Įkraunama...
Įkraunama...

TALBOT

bet tai raso, kad oda blink.gif

o del basuciu, tai man pvz nepatiko kaip koja jose atrodo, kazkokia plati kaip bulkele ir spalva baltai odai ta sviesiai violetine netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 05 24, 15:16)
man ir keista oda atrodo, ypac kai valiau, tokia kai gumine slapia  4u.gif  gal koks isdirbimas kitoks gali buti  unsure.gif  biggrin.gif
beje, isduokit paslapti, kodel taip visos masiskai pardavinejat populiariasias basutes per sirsta su daug dirzeliu? isvaizda skirias ar dydis neatitinka?

Foto atitinka bet jos, viskas gerai, bet bent man jos siaurokos, kazkaip pastebejau dauguma talbots batu siauri g.gif
Atsakyti
Reikia mazakoju patarimo g.gif
Su pamazintu 36 dydziu koki balerinku dydi reiktu imti? g.gif
Atsakyti
Su 39,5-40 koja pirkau talbots balerinas 9 dydi. Ciut ciut laisvokos, bet manau idejus nugarele bus visai kaip tik. Ju vidpadis 26 cm su gal pora mm. Siap minkstos, patogios. Tokios:
http://www.talbots.c...rSale=cat440039
Gal kam pravers!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A sol': 04 birželio 2012 - 15:21
QUOTE(Prietarai @ 2012 05 24, 19:01)
bet tai raso, kad oda blink.gif

Kur raso? Aprasyme neradau, ant batu neradau. Tiesa, gavau be dezutes, tai nebent ant jos parasyta. Daugiau jokiu uzuominu i tai, kad jos odines nerandu ax.gif Bet... nesiojasi ganetinai neprastai.
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu pasikonsultuot dėl populiariųjų Talbots lakinių aukštakulnių - pagaliau susimedžiojau savo svajonių batus, dydis beveik tinka, bet platesnių labai norisi.

Klausimas - plotis AA ką reiškia? Ar teisingai įtariu, kad tai reiškia "labai siauri"? A būtų siauri, o kokia raidelė - vidutiniai?

Ar buvo/yra pasravime platesnių? Bandyčiau ieškoti su kuo pasikeisti doh.gif
Atsakyti
M vidutiniai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 06 05, 20:00)
M vidutiniai.

Ačiū. Jų turbūs buvo prekyboje? verta ieškoti
Atsakyti
Kiek pamenu, buvo. Sunku pasakyt, ar ispardavinejo sena kolekcija, ar gal imes i pardavima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 birželio 2012 - 20:19
Sveikos.

Atsiliepkit kas pirkusios tokias TALBOTS balerinas...

http://www.talbots.c...mp;section=Sale

Kaip realiai Cocoa spalva? Ar į ryžumą? Ir kaip dydis? Nešioju LT 38 dydį, pėda 24,5 cm. Kokį dydį imti?
Atsakyti
QUOTE(Masha @ 2012 05 26, 12:20)
Reikia mazakoju patarimo g.gif
Su pamazintu 36 dydziu koki balerinku dydi reiktu imti? g.gif

as nesioju 36 d , Lysa balerinas emiau 5.5 d , nes 6 d. nebuvo ....tai man per mazos verysad.gif .
tad 5.5 idealiai tiktu nesiojanciai mazesni 36 d. smile.gif

kalbu apie sias grazuoles wub.gif

user posted image

ir dar...be jokios abejones galiu pasakyti, kad jie yra tikrai naturalios verstos odeles bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cameja: 22 birželio 2012 - 13:35
QUOTE(cameja @ 2012 06 22, 14:15)
ir  dar...be jokios abejones galiu pasakyti, kad jie  yra tikrai naturalios verstos odeles  bigsmile.gif

Kuom remiantis? bigsmile.gif
Atsakyti