Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuves - tai cirkas

QUOTE(yura @ 2011 06 19, 00:17)
va jis panasiai ir argumentuoja,, kad as  sugalvojau, bet neziuriu kokios galimybes.   Kaip bus jei galimybes tinkamos ir nesusiklostys niekada?  O kaip mano asmenines svajones?

Kaip suprantu,norite persokti savo seimos galimybes... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 18 birželio 2011 - 23:43
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 19, 00:39)
Kaip suprantu,norite persokti savo seimos galimybes... blink.gif

ji nori sventes uz 40k, bet 'busimasis' issigastta tokios sumos uz svente, kuria laiko niekam nereikaliga.
Atsakyti
Madeinana, na ir zodinelius jusu nono.gif

Yura, ar istiesu ta viena vienintele diena (tiksliau suknele ir grazios nuotraukos) verta to, kad jus patustintumet seimos santaupas??? Istiesu kokias nuostabias atostogas galetumete sau leisti, vietoj tos vienos dienos klaunados 4u.gif
Papildyta:
Norite isskirtines datos prisiminimams? Sveskite susipazinimo data, bendro gyvenimo data 4u.gif

Su sugyventiniu susipazinau vienos uzsienio keliones metu, tai mes turime tradicija, ta data atsvesti kur nors uzsienyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 19, 00:46)
ji nori sventes uz 40k, bet 'busimasis' issigastta tokios sumos uz svente, kuria laiko niekam nereikaliga.

siek tiek maziau...

QUOTE(yura @ 2011 06 18, 23:50)
Na taip kaip noriu, tai reikia kokia 20 000 maziausiai.

ir galiausiai, esme ne pinigai - svarbiausia, ka uz juos galima gauti... ne pinigai sukuria atmosfera, nereikia buti reklamos auka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 18 birželio 2011 - 23:53
QUOTE(Maidenana @ 2011 06 19, 00:46)

Normalus protingas vyras,kuris masto apie rytdiena ir turetu ziureti su "baimes akim".....o jai ,kaip suprantu, rytoj nors ir pragaras,svarbu issipildytu svajone... lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet atsiprasau... 20 000Lt tai visai nemaza suma.
Atsakyti
QUOTE(yura @ 2011 06 19, 00:17)
Jusu komentaras, kaip pirstu i aki, va jis panasiai ir argumentuoja,, kad as  sugalvojau, bet neziuriu kokios galimybes.  Kaip bus jei galimybes tinkamos ir nesusiklostys niekada? vaikas ar vaikai uzaugs - mokykla studijos, dar daugiau pinigu viskams reiks. O kaip mano asmenines svajones?
Kaip toj senoj dainoj " as ne princas , o tu ne grazuole, ir ne mums padabinti zirgai?"  ????

he, skaičiau jūsų ankstesnį postą ir priėjau išvados, kad tradicinės moteriškos godos, viskas suprantama

tik man atrodo jūs ne iki galo subrandinot savo svajonę, jei jūs norit, kad pildant dokumentus jūs būtumėt žmona, o ne vieniša mama, jums tiek nedaug tereikia, nueit su vyru į zaksą ir vuliąąąą jūs žmona, nereikia po 10 metų bendro gyvenimo iš saves jaunamartės laužt, nueikit ir nupirkit tuos žiedus

o del baliaus aš jūsų vyrą suprantu, mudviejų požiūriai panašūs šiuo klausimu, gal aš ne moteriškai mąstau šiuo klausimu, bet vėl gi manau, kad princesės suknutei jūs jau pavėlavot, jūsų traukinys nududndėjo prieš kokius 9-8 metus, imt kreditą vestuvių baliui, jūsų vyras teisus, nesąmonė, o už tuos pinigus skirtus baliui geriau tikrai dviesia pajūrį pailsėt, bet čia tik man taip atrodo, bet galit bandyt tartis su vyru jei jis pavyzdingai atidirba klounu vestuvėse ko jis už tai norėtų kaip atlygio? rolleyes.gif

nesugalvoju ką jums protingo patart, kad įtikint vyrą baliui nes manau, kad jis teisesnis už jus, nors gal 10 metų jubiliejaus proga galit įteisint savo santuoką ir ta proga kokį pasisėdėjimą padaryt
Atsakyti
Apie jokius 40 000 neina net kalba. Butu gerai kad butu 20 000lt.tada nei man , nei jam neskaudetu galva - as vestuves suorganizuociau ir dar dovana vyrui iteikciau - hard diska lotuliukas.gif Bet ju nera. galim isleist 2000+2000 (dali nuo abieju atostoginiu).+ siek tiek....

Ideja puiki - susirasom ir prie juros, deje - neiseina taip. Arba susirasom, arba prie juros. Man vieno noris, vyrui kito, o kaip susiderint?? Jis nusileidzia man, bet nerodo jokio susidomejimo, o kaip man padaryt taip, kad nesijauciau kalta atemus atsotogas, kaip padaryt taip, neatsirastu ta keista rauksle vyro kaktoj, kai jam kas nepatinka??? Kas man bus is tos sventes, jai jausiu ja ir net neziuredama i ji, is balso tembro ar zvilgsnio?

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2011 06 19, 00:54)
Bet atsiprasau... 20 000Lt tai visai nemaza suma.

nus jei mano vyriškis sualvotų tokią sumą prabaliavot, kad ir su smokingu aš jam....... nesugalvoju, bet šitas smailikas pakankamai iškalbingas gun_smilie.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(yura @ 2011 06 19, 00:57)
galim isleist 2000+2000 (dali nuo abieju atostoginiu).+ siek tiek....

nu tai ir baikit svaigt nerealiais masteliais, o energija panaudokit atmosferai kurti su tokiom lesom, kokias galit sau leisti... ir as niekaip nesuvokiu, kuo blogai susirasyti, ir mauti su vyru prie juros romantiskam medaus menesiui?

galu gale, ko jus norit - baliaus ar seimos iteisinimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 19 birželio 2011 - 00:04
QUOTE(yura @ 2011 06 19, 00:57)
isleist 2000+2000 (dali nuo abieju atostoginiu).+ siek tiek....

Ideja puiki - susirasom ir prie juros, deje - neiseina taip. Arba susirasom, arba prie juros.  Man vieno noris, vyrui kito, o kaip susiderint?? Jis nusileidzia man, bet nerodo jokio susidomejimo, o kaip man padaryt taip, kad nesijauciau kalta atemus atsotogas, kaip padaryt taip, neatsirastu ta keista rauksle vyro kaktoj, kai jam kas nepatinka??? Kas man bus is tos sventes, jai jausiu ja ir net neziuredama i ji, is balso tembro ar zvilgsnio?

tuo labiau, kam tos bereikalingos išlaidos
aš neatsimenu zakso įkainių, senatvinė sklerozė, bet ne tūkstančius kainuoja zakse susirašyt nu gal spėju su Mendelsono maršu koks 150 lt, nu ir truks gal 30 minučių, likusius 1800lt. galit skirt pajūriui, gulėsi sau paplūsimį kaip princesė ir laimingesnė už visas kitas princeses
Atsakyti
QUOTE(yura @ 2011 06 18, 22:57)
Apie jokius 40 000 neina net kalba. Butu gerai kad butu 20 000lt.tada nei man , nei jam neskaudetu galva - as vestuves suorganizuociau ir dar dovana vyrui iteikciau - hard diska  lotuliukas.gif    Bet ju nera. galim isleist 2000+2000 (dali nuo abieju atostoginiu).+ siek tiek....

Ideja puiki - susirasom ir prie juros, deje - neiseina taip. Arba susirasom, arba prie juros.  Man vieno noris, vyrui kito, o kaip susiderint?? Jis nusileidzia man, bet nerodo jokio susidomejimo, o kaip man padaryt taip, kad nesijauciau kalta atemus atsotogas, kaip padaryt taip, neatsirastu ta keista rauksle vyro kaktoj, kai jam kas nepatinka??? Kas man bus is tos sventes, jai jausiu ja ir net neziuredama i ji, is balso tembro ar zvilgsnio?

Na susirasymas 4000Lt nekainuoja mirksiukas.gif Tad labai norint, einant i kompromisus - jus gaunat zmonos statusa, vyras atostogas 4u.gif Na bet jai jums butent reikia sukneliu, nuotraukyciu.... tai jo...
Atsakyti