QUOTE(*Vilte* @ 2011 08 12, 06:32)
Sveikutes
visus,visus sveikinam su praejusiais tortadieniais,linkim uzaugt dideliems,sauniems....
Danielyte isdykele ir sugalvok tu man taip,drasi mergyte auga
Sviesi spalva kaip jus begyvenat,oi kaip noreciau visas jus pamatyt,ypac senbuves,kurios tikrai retai beuzsuka...na mes gyvenam po senovei,tikrai bent jau man sirdele senai nebeskauda del DS,mes dabar turim dideli rupesteli del sirdeles bedu,tai va jei ne sirdele gyventume ir vargo nematytumem...dar laukiam atsilimo,tikimes prie juros nulekt...
idesiu savo paneles foto

visus,visus sveikinam su praejusiais tortadieniais,linkim uzaugt dideliems,sauniems....
Danielyte isdykele ir sugalvok tu man taip,drasi mergyte auga

Sviesi spalva kaip jus begyvenat,oi kaip noreciau visas jus pamatyt,ypac senbuves,kurios tikrai retai beuzsuka...na mes gyvenam po senovei,tikrai bent jau man sirdele senai nebeskauda del DS,mes dabar turim dideli rupesteli del sirdeles bedu,tai va jei ne sirdele gyventume ir vargo nematytumem...dar laukiam atsilimo,tikimes prie juros nulekt...
idesiu savo paneles foto

nugi grazumas paneles!!!!!!!!!!!
ech,ir ko tas laiks taip greitai bega.... mums va jau 7.5, o atrodo, ka tik viskas ivyko... per tiek laiko atrodo ir susigrazinus laika atgal, nenoreciau nieko pakeisti - tiek daug saules ir sviesos namuose nuo Danielytes... na, tik kad isdaigos ne tokios pavojingos butu