QUOTE(Beta1 @ 2011 06 17, 08:50)
Labas rytelis damos
Afrodite69, as ne ta mergaite apie kuria tu kalbejai, bet as tave maciau su vyru vakar
Buvau tiesiais tamsiais plaukais,ilga ir plona
Ejau i wc kaip tik kai jus sedejot pas Baiba
Bet tikrai, is kur tas nusivylimas ? 

Afrodite69, as ne ta mergaite apie kuria tu kalbejai, bet as tave maciau su vyru vakar

Sveikutes

Ka tik su kolegomis gryzome is eskursijos,juodai pavargau jau

Oi,ne nusivylimas savimi ir Lietuvos medikais-o ne Treisu.As nesakysiu kad jis toks ar anoks,is tikruju labai tiesmukas zmogus,kartais net per ziauriai(mano atveju jis tikrai pagazdino kaip reikiant

O nusivyliau,nes jis mano vyro rezultatus paziurejo ir nepasake nieko,kad oi kaip blogai ir pan.Liepe pasidaryti spermograma nors susilaikymas tebuvo pusantros paros ir mes jam tai pasakem.
Bet kad man su endometrioze 3 stadijos dare IUI jam eme juokas.Ir paskui kai suzinojo kad per paskutini skatinima pries IUI man buvo isauge 7 dominuojantys foliai ir ruosesi daryti IUIpasake kad meluoju...o man dokumetu tai MV jokiu nedave

o ir tas jo kalbejimas apie manozema spaudima,endometrioze ir vis pabrezimas kad negalvok kad isnesiojus viena vaika isnesiosi kita-labai paveike-jauciausi tokia netykusi...net verkiau ir vyrui pasakiau,kad su kita turetu seniausiai vaikuti...tai va buvau nusivylusi LT medikais ir savimi

parasysiu ryt,o visoms jums dideeeeeeles sekmes

Aciu,mergytei uz info pirmam lape-labai aiskiai ir super suradome klinika ir kabineta

Grazaus savaitgalio

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2011 06 17, 10:53)
Aciu mergaites
Dabar jau kazkaip ir tos asaros apdziuvo truputeli
Pranesiu sekmadieni kaip ten viskas tikrovej atrodo
Arba gal net ir rytoj vakare iseis.

greit asareles nusivalyti ir nurimti,bus viskas gerai.Ovitrelis ir as zinau kad brandina,todel labai labai tikiuosi ir linkiu kad viskas butu super,ne tik per punkcija bet ir augtu super

mill ir tau kuo didziausios didziausios sekmes