QUOTE(yura @ 2011 06 18, 22:57)
Apie jokius 40 000 neina net kalba. Butu gerai kad butu 20 000lt.tada nei man , nei jam neskaudetu galva - as vestuves suorganizuociau ir dar dovana vyrui iteikciau - hard diska

Bet ju nera. galim isleist 2000+2000 (dali nuo abieju atostoginiu).+ siek tiek....
Dali nuo abieju atostoginiu, vadinasi galimybes yra... Nes siuo metu daugeliu lietuvos gyventoju atostoginiai net 2000 nesudaro.
Ideja puiki - susirasom ir prie juros, deje - neiseina taip. Arba susirasom, arba prie juros. Man vieno noris, vyrui kito, o kaip susiderint?? Jis nusileidzia man, bet nerodo jokio susidomejimo, o kaip man padaryt taip, kad nesijauciau kalta atemus atsotogas, kaip padaryt taip, neatsirastu ta keista rauksle vyro kaktoj, kai jam kas nepatinka??? Kas man bus is tos sventes, jai jausiu ja ir net neziuredama i ji, is balso tembro ar zvilgsnio?
As tai izvelgiu vyro savanaudiskuma is autores pasakojimo, jis sau geriau nauja harda nusipirks negu vestuvems tuos pinigelius skirs... Man butu be galo sunku, jei matyciau tokia situacija savo seimoje............ I sikna tokiam vyrui....
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2011 06 18, 23:25)
va, norai akivaizdziai susitrauke, palyginti su pirminiais "minimum 20k"...
o tam, kad pasipuostumet, nusifotografuotumet ir pavakarienautumet, reikia tuoktis?
Reikia,

as pati organizuojuosi vestuves, mazdaug uz tokia suma, uz kokia noretu sitos temos autore. Ir man norisi ir pasipuosti, ir pasidaryti grazias foto, ir smagiai pasvesti su artimiausias draugais, bei vestuviu muzikantais. Tokie mano norai, as moteris - ir tos vestuves viena is mano svajoniu. Manau jei autorei neleistu galimybes, ji ir nesvajotu pabuti ta princese... Jei 2000 lt dalis nuo ju atostoginiu, tai manau galimybes leistu su laiku pasitaupyti pinigeliu ir issikelti tas vestuves, gal maziau isleisti nei 20000, bet daugiau nei 4000 lt. Daugumos lietuviu atostoginiai nei 2000 nesiekia, tai tada suprantama nera apie ka cia ir svajoti.... tik idomu, kiek autorei metu. Galbut po kiek laiko as taip pat snekesiu kaip daugelis pasisakanciu, kad nereikia isleisti pinigu ant pompastiku vestuviu, ir geriau jau pasirinkti kelione ar pan., bet siandienai man norisi pabuti su balta suknele, pabuti graziausia ta diena, ir prisiekti Dievui savo meile.... Ir zinoma gerai atsvesti...
Gyvenimas tęsiasi. Ir galbūt jis nėra toks jau blogas. Aš nusprendžiau tapti laiminga ir aš būsiu laiminga. Man netgi atrodo, kad aš jau esu laiminga. Paprasčiausiai aš šito nepastebėjau."
Skarlet OHara, Vėjo nublokšti herojė