Sveikos, neseniai ir mes parsibeldem is Lv, dar i Jurmala uzsuke buvome. Trejsas buvo labai nustebes,kad turiu du 18cm folikulus ,na kiti mazesni aisku, kazkaip labai tuo stebejosi, kai sake, turetu buti iki 15cm, na cia nelabai suprantu, ar tie 18 cm yra labai blogai ar kaip?nes nieko daugiau nesake. Skyre rytais leistis dar cetroditetide, o vakarais gonali iki antradienio. Ten pat ir suleido viena porcija.Tik gryzus mastebejau, kad gleives pasidare tokios, tarsi per ovuliacija. Ar taip turetu buti?
QUOTE(Tanga @ 2011 06 18, 18:07)
Oi suprantu, kokia sumaištis tavo galvelėje. Man su II endo stadija VK 5IUI padarė ir kaskart gūžčiojo pečiais, kaip čia yra, kad niekaip nesigauna. Kartą darė, kai penki dominuojantys folikulai buvo. O ko bijoti dėl daugiavaisio nėštumo, kai žinai, kad nieko iš to nebus. Mūsiškiams tik pinigus paimti svarbu, visiškai nesigilina į situaciją. Juk turėjo po LP kažkokį gydymą pasiūlyti, o ne stimuliuojančiais mane farširuoti kelis ciklus iš eilės. Treisas siūlė vėl daryti LP, hormoninį gydymą, o tada po kokių 3 mėn. bandyt natūraliai. O kad man būtų kas pasiūlęs tokį variantą prieš du metus, kai žygius pradėjau
Dabar po tiek nusivylimų aš nebeturiu jėgų taip ilgai laukti, ryžausi IVF.

As irgi ryzausi IVF ,nors kaip minejau man ta pati siule ,antra laparaskopija ...Man po pirmos laparaskopijos irgi jokio gydymo nesiule ,buvo irgi antra stadija ,sake bandyti naturaliai puse metu ,po to irgi inseminacijas minejo ...As lygiai po puses metu po laparaskopijos stebuklingai pastojau ,deja nesekmingai dievas suteike sansa,ir vilti ,kad gal ir po to dar karteli pasiseks

Bet tikiuosi mes visos pasieksime to rezultato

QUOTE(mill @ 2011 06 18, 19:15)
Sveikos, neseniai ir mes parsibeldem is Lv, dar i Jurmala uzsuke buvome. Trejsas buvo labai nustebes,kad turiu du 18cm folikulus ,na kiti mazesni aisku, kazkaip labai tuo stebejosi, kai sake, turetu buti iki 15cm, na cia nelabai suprantu, ar tie 18 cm yra labai blogai ar kaip?nes nieko daugiau nesake. Skyre rytais leistis dar cetroditetide, o vakarais gonali iki antradienio. Ten pat ir suleido viena porcija.Tik gryzus mastebejau, kad gleives pasidare tokios, tarsi per ovuliacija. Ar taip turetu buti?
Labas. Gali buti, kad ovuliavo tie du 18 cm, pvz man peraugino vieną, tačiau pastimuliave, vietoj to gavom net 3 papildomus

Taip, kad nemanau, kad čia blogai. O kiek iš viso pas tave folikulu rado?
QUOTE(selione @ 2011 06 18, 20:28)
Labas. Gali buti, kad ovuliavo tie du 18 cm, pvz man peraugino vieną, tačiau pastimuliave, vietoj to gavom net 3 papildomus
(paaugo mažesnieji)

Tiesa sakant is to didelio streso nelabai ka ir atsimenu, bet kad skaiciavo desimtimis tai tikrai. Ziuresim antradieni ka pasakys
... Man su II endo stadija VK 5IUI padarė ir kaskart gūžčiojo pečiais, kaip čia yra, kad niekaip nesigauna. Kartą darė, kai penki dominuojantys folikulai buvo. O ko bijoti dėl daugiavaisio nėštumo, kai žinai, kad nieko iš to nebus......
O pas kokią gydytoją VK lankeisi?

QUOTE(pliuske @ 2011 06 17, 23:10)
Po pirmo vizito as lygiai taip pat jauciausi. Nes Treijsas irgi tik guzciojo peciais ir juokesi is LT daktaru, kad tokias nesamones daro.. Man su IV st. endo 3 IUI dare (nors prie tokios stadijos visai IUI nerekomenduoja jau), o per paskutini buvo uzauge 8 foliai. Tai Tr. tik akis isverte ir paklause ,,Ir tau dare IUI?! O jei visi 8 butu apsivaisine?!,, Tada pasijauciau tikrai nekaip, kad musu medikai tokie...
Beje lankiausi taip pat MV.
Tau linkiu gero starto su laiminga pabaiga

Tau linkiu gero starto su laiminga pabaiga

Aciukas mergytes,saunu kad as ne viena tokioj sh... nuotaikoj gyzau

Nebetikiu LT medikais...supratau kad ir mane kvailino

mill gal taip turi buti

E.m.a. sekmes ir tau

Tanga tiksliai apibudino; nors man nesiule antrso LP bet jei butu siule toliau planuoti naturaliai nebuciau jau sutikusi.Metai eina ne mano naudai...o ir as pavargau laukti..pavargau nusivilti..todel drasiai irgi einu i IVF su didele viltim

Saldziu sapneliu mergytes

Siandien liko 8 geri burbuliukai,kiti 3 fragmentuoti.
Vaziuoju ryt,bet Treijs jau punkcijos diena sake,kad arba 3 arba 5 dienu sodins.Tai pagal ka jis sprendzia?
Kazkada minejo,kad blastu jis nesaldo.Jei as dabar prasau sodinti blastas,tai su likusiom man atsisveikint teks?Ir jei sodinam 3 dienu,tai suprantu,kad likusius saldom.
Kadandi sekmadienis,jis minejo,kad klausyti ka embriologe sako.O ji paklause,jei ryt reiktu atvaziuot ar as galesiu,pasakiau,kad taip ir sutarem rytojui.Galejau dar del blastu pasneket
Vaziuoju ryt,bet Treijs jau punkcijos diena sake,kad arba 3 arba 5 dienu sodins.Tai pagal ka jis sprendzia?
Kazkada minejo,kad blastu jis nesaldo.Jei as dabar prasau sodinti blastas,tai su likusiom man atsisveikint teks?Ir jei sodinam 3 dienu,tai suprantu,kad likusius saldom.
Kadandi sekmadienis,jis minejo,kad klausyti ka embriologe sako.O ji paklause,jei ryt reiktu atvaziuot ar as galesiu,pasakiau,kad taip ir sutarem rytojui.Galejau dar del blastu pasneket

Oi suprantu, kokia sumaištis tavo galvelėje. Man su II endo stadija VK 5IUI padarė ir kaskart gūžčiojo pečiais, kaip čia yra, kad niekaip nesigauna. Kartą darė, kai penki dominuojantys folikulai buvo. O ko bijoti dėl daugiavaisio nėštumo, kai žinai, kad nieko iš to nebus. Mūsiškiams tik pinigus paimti svarbu, visiškai nesigilina į situaciją. Juk turėjo po LP kažkokį gydymą pasiūlyti, o ne stimuliuojančiais mane farširuoti kelis ciklus iš eilės. Treisas siūlė vėl daryti LP, hormoninį gydymą, o tada po kokių 3 mėn. bandyt natūraliai. O kad man būtų kas pasiūlęs tokį variantą prieš du metus, kai žygius pradėjau
Dabar po tiek nusivylimų aš nebeturiu jėgų taip ilgai laukti, ryžausi IVF.

2 stadija nera didele, daro IUI su tokia stadija, IVF rekomenduoja tik prie IV stadijos.
nereik taip varyti ir ant LT gydytoju, kad cia visi lochai.
nu dare jums IUI, kai nedarydavo, juk ir natur bandydavote ar ne ? o kai pas latvius pasiulo natur bandyti, tai jau patinka tai ?
o kokio gydymo po lap tikejaisi ? vienintelis gydymas norint pastoti - stimuliuotis, jei nesistimuliuoja. O koks treijso hormoninis gydymas ? - arba KT arba tie patys stimuliuojantys. kas dar gali buti ? dufastonas ? bet jei progesteronas geras - kam jis ? estrofemas ? bet jei auga gleivine - vel gi kam jis.
paskaicius si skyreli atrodo, kad pas latvius panaceja. nu nera taip. tuoj praeis pirmoji euforija ir isdris pirmosios pasireiksti, kad deja, bet ir ten stebuklu nera.
Didelis srautas pas juos, treijsas irgi nespeja isigilinti, skuba, pamirsta ir ten reikia nepamirsti savo galvos, dometis nevaisingumu ir klausti klausti klausti kaip ir visur. o pas treijsa atvykus pirma karta - jis visada pats nori issitirti viska is pradziu, todel ir atrodo - o, kaip viskas kruopstu ir nauja. bet tas vyksta visur perejus pas nauja gydytoja. tuo labiau, kad ten net kita salis, o kiekviena salis turi vis tiek kitokius gydymo protokolus. kiekvienoje salyje jie siek tiek skiriasi.
tai va, siek tiek norejau atkreipti demesi - neisisvaikime, merginos, apie latvius.
QUOTE(Pelargonija @ 2011 06 18, 23:21)
Pas E.Tvar. Ji man LP darė, ir visus penkis IUI. Viskas buvo daroma taip: "Na pabandom, o gal gausis". Jokio konkretumo, jokio logiško gydymo plano. Juk ji primygtinai turėjo siūlyti man kažkokį gydymą, o ne IUI. Ir dar penkis kartus iš eilės. Penkis ciklus šėrėm mano endo stimuliuojančiais, jaučiu, kad ji ten bujoja kaip reikiant, bet LP daryti nebenoriu, jei su IVF galima apeiti tą endo. Bent taip Treisas sakė. Pasitikiu juo. Man patiko, kad jis viską išsamiai paaiškino, pasiūlė bent du galimus gydymo kelius, man liko tik pasirinkti. Aš pasirinkau greitesnį, nors nei vienas, nei kitas 100 proc. sėkmės negarantuoja.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 06 19, 10:16)
Siandien liko 8 geri burbuliukai,kiti 3 fragmentuoti.

Sveikinu su astuoniais

QUOTE(pliuske @ 2011 06 19, 11:20)
Sveikinu su astuoniais
Parasysiu kaip man buvo. Is 13 gautu kiausialasciu apsivaisino 8, sekancia ir dar sekancia diena visi gerai ir dalinosi. Bevaziuojant punkcijai paskambino Baiba ir pasake, kad sukciausi namo, nes jie augins iki blasto. Sodinimo diena kai atvaziavau buvo uzauge trys blasto is kuriu dvi buvo geros, treciai ten kazko truko, tai sake, kad tik tos dvi tinkamos sodinimui. Deja pas mane zirniukai nepasiliko
Dabar nebezinau kaip butu buve geriau, gal jei nebutu augine iki blasto butu like ka saldyti, o is kitos puses pagalvojus, kad liko tai stipriausi.. O tau linkiu kuo didziausios sekmes
Tikek, kad ar 3 dienu isodins ar 5, tavo mazuliai pasiliks pas tave 9 menesiam 

prisidedu ir as prie siu linkejimu

QUOTE(miskinuke ten @ 2011 06 19, 11:04)
paskaicius si skyreli atrodo, kad pas latvius panaceja. nu nera taip. tuoj praeis pirmoji euforija ir isdris pirmosios pasireiksti, kad deja, bet ir ten stebuklu nera.
...............
tai va, siek tiek norejau atkreipti demesi - neisisvaikime, merginos, apie latvius.
...............
Sutinku, kad ten ne panaceja ir nusivili nepasisekus Latvijoje

Tačiau pripažinkime, kad kokie 90 proc merginų ten darosi tik dėl PINIGU....taip, kad daugiau nieko ir nelieka, tik girti kaimynų gydytojus.