QUOTE(yura @ 2011 06 19, 00:17)
Jusu komentaras, kaip pirstu i aki, va jis panasiai ir argumentuoja,, kad as sugalvojau, bet neziuriu kokios galimybes. Kaip bus jei galimybes tinkamos ir nesusiklostys niekada? vaikas ar vaikai uzaugs - mokykla studijos, dar daugiau pinigu viskams reiks. O kaip mano asmenines svajones?
Kaip toj senoj dainoj " as ne princas , o tu ne grazuole, ir ne mums padabinti zirgai?" ????
he, skaičiau jūsų ankstesnį postą ir priėjau išvados, kad tradicinės moteriškos godos, viskas suprantama
tik man atrodo jūs ne iki galo subrandinot savo svajonę, jei jūs norit, kad pildant dokumentus jūs būtumėt žmona, o ne vieniša mama, jums tiek nedaug tereikia, nueit su vyru į zaksą ir vuliąąąą jūs žmona, nereikia po 10 metų bendro gyvenimo iš saves jaunamartės laužt, nueikit ir nupirkit tuos žiedus
o del baliaus aš jūsų vyrą suprantu, mudviejų požiūriai panašūs šiuo klausimu, gal aš ne moteriškai mąstau šiuo klausimu, bet vėl gi manau, kad princesės suknutei jūs jau pavėlavot, jūsų traukinys nududndėjo prieš kokius 9-8 metus, imt kreditą vestuvių baliui, jūsų vyras teisus, nesąmonė, o už tuos pinigus skirtus baliui geriau tikrai dviesia pajūrį pailsėt, bet čia tik man taip atrodo, bet galit bandyt tartis su vyru jei jis pavyzdingai atidirba klounu vestuvėse ko jis už tai norėtų kaip atlygio?
nesugalvoju ką jums protingo patart, kad įtikint vyrą baliui nes manau, kad jis teisesnis už jus, nors gal 10 metų jubiliejaus proga galit įteisint savo santuoką ir ta proga kokį pasisėdėjimą padaryt