Įkraunama...
Įkraunama...

TALBOT

QUOTE(Auksuole @ 2012 09 02, 16:54)
Aš tai sakyčiau kad pagal lentelę atitinka, pažiūrėjau dar kartą. Nes man sijonų pagal klubus reiktų US12, bet tada liemuo kabo. O megztukai pagal krūtinę M iš lentelės gaunasi.

Tai nežinau ar tas galioja ir S, XS dydžiams smile.gif

vat as irgi girdejau, kad atitinka pagal lentele. Gausiu sijonus ir dzinsus, turbut, kita savaite, parasysiu, kaip ten kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 09 02, 16:50)
tai jus nesiojat viska aptempta labai, ar jums padidinti jie atrodo?

Ne, as megstu kai nebuna aptempta, o cia padidinti dydziai. Tiesiog ta megztuka emiau, kad butu ne taip pagal kuna einantis (na kaip foto - pvz CIA megztukas prigludes, na kaip ir turi but), o padribes toks. Jei viska imciau M dydzio, tai tiesiog nekaip atrodytu - kabo laisva medziaga per krutine, peciai ne vietoj ir tt.

Kadangi ju dydziu lenteles ne neziurejus, tai nezinau pagal tai atitinka ar ne, bet pvz apacia tik dzinsus esu matavusis - siaip nesioju 8 dydi, matavausi 6 ir tai laisvoki buvo (4 nebuvo like to modelio, tai negalejau palygint).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 02 rugsėjo 2012 - 17:21
Shopingai, Jūs ten vietoj matuojatės, kaip suprantu ax.gif kažin kokio lygio skaitosi ši parduotuvė amerikiečiams? kodėl taip nėra komentarų internete, ne taip kaip pvz. Jcrew ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juliaana @ 2012 09 02, 12:09)
Ugis 168, 90-80-100  ax.gif
gal, patarsite ir dėl sijono  4u.gif
Ačiūkas.

Svarka tarp 6-8, sijona 6.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 09 02, 20:51)
Svarka tarp 6-8, sijona 6.

Ačiū 4u.gif ,
bet klubai daug apvalesni negu biustas, ar tikrai užtenka 6.
Atsakyti
QUOTE(Juliaana @ 2012 09 02, 22:10)
Ačiū  4u.gif ,

Pagal dydžių lentelę išeina kad apačios 8 reiktų, viršaus 6 arba 8 priklausomai nuo rūbo.
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2012 09 02, 18:26)
Shopingai, Jūs ten vietoj matuojatės, kaip suprantu ax.gif  kažin kokio lygio skaitosi ši parduotuvė amerikiečiams? kodėl taip nėra komentarų internete, ne taip kaip pvz. Jcrew ax.gif

Zinok kazkaip net nezinau ka atsakyt i tai kokio lygio - na nera pacios pigiausios prekes be sale'o (per sale'a visur geros kainos, ne tik Talbots), bet sakyciau vidutiniskos, parduotuve tvarkinga, pirkejos irgi praktiskai visos tokios labiau pasitempe (nezinau kaip teisingai issireikst, bet ir pagal amziu vyresnes, ir elgesys kitoks, nemeto rubu kur papuola, netaso visko bereikalingai). Na parduotuve orientuota ne i jaunima, o jau vidutinio-vyresnio amziaus moteris (gal del to ir nera tu atsiliepimu daug). Ir is pardaveju matosi, kad visos jau tokios nuo kokiu 40m, ir modeliukai rubu kitokie, ir kirpimas, ir pan. Nors aisku atrandu labai tokiu jaunatvisku ar universaliu rubu, bet daug ir tokiu grynai moteriskesniu.
Atsakyti
QUOTE(Juliaana @ 2012 09 02, 22:10)
Ačiū  4u.gif ,

Sakau is patirties, turiu ne viena Talbots ruba. Ir ismatavimai musu panasus, tik mano krutine didesne.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 09 03, 10:02)
Sakau is patirties, turiu ne viena Talbots ruba. Ir ismatavimai musu panasus, tik mano krutine didesne.

Linamog, o kaip Talbots dydziai, pvz. sijonu, lyginant su Jcrew, ar ta pati dydi perkat kaip Jcrew ?
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2012 09 03, 09:34)
Linamog, o kaip Talbots dydziai, pvz. sijonu, lyginant su Jcrew, ar ta pati dydi perkat kaip Jcrew ?

Sijonu Talbots neturiu, tik zomsinius sortus 6 dydzio.
Atsakyti
Gal kas švarkelį tokį turit ir galėtumėt dydį pakomentuot. 4u.gif Aš tik iš petite pirkus, tai standartiniuose dydžiuose nesigaudau (t.y. ar didinti jie) unsure.gif
http://www.talbots.c...u...n=Outlet
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2012 09 03, 22:41)
Kaži ryt dar galios?  g.gif Dieną neįsijungiau, vėl pražiopsinau sijonuko dydį  doh.gif

Reiketu ziuret ka prie kodo raso (as isvis tokio nematau Talbots puslapyje, i emaila uzsiprenumeravus, bet nieko negavau) - bet manau negalios, nes dabar sventinis savaitgalis, tai visur papildomi kodai, nuolaidos ir tt, bet siandien paskutine diena.
Atsakyti