Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl su vyrais elgiamės kaip su vaikais?

Apsokineja tos, kurios turi poreiki (kaip ir buvo mineta) globoti, apsokinejami nori buti mamyciukai (taip neteisingai auginti mamu sunus). Dristu teigti, kad jei gavote mamyciuka i vyrus, jum labai nepasiseke. Pirmiausia, todel kad to nepastebejote ar nepaisete. Antriausia, kad turesti arba kovoti arba pasiduoti (jie be kovos savo kotletu i lova ir kojiniu drabstymo neatiduos).
Man patiko bulbos mintis, kad kiekvienas popina viens kita savaip. Ir kad jums tenka didzioji dalis ruosos namie, dar nereiskia kad a) esate vargse, cool.gif kad ji globojat c) kad jis nenesa ktios dideles dalies seimos rupesciu.

As mielai dirbu darbus namie, kai maziau dirbu, nes zinau, kad jis darys ta pati, kai as dirbsiu daug.
Ir atidarys vyno (net i taure ipils, nors ne visada)
Ipils i masina benzino
Pasakys komplimenta.

Arba ne... mirksiukas.gif bet ne esme... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gita.N. @ 2006 03 07, 20:57)
nuo moters priklauso koks vyras bus šeimoje. Jeigu pradeda moterys šokinėti apie vyrą ir elgtis kaip su vaiku, tai pačios ir kaltos. Kai kurios moterys galvoje, kad vyras pats savime yra vertybė, jį reikia globoti ir popinti, kad tik pas kitą neišeitų. O dažniausiai vyrai išeina pas tas, kurias jie patys globoja.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100 procentu

QUOTE(Merguzele @ 2006 09 19, 17:24)
Na jei jau iškėlėt mano temą į paviršių, tai parašysiu atomazgą. Taigi, temos pradžioj paminėtas vyrukas, kuris bandė mane sugėdinti dėl to, kad neapšokinėju savo vyrelio, SKIRIASI. Įtariu, pabodo žmonelei vyro plaukučius šukuoti... Bet kad jūs būtumėt mačiusios, kaip JIS aplink ją puolė šokinėti, kai reikalas link skyrybų pasisuko! Ir valgį gamino, ir namus tvarkė, ir skalbė ir t.t. Jai nei pirštelio nebereikėjo pajudinti. Vadinasi, moka ir gali jie viską, tik reik gerai prie sienos priremti.

na, va, logiška tokios ,,vertybės" vedybinio gyvenimo pabaiga tongue.gif

O prie sienos priremtas irgi gali ilgai neišsilaikyt. Čia reik, kad ta laikanti siena nugriūtų kartu su juo. Va tada, atsikels ir kad panašiai nenutiktų dar kartą, pats tą sieną prižiūrės ir vis paramstys mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 19 rugsėjo 2006 - 22:49
QUOTE(Ji @ 2006 03 04, 18:29)
Švediško stalo atvėju, man maloniausia, būtų, kad jis man atneštų lėkštutę su maistu mirksiukas.gif

BUTENT!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau kazkuri laika to nedarau, nesikeliui anksti vien del to , kad jis dar nori paguleti po zadintuvo skambucio ax.gif , kad jam valgyti padaryciau, tegu darosi, tegul buna savarankiskas, kai papraso, padarau, bet jau tada kai tikrai zinau, kad mazai miegojo, ar vakare buvau ant ji nekaltai uzsipuolus blush2.gif , kitas atvejis, kai esu nestuke.gif , man galima viskas ir jis jau turi sokineti aplink, rupintis kaip vaiku blush2.gif
Atsakyti
Pas mumi viskas pagrista zodzu NORIU: noriu atsikelti anksciau ir padaryti tau pusrycius arba nenoriu; noriu iskepti fancy vakariene arba nenoriu; noriu nustebinti arba nenoriu. Ir is jo puses taip pat. Kai suvoki, kad darai tai ne is pareigos, smagiau tai daryti. Gal vaikiska, bet nerealiai brandu. profesionaliais terminais, self-motivacija wink.gif Gal veikia todel, kad nei vienas ne mamyciukas...
Atsakyti
o pas mane priesingai, mane apsokineja 4u.gif
Atsakyti
O aš irgi apšokinėju savo vyrus.Rytą išleidžiu vieną į darbą,kitą į paskaitas.Pagaminu pusryčius(sumuštiniai),išverdu kavą.O paskui pati geriu kavytę,žiūriu rytines programas,ruošiuosi į darbą.Vakare,tai jau kaip papuola,patys apsitarnauja,nes aš grįžtu vėliausiai.Toks dalykas,kaip kambarių priežiūra,tai yra mano vyro sritis,aš prisižiūriu tik savo kaktusus ir save biggrin.gif
Atsakyti
Man partneriai yra 50:50 g.gif Nemanau, kad kažkas kažką turi aptarnaut. Lepinti - kita kalba, bet priverstinai aptarnaut?? Tai jau ne schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Jeigu vyras liguistai nori,kad jį apšokinėtų,tai gal jam labiau reikia mamos,o ne žmonos blink.gif TIk prisiminkit,kad nei vienas vyras negeidžia savo mamos blush2.gif
Atsakyti
Na va, apsidžiagiau temą radus, o pasirodo čia visai apie ką kitą verysad.gif

Kas bendro tarp "apšokinėti" ir elgtis kaip su vaiku? Man atrodo elgtis kaip su vaiku reiškia kontroliuot kaip apsirengė, pirkt kojinės/ triusikus,...
Atsakyti
Na as pati kartias save pagaunu "sokinejancia", kad atseit juk man nesunku, bet tada viduje save "isbaru" biggrin.gif jog abu esam lygiaverciai ir ner cia ko labai cackintis
Atsakyti
QUOTE(Merguzele @ 2006 03 04, 18:02)
Šalia mūsų sėdėjęs vyriškis puolė mane gėdinti - kodėl aš pati neaptarnavau savo vyro? Kodėl jis pats turėjo keltis ir pasiimti? Prisipažinsiu, po tokios pastabos buvau šokiruota, nes apie tai net nepagalvojau. Juk mano vyras - ne vaikas! Jis - per 30 metų perkopęs, sveikas rankas ir kojas, bei savo nuomonę ir skonį turintis individas! Bet apsidairiau aplinkui ir pastebėjau, kad kitos mergičkos kaip niekur nieko šokinėjo aplink savo tranus, kol šie tesė savo VYRIŠKAS diskusijas.

Aš irgi būčiau šoką gavus po tokios pastabos lotuliukas.gif doh.gif Kaip kokioj musulmoniškoj valstybėj, o dar lietuviai musulmonus peikia, būdami tokie patys lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ir šiaip, kur tu gyveni? Gal Arabų emyratuose? lotuliukas.gif Nesuprantu tokių šokinėjimų aplink vyrą biggrin.gif
Atsakyti