Įkraunama...
Įkraunama...

Dauno sindromas

sveikinimai Trudei su seimynos pagausejimu - 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit sveikuciai ir diduciai!!!!

sviesi spalva, o kaip suprantu jus... pas mus suniukas buvo - irgi aklas paskutinius metus... prie puse metu numire (aciu dievui sava mirtim ir labai staiga, senas jau buvo), sirdi ir dabar dar skauda... irgi buvau prisiekusi sau, kad daugiau nieko namuose, juo lanbiau, kad danielyte nelabai prie naminiu gyvunu... bet kur tau..po poros menesiu vyras padovonojo katina - dabar turime du:)) tik sitas mazius pasiutes kaip devyni velniai...namai vel pilni ir triuksmo, ir judesio... danielyte megsta naujaji katuka paglostyti, bet jos meile tokia sakyciau daugiau per atstuma - myli, kol tasai nelenda prie jos per daug, o jau danielytes kambarys tai is viso tabu bet kokiems gyvenams - katinus uz uodegos tempia laukan is kambario ir trenkia durimis jiems palei nosi:)

bet patikekit, netekti labai palengvina nauja dusia namie:)
Atsakyti
sveikos 4u.gif

kaip greitai temele atgijo thumbup.gif

ad23,trude,nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif

mes augame gerai,vel per visus gydytojus eisime "ligu ieskoti" doh.gif siandien pas endokrinologa vaziuojame unsure.gif turime jau 2 dantukus,trecias jau matosi thumbup.gif vaikstome aplink baldus ir palei sienas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Pirmiausia didziausi sveikinimai ad23 ir trudei.

Na o mes gyvenam visai neblogai,tik viena problema, kad mano mazasis vyras po vasaros nebenori grizti i darzeli,sake eis dirbti smile.gif O siaip labai pasistumem i prieki, atsirado daug nauju zodziu,tapo labai savarankisku.

Gal kas galit man atsiusti priejima prie nuotraukyciu.

Sviesi spalva kaip smagu, kad Linukui radot tinkama darzeli. labai jusu pasiilgom smile.gif

Ad23 kas liecia ortopedinius batukus tai musu vaikams priklauso i metus dvi poros. Mes tai visada imam basutes ir nesiojam darzeli vietoj tapkuciu.

Atsakyti
Sveikutes mamytes ir vaikuciai pabiruciai.
Mes irgi visai neblogai gyvenam, Dominyka jau didele ir savarankiska, tik kojytes musu visai dar musu nalaiko, brt viskam savo laikas, pasisemiau kantrybes ir sportuojam toliau. gal po samatorijos bus dar vienas zingsnelis i prieki.
Kita savaite vaziuosim i Vilniu pas kardiologus pasirtikrin, tikiuosi viskas bus gerai.
Siais metais taip ir nebuvo susitikimo, o taip noretusi susipazint
Papildyta:
nemoku ilelti nuotraukyte, pasirodytumem ir mes, kokios dideles
Atsakyti
QUOTE(olginta @ 2011 08 18, 12:15)
nemoku ilelti nuotraukyte, pasirodytumem ir mes, kokios dideles

Olginta, gali ikelti per http://www.radikal.ru/ - nueini i psl - is kompiuterio pasitenki faila (choose file), paskui zagruzit (rusiskai) ir kai ismeta adresus - pasirenk iantra adresa ir ikopijuoji tiesiog i zinute:)
Atsakyti
QUOTE(sviesi spalva @ 2011 08 17, 23:08)
Sveikutes,

Sveikinam Ad 23 sulaukus naujo zmogucio, didziausi linkejimai augti didelem stipriom, sveikom wub.gif  4u.gif . O jau Augusteliui kaip idomu tikriausiai, tuoj tures su kuo zaisti thumbup.gif .
Del tu pagalbininku, tai kai krize prasidejo, tai ir baigesi kalbos apie pagalbininkus. Einam i specializuota, pries tai daug visokiu pabandem, ir privatu tame tarpe.

gal einat i ta pati kur ir augustelis?

QUOTE(*Vilte* @ 2011 08 18, 08:10)
Sveikutes
Nuosirdziausi sveikinimai ad23,aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif

gal trude labai nesupyks smile.gif ,jei mamytems parasysiu,kad ir musu trude visai nesenai susilauke dukrytes,dar karta dideliausi sveikinimai jos seimai wub.gif
sviesi spalva dabar gausit ir jus katinuka isigyt biggrin.gif niu gi kaip kitaip...

na mes lekiam i poliklinika,reik del namu mokymo pazymos ir kraujo tyrima pasidaryt,geros dienos visoms smile.gif

dekui uz sveikinimus

trudei irgi dideliausi sveikinimai...

QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 08 18, 11:47)
sveikos 4u.gif

kaip greitai temele atgijo thumbup.gif

ad23,trude,nuosirdziausi sveikinimai wub.gif  wub.gif  wub.gif

mes augame gerai,vel per visus gydytojus eisime "ligu ieskoti" doh.gif siandien pas endokrinologa vaziuojame unsure.gif  turime jau 2 dantukus,trecias jau matosi thumbup.gif vaikstome aplink baldus ir palei sienas biggrin.gif

gerai, kad priminei mum irgi reikia aps endokrinologa... O jau geriau tas ligas rasti anksti,kad lengviau pagytumem, o ne per velai, kai jau sunku isgydyt...

QUOTE(valerijonas @ 2011 08 18, 13:53)
Sveikos mamytes,

Pirmiausia didziausi sveikinimai ad23 ir  trudei.

Na o mes gyvenam visai neblogai,tik viena problema, kad mano mazasis vyras po vasaros nebenori grizti i darzeli,sake eis dirbti smile.gif O siaip  labai pasistumem i prieki, atsirado daug nauju zodziu,tapo labai savarankisku.

Gal kas galit man atsiusti priejima prie nuotraukyciu.

Sviesi spalva kaip smagu, kad Linukui radot tinkama darzeli. labai jusu pasiilgom smile.gif

Ad23 kas liecia ortopedinius batukus tai musu vaikams priklauso i metus dvi poros. Mes tai visada imam basutes ir nesiojam darzeli vietoj tapkuciu.

o ko reikia? tariu pirma reikia siuntimo is seimos gydytojo pas neurologa ar ortopeda ar kaip?
Atsakyti
user posted image
tikiuosi man pavyko

Papildyta:
taip pavyko
Ad23 taip reikia siuntimo. Mums parase neurologe raidos centre del ortopediniu batuku, bet Dominykos koja dar labai maza ir tokiu batu negamina, tai tenka laukti kol paaugs
Atsakyti
[quote=olginta,2011 08 18, 14:35]
user posted image
tikiuosi man pavyko

Papildyta:
taip pavyko

vai vai vai - koks grazus vaikas:)))) lelyte smile.gif)) grazuolyte!!!!!
Atsakyti
Valerijone, seniai matyta, sveikute. Na koks saunuolis tavo vaikinas thumbup.gif , jau pernai man seile tyso i ji beziurint, o siemet tai bandau jau issivaizduoti kokie saunus esat. Smagu, taip ir toliau thumbup.gif . Kai busim prie juros susiskambinsim, siemet dar nebuvom blush2.gif ir mes jusu pasiilgom.

AD 23 ejom ir i ta kur jus, bet mum ten nepatiko, tai nebeeinam. Kitur mes.

Mamyciuk, sveikinam su treciu dantuku 4u.gif , va kaip smagiai gyvenat, tuoj nepagausi savo zuikucio thumbup.gif .

Olginta, kokia grazi tavo Dominyka wub.gif , o jau akyciu zydrumas. Tikra grazuole wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(olginta @ 2011 08 18, 15:35)
user posted image
tikiuosi man pavyko

kokia grazuole wub.gif
koks jusu kojytes dydis?

QUOTE(sviesi spalva @ 2011 08 18, 16:48)

Mamyciuk, sveikinam su treciu dantuku 4u.gif , va kaip smagiai gyvenat, tuoj nepagausi savo zuikucio thumbup.gif .

as jau dabar nebepagaunu lotuliukas.gif
Atsakyti
koks jusu kojytes dydis?

Davbar kaip tik pamatuosiu tiksliai centimetrais 8,5 cm, 18 ismiera mums yra didele o lietuvoje mazesniu nera
Saunu kad nepagauli, o mes fiziskai silpnos itr tinginukes, o dar ir sirdele kisa koja
Atsakyti
QUOTE(olginta @ 2011 08 18, 20:14)
Davbar kaip tik pamatuosiu tiksliai centimetrais 8,5 cm, 18 ismiera mums yra didele o lietuvoje mazesniu nera
Saunu kad nepagauli, o mes fiziskai silpnos itr tinginukes, o dar ir sirdele kisa koja

tikrai mazyte,musu 10,5cm,o gal net jau visi 11cm g.gif

koks jusu ugis,svoris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyčiukas@: 18 rugpjūčio 2011 - 20:21