos asaros apdziuvo truputeli  ax.gif  Pranesiu sekmadieni kaip ten viskas tikrovej atrodo  tongue.gif  Arba gal net ir rytoj vakare iseis.

greit asareles nusivalyti ir nurimti,bus viskas gerai.Ovitrelis ir as zinau kad brandina,todel labai labai tikiuosi ir linkiu kad viskas butu super,ne tik per punkcija bet ir augtu super thumbup.gif
mill ir tau kuo didziausios didziausios sekmes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2011 06 17, 20:08)
O geras BETA1 as maciau tave mirksiukas.gif dar paziurejau ir pagalvojau kad nesupratau o tai kaip cia toookiai jaunutei IVF atlieka g.gif  lotuliukas.gif ogi ziuriu tu jau net ir maziuka jau turi blush2.gif

Tai kad as pati dar pusiau vaikutis budama ta vaikuti pasigimdziau hihihi.gif

O del tavo tokiu nuotaiku, tai labai nesijaudink, susigules visos emocijos, ramiai pasiruosi procedurai ir viskas.Manau mes ne viena savo vyrams esame siule su kitom eit vaiku lauktis biggrin.gif Bet net ir tokios mintys galiausiai nutyla.Nesigrauzk taip labai stipriai mirksiukas.gif
Atsakyti

Po pirmo vizito as lygiai taip pat jauciausi. Nes Treijsas irgi tik guzciojo peciais ir juokesi is LT daktaru, kad tokias nesamones daro.. Man su IV st. endo 3 IUI dare (nors prie tokios stadijos visai IUI nerekomenduoja jau), o per paskutini buvo uzauge 8 foliai. Tai Tr. tik akis isverte ir paklause ,,Ir tau dare IUI?! O jei visi 8 butu apsivaisine?!,, Tada pasijauciau tikrai nekaip, kad musu medikai tokie... doh.gif Beje lankiausi taip pat MV.
Tau linkiu gero starto su laiminga pabaiga nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 06 17, 01:03)
polipa kuri jis rado ir siulo salinti, mano gyd. atvirksciai sako, jog tai net ne polipas, o kazkoks darinukas nekaltas, kuris su laiku issivalys ir proceduroms jis netrukdo. Tai kuris teisus?? doh.gif Suprask, kaip nori..

Gal tada verta pasikonsultuoti dar su vienu gydytoju?

QUOTE(Beta1 @ 2011 06 17, 10:13)
Taigi zinau irnesakyk.gif ale vistiek siutas ima  biggrin.gif Tikiuosi bent kad bus ka isodinti.Nes po visu stimuliaciju, punkcijos ir kitu nervaciju jeigu finale net nebus ka namucio parsivezti, tai rimtai susinervinsiu  doh.gif

Beta nono.gif nono.gif nono.gif
Ką tu čia dabar prigalvojai? Taigi ne 0 tavo tas estradolis sunglasses2.gif Čia jau kalbant apie blogiausią atvejį, bet va sniegės variantą jau žinai - bus ir tau taip.
Taip kad sėkmės rytoj 4u.gif Ir jokių blogų minčių daugiau

Afrodite69, sėkmės 4u.gif

LediDiDi, kaip sekasi laukti?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 17, 22:13)
LediDiDi, kaip sekasi laukti?

Sveikutė,

laukiu, kur jau čia dėsies nelaukus biggrin.gif . Normaliai sekasi, pojūčių jokių, nuotaika laukimo. Jei nepavyktų, jau žinau, kad rankų nenuleisiu ir nepasiduosiu taip paprastai smile.gif . O tavo pražuvėlės mm neparsirado dar? Gal visgi tas stebuklas įvyko smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 17, 23:23)
Sveikutė,

laukiu, kur jau čia dėsies nelaukus biggrin.gif . Normaliai sekasi, pojūčių jokių, nuotaika laukimo. Jei nepavyktų, jau žinau, kad rankų nenuleisiu ir nepasiduosiu taip paprastai smile.gif .  O tavo pražuvėlės mm neparsirado dar? Gal visgi tas stebuklas įvyko  smile.gif .

Neparsivilko nenaudėlės frusty.gif
Pojūčių jokių - kartais labai geras požymis gali būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 06 17, 22:37)
Neparsivilko nenaudėlės frusty.gif
Pojūčių jokių - kartais labai geras požymis gali būti biggrin.gif

Kitą savaitę jau viskas paaiškės unsure.gif . Nebe tiek daug jau ir laukti. O tavo mmm tikros užsispyrėlės, bet niekur jos nedings nepasirodžiusios.

Pavargus jau jaučiuosi, eisiu į lovytę. Labanakt visoms 4u.gif .
Atsakyti
Tikriausiai dar "paatostogausiu", nes tik jei pajudu i prieki, ziurek kazkas ima ir sustabdo. Pamirsiu laikinai polipus, planavimus.., nes ziuriu, kad viskas erzina. Matyt dar nepailsejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 06 17, 23:49)
Tikriausiai dar "paatostogausiu", nes tik jei pajudu i prieki, ziurek kazkas ima ir sustabdo. Pamirsiu laikinai polipus, planavimus.., nes ziuriu, kad viskas erzina. Matyt dar nepailsejau smile.gif

sanzile, gal tu vis tik pirma susitvarkyk polipą, o tuomet pailsėk. Nepyk, kad pamokslauju, bet aš taip daryčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2011 06 18, 08:37)
sanzile, gal tu vis tik pirma susitvarkyk polipą, o tuomet pailsėk. Nepyk, kad pamokslauju, bet aš taip daryčiau 4u.gif

Na, bet kiek gi galima! doh.gif Jau ketvirta karta ant to stalo gultis, nu blin, negi taip ir gulinesiu iki kol pastosiu.. doh.gif doh.gif Aj, supykus esu ir nenoriu nieko..
Atsakyti
Bet kad man su endometrioze 3 stadijos dare IUI jam eme juokas.Ir paskui kai suzinojo kad per paskutini skatinima pries IUI man buvo isauge 7 dominuojantys foliai ir ruosesi daryti IUIpasake kad meluoju...

Oi suprantu, kokia sumaištis tavo galvelėje. Man su II endo stadija VK 5IUI padarė ir kaskart gūžčiojo pečiais, kaip čia yra, kad niekaip nesigauna. Kartą darė, kai penki dominuojantys folikulai buvo. O ko bijoti dėl daugiavaisio nėštumo, kai žinai, kad nieko iš to nebus. Mūsiškiams tik pinigus paimti svarbu, visiškai nesigilina į situaciją. Juk turėjo po LP kažkokį gydymą pasiūlyti, o ne stimuliuojančiais mane farširuoti kelis ciklus iš eilės. Treisas siūlė vėl daryti LP, hormoninį gydymą, o tada po kokių 3 mėn. bandyt natūraliai. O kad man būtų kas pasiūlęs tokį variantą prieš du metus, kai žygius pradėjau doh.gif Dabar po tiek nusivylimų aš nebeturiu jėgų taip ilgai laukti, ryžausi IVF.
Atsakyti
Labas,gal kuri anksti pirmadieni i Embrions vaziuoja? ax.gif
Atsakyti