QUOTE(lailina @ 2011 06 16, 10:41)
Vienas artimas zmogus pakliuvo i labai nemalonia keblia padeti.
Kaip jam seksis issipainioti is susidarusios situacijos?
23ziurkes 17gandrai 9puokste
praradimai ir nemalonumai praeity. siuo metu vyksta teigiami pokyciau ir galutiniame rezultate viskas issispres labai gerai
QUOTE(Xero @ 2011 06 16, 11:15)
Klausimas: ar verta daryti gyvenime posuki (turiu mintyje konkretu veiksma). Kaip rituliosis situacija?
26Knyga,16Zvaigzdes, 24Sirdis
matosi, kad dedate daug vilciu, taciau kadangi knyga ir zvaigzdes iskrito, tai byloja apie kliutis - igudziu ar ziniu trukumas (knyga), situacijos sureiksminimas, idealizavimas, ilgesnis laikotarpis (zvaigzdes)... sunku pasakyti, reiketu konkretaus klausimo (kitaip interpretuojama jei klausiama apie darba, sveikata, meile, ivykius nepriklausiancius nuo Jusu). bet kuriuo atveju sioje delioneje BUTINAI REIkIA papildomu kortu del baigties, nes zvaigzdes gali reiksti ir neapibreztuma, ir laikotarpi. reikia daugiau kortu:) ir tiksliai zinoti konkrecia klausimo sryti
Papildyta:
QUOTE(Azija @ 2011 06 17, 20:33)
O Lenormand nenaudojamos tiesios ir apverstos kortu pozicijos?
kai kurios gali buti nagrinejamos apverstos, bet nebutinai reikia tai praktikuoti
Papildyta:
QUOTE(pupux @ 2011 06 17, 19:37)
O ka reikstu mano kortu metimas?
Klausimas:kaip klostysis tolimesni santykiai su...?
Iskrito:
Raitelis-Sirdis-Zuvis.
labai greitai besivystantys santykiai, laaaaabai emocianalus. galbut siek tiek su isskaiciavimu, bet nusirdziai isimylejus/mylint
arba jei Jus siuo metu atskyrai, tai labai greitai gausite is mylimojo ziniu, kurios Jus tiesiog pakyles emociskai, busite euforijoj nuo jausmu
Papildyta:
QUOTE(Azija @ 2011 06 17, 14:02)
Pirmas klausimas sioms kortoms buvo kaip seksis man su jo draugauti.
Iskrito Moteris Knyga Raitelis
Supratau, kad kortos atnes man nauju ziniu, pranes kas reikalinga, bus judesio gyvenime
delione sako, kad siandienai Jums truksta ziniu, bet labai greitai (2-3 dienu laikotarpyje) Jus jas sau atskleisite