Įkraunama...
Įkraunama...

TALBOT

per kiek laiko Jūs gavote prekę iš talbots.com į Lietuvą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2012 05 19, 18:31)
Sveikos mergaites, noriu uzsisakyti Lysa Suede Bow Flat, sakykit, kokia kaina jau "padori", uz kuria jau geleciau uzsisakineti ax.gif  4u.gif

Man jau su visomis islaidomis gavosi 190 Lt, visa laika stebejau ju kaina, taciau pigiau neuztikau, gal kam pavyko g.gif
Atsakyti
o kaip jus priziurite Lysa batelius? Matau, kad tepsis
Atsakyti
QUOTE(sofijukas @ 2012 05 23, 20:40)
Man jau su visomis islaidomis gavosi 190 Lt, visa laika stebejau ju kaina, taciau pigiau neuztikau, gal kam pavyko g.gif

as uzsisakiau dvejas, uz vienas sumokejau 160, uz kitas 168 rodos.

QUOTE(kavamale @ 2012 05 23, 22:17)
o kaip jus priziurite Lysa batelius? Matau, kad tepsis

as tai einu tik tada kai zinau, jog nereiks per purvus klampot ir siaip baisiai saugau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 05 23, 23:29)
as tai einu tik tada kai zinau, jog nereiks per purvus klampot ir siaip baisiai saugau  biggrin.gif

as viena karta buvau su jais isejus, bet dzinsai, pasirodo, dazo ir liko demeles doh.gif viena bandziau isimti, tai galvojau sakes, nepataisomai sugadinau. Bet nieko, isdziuvo, normaliai. Bet bus vargo. Nesiosiu tik su kelnem bei sijonais/suknelem/sortukais
Atsakyti
QUOTE(Peonies @ 2012 05 05, 22:07)
tai matyt ir aš būsiu per mažas užsisakius, ėmiau 8 dydį su 25 cm. pėda  unsure.gif

QUOTE(kavamale @ 2012 05 08, 12:12)
lygiai su tokia peda uzsisakiau 8 dydi. Ir nebijau, kad geli netikti  biggrin.gif  pirko, berods Prietarai, ir tiko, nesiojanciai 38-38,5  4u.gif

QUOTE(Lars @ 2012 05 11, 08:56)
Sveikos,
Gavau vakar Lysa Suede bow flat , 24,5 cm kojai puikiai tiko 7,5 dydis  4u.gif siaip nesioju 37-38..ziurint kokie batai ir firma.

merginos, ketinu pirkti Josey bataiCord-Cinched Leather Ballet Flat
jei pėda 24,5 cm - 7,5 tiks?

pagal jūsų aprašymus, tai įvairia, kai kurie mažinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 05 23, 22:29)
as tai einu tik tada kai zinau, jog nereiks per purvus klampot ir siaip baisiai saugau  biggrin.gif

Maniskes man atsejo 146Lt ax.gif O saugau lygiai taip pat mirksiukas.gif Jei zinau, kad teks kazkur takeliais negristais vaiksciot, tai aunuosi kitus batus biggrin.gif Kitokios prieziuros nelabai isivaizduoju, nes esu laaaaabai suabejojusi, ar ten naturali zomsa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 24, 11:38)
Maniskes man atsejo 146Lt ax.gif O saugau lygiai taip pat mirksiukas.gif Jei zinau, kad teks kazkur takeliais negristais vaiksciot, tai aunuosi kitus batus biggrin.gif Kitokios prieziuros nelabai isivaizduoju, nes esu laaaaabai suabejojusi, ar ten naturali zomsa 4u.gif

Man del zomšos tikrumo irgi kilo abejoniu, nes ji lyg popierine.
As siu batuku valymui naudoju putas "Salamaner", gerai pasalina nesvarumus.
Atsakyti
man ir keista oda atrodo, ypac kai valiau, tokia kai gumine slapia 4u.gif gal koks isdirbimas kitoks gali buti unsure.gif biggrin.gif
beje, isduokit paslapti, kodel taip visos masiskai pardavinejat populiariasias basutes per sirsta su daug dirzeliu? isvaizda skirias ar dydis neatitinka?
Atsakyti
Tas basutes per pirsta gavau, ir isvaizda ju visiskai atitinka foto. Dydi emiau 9.5 nesioju 40 tai puikiai tiko. o pardavineja manau todel kad kai masiskai pirko ne viena kelis dydzius eme kad pataikyt sau, nes kaina labai gera buvo tai dabar daug kas perduoda atlikusia pora.
4u.gif
Atsakyti
na gali buti toks variantas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 24, 16:16)
man ir keista oda atrodo, ypac kai valiau, tokia kai gumine slapia  4u.gif  gal koks isdirbimas kitoks gali buti  unsure.gif  biggrin.gif

Kazkur buvau googlinus, kad dauguma Talbots batu neodiniai, tai todel ir suabejojau dar labiau ax.gif Bet kokiu atveju, bent jau kol kas batukai nesiojasi gerai, koja neprakaituoja, todel pirkiniu esu patenkinta smile.gif
Atsakyti